Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicoIIes
    Taky jsem si koupila pár antistresových omalovánek a pastelek a opravdu to funguje. Už několik dní jsem netapetkovala! *14* *14* *14*
  • ... proč zamlčuješ, že přitom hodiny rázně tloukla tvou hlavou do topení, degene Simčo :)))
    • jí vím, jíá to vím. Ale všichni do mně kopou a nadávají mi.Tak mám v to zmatek.Ale polepším se a budu už blít někde jinde.To my od popelnic jsme všichni takoví ......
    • Ale vážně, seřezali mi fotra u popelnic, tak mám zlost.Tady na vás, na všechny.Jste v klidu a pohodě.Nás každý kope a odstrkuje.
  • Každá móda je charakteristická velkou mírou iracionality, na kterou se občas nabaluje právě i bizarnost.
  • Když jsem byla malá, maminka mě trestala tím, že mi brala mou oblíbenou tibetskou vlajku. Tak teď s ní i spím, ještě s ruskou, to je má druhá nejoblíbenější. zahnědlá americká už léta visí na WC.
    • Čína okupuje Tibet, páchá tam genocidu a ničí jedinečnou kulturu, o kterou tak ochuzuje celou pozemskou civilizaci. Zesměšňovat to může jedině komunistická zrůda nebo naprostý hlupák. Je vidět, že zastánci komunistického zvěrstva se neštítí žádné špinavosti.
      • Njn. Děcka v Tibetu mají komplexní zdravotní péči, školu včetně všech pomůcek zdarma, sociální dávky, důchod zajištěn, práci jistou, bylo vybudováno nejmodernější dopravní spojení se světem, mají tam internet, hadry za pár šušňů, mají co jíst a nemusejí už od rána do večera pečovat o dobytek a pole, můžou se dívat na bednu. Tohle všechno v indické části Tibetu nemají. Je vidět, že takovej kr. tééén, jako ty, se blbej narodí, dělá p.tomosti celej život, aby stejně blbej umřel. Jojóóó, koukám, že život pro tebe fakt není peříčko. *15* *15* Navíc tibetskou kulturu najdeš neporušenou v indické části Himálají, ty nevzdělaný pako. *1* A zeptej se někoho chytřejšího, co dělali za zvěrstva v Tibetu Britové. Před těmi se může i velká čínská kulturní revoluce schovat, blbe. Nevidíš si do huby, ty *12* *12* *12* !!!
  • a co naše obrovská firma koh-i-noor,co z ní zbylo po rozkradení?
    • ... tvé dementní "starosti", vypatlanče :)))
    • KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s. je český výrobce psacích a výtvarných potřeb. Firma byla založena roku 1790 Josefem Hardtmuthem ve Vídni. Název firmy je odvozen od slavného diamantu. Roku 1802 si nechala firma patentovat recept na výrobu tuhy do tužek, ta sestávala ze směsi jemného jílu a grafitu smíchaných v určitém poměru. Roku 1945 byla firma znárodněna, roku 1992 přešla do soukromých rukou a od roku 2007 je společnost součástí skupiny KOH-I-NOOR holding a.s. Společnost má obchodní kapacity ve více než 80 zemích světa. Majitelem společnosti je od roku 2000 podnikatel Vlastislav Bříza.

      Tak kdo tady komu co ukradl? *14* Je jenom dobře, že už to není "naše firma", a že má majitele, který se o ni stará. *3*
    • Já tam nakupuju pastelky po hrstech a v pohodě. Dokonce mi připadá, že koh-i-noor zněkolikanásobil množství svých podnikových prodejen. A samozřejmě se prodává i v běžném papírnictví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit