Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Někteří mají zase téma k "diskusi". Zvláště ti, jejichž obzor končí u talíře s vepřovým, půllitru piva a kopulace. Normální člověk se nestará o to s kým kdo žije a s kým spí. A pokud jde o pohlavní styk, ten je určen účelově k plození nových potomků. A jestli ho někdo používá (zneužívá) k ukrácení dlouhé chvíle, je to jeho věcí s kým, kde a jak, pokud samozřejmě nejde o násilí.
    Při dnešním přelidnění zeměkoule těmi 7,5 miliardami "pánů tvorstva" by se naopak měla homosexualita podporovat, zvláště mezi jistými etniky. Pokud lidé neomezí populační růst, tak to učiní Příroda a "napříč politickým spektrem". Možná to už nejednou v minulosti učinila.

Jenom nevím, když muž uzavře manželství s mužem, tak se bude říkat, že je omužený nebo mužatý? A žena, která si vezme jinou ženu bude ženatá či oženěná? *15*
    • "A pokud jde o pohlavní styk, ten je určen účelově k plození nových potomků. A jestli ho někdo používá (zneužívá) k ukrácení dlouhé chvíle, je to jeho věcí s kým, kde a jak, pokud samozřejmě nejde o násilí."
      Zajímavý názor, do kterého klidně zapadá cokoliv jiného, než homosexualita, třeba styk se zvířaty a další. *5*
    • Tak schválně... kdo bude spíš homosexuál:
      A) někdo kdo má IQ tikve nikdy nic nepochopí a ani nemá potřebu a když vidí zadek hnedka na něj skočí

B) někdo kdo je převážnou část života učen že sex je zábava, že homosexualita je věc na kterou může být člověk hrdý, že se může strkat pohlavní orgány kam chceme a dokonce je to vlastně lepší, protože při tom nemůže vzniknout "neplánovaný potomek"... Jinak řečeno, pokud to strkáš jinam tak jsi ten kdo PLÁNUJE SPRÁVNĚ.
      Kdo je učen že žena je úplně to stejné jako muž a když si dobře rozumíš s kámošem, bylo by dobré zkusit jestli nejsi homosexuál, protože přeci není nic špatného po fotbalovém utkání si zasexovat rovnou ve sprše... ne přeci.

Podle mne není problém toho, že by vzdělaní lidé s vysokým IQ přelidnili zemi... o přelidnění zeměkoule se starají naopak lidé s nízkým IQ a vzděláním a jednoduchým myšlením. Populace evropanů se za posleních pár desítek let nezvedla... zato třeba takové Somálsko plné hladu a bídy se vynásobilo populačně několikrát (průměrný věk 16 let tam není protože brzo umírají... ale protože hodně rodí a hodně brzo rodí).

No a jako poslední. Pane, který si myslí že normální člověk je ignorant a oplývá netečností , nemá o nic zájem, je mu všechno lhostejné, nevšímá si toho, co se děje kolem... Tak nikoliv... jestli jste si nevšiml, tak máme demokracii a to ve státě, který se nebojí šahat do všeho ...ve státě který v ateistické společnosti nemá žádné limity v pevných zásadách (mimochodem to znamená, že pro JAKOUKOLIV změnu ústavy stačí shoda 75% zákonodárců, kteří byli zvoleni ani né polovinou z celkového počtu občanů s volebním právem (nízká volební účast + systém přidělování křesel)). Takže mne jako občana státu, kde každý má právo volit setsakra zajímá co je a co není správné a budu klidně kritizovat souseda za to co dělá... Protože ve státě, který mi diktuje jak musím žít, co musím dělat nezávisle na svojí vlastní morálce naopak mne hodně zajímá aby lidi kolem mne nebyli ignoranti.
      Názor hlupáka by mě ve svobodné společnosti vůbec nezajímal... ale bohužel i hlupák má v demokracii stejně silný volební hlas jako normální člověk a tedy jeho názor mne musí zajímat, protože mne jeho názor ovlivňuje. Ano, zrušme stát blahobytu a věci "zdarma pro všechny" a udělejme svobodnou společnost... pak mi bude jedno co si myslí ostatní mimo mojí sociální komunitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit