Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty kraso.... Po par dnech zmeni nazev clanku... Obsah taky? .. To je amaterizmus.

    No nic... Tak snad jen doplnim ze to porovnavani detskeho domova a vychovy v adopci je porad dokola. Pochybuji ze budou brat to co by jinak zbylo v detskem domove, takze budou usilovat o rovnopravnost pri adopci.

  • No jo - je pred volbami a tak se opet vytahly svazky homosexualu...

  • Hraní si se slovíčky, to je oč tu běží.

    Ale rodinné právo by mělo být jednoznačné - rodina je spojení muže a ženy za účelem zplození, porodu a výchovy dětí. 

    Což stejnopohlavní dvojice mohou naplnit maximálně v posledním bodu, i když porod v lesbickém páru se po artefidiálním oplodnění odehrát může.

  • V tomto "státě" už to pomalu vypadá že když jsi normální hetero tak jsi nenormální....

    • Volá chlapeček do rádia: "Nemám rád lidi jiné národnosti, barvy pleti, sexuální orientace a vyznání. Jsem rasista?Moderátor odpovídá:Jsi-li muslim, je to v pořádku, protože jsi věrným vyznavačem Alláha.Jsi-li žid, patříš mezi ortodoxní a je to správný přístup.Jsi-li černoch, jsi určitě obětí bělošské segregace a šikany.Jsi-li gay, patříš k utlačované menšině.

      Jsi-li však běloch a heterosexuál, tak jsi odpornej hnusnej netolerantní rasista šmejde!

  • A co pedofilové, zoofilové a další ty nemaj svá práva??? HNUS diškrimináce

  • Další agresivní menšina chce vnucovat svůj názor většině ?

  • Novela má tedy umožnit uzavření manželství lidem, kteří manželství uzavřít nemohou. Fakticky je tedy k ničemu, ideologicky je to další krok demontáže evropské civilisace. Nic proti tomu, do propadliště dějin se dosud odebrala každá civilisace, ale sledovat aktivní kroky konkrétních lidí je bolestné.

  • 1. Nevím proč by měla společnost na základě přání několika agresivních jedinců trpících sexuální úchylkou předefinovávat význam slova manželství. Vyjádření výše zúčastněných politiků svědčí o tom, že již ztratili definitivně rozum.

    2. To, že je v dětských domovech spousta dětí, které nikdo nechce je účelový mýtus. Volných dětí není dost ani pro všechny heterosexuální páry, které musí splňovat řadu kritérií, než jim je dítě svěřeno. Hledá se totiž vhodná rodina pro dítě. Na dítě není nárok jak si nám někteří snaží namluvit.

  • manzelstvi je slovo ktere obsahuje slovo oznacujici muze a slovo oznacujici zenu.... 

    Spojeni gayu se muse jmenovat manmanstvi a lesbicek zelzelstvi... 

    Nez pripustit takovy paskvil, jako ohnuti slova manzelstvi, to radeji zrusit komplet manzelstvi a nahradime si jej registrovanym partnerstvim osob ruzneho pohlavi.

    Take doufam uvazuji zrusit slovo matka a otec a  nahradime je hatefree  terminem "dospely zakonny zastupce muzskeho genderu" a "dospely zakonny zastupce zenskeho genderu" tim se rovnou otevre misto pro vsechny gendery a vsechny formy pece o deti.... 

    Pro politiky: Nez uplne zprznit termin manzelstvi, prosim spis jej zrušte a ja budu holt za desitky let malym detickam nesoucim 1/4 mych genu vypravet, tajne schovany pred ideopolicii, o tom ze kdyz jsem byl mlady, meli jsme manzelstvi, coz byla skupina dvou dospelich lidi, kery se sami bez doporuceni komisniho vyboru, rozhodli zit spolecne, ze spolu s jejich genetickymi mutacemi se tomu rikalo rodina.... Coz byla takova starodavna forma maleho kolektivu ve kterem se tehdy jeste nevyzadovalo vyvazene obsazeni kazdou rasou a genderem.... Holt byli jsme rebelove...

  • A k tomu nám dopomáhej BŮH.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit