Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaká asi byla motivace pana redaktora Dušana Šrámka, aby napsal tento článek plný lží a polopravd? Předpokládám, že ze strany pojišťovacích makléřů dostatečná. Jde jim totiž o 4 mld Kč, které se měly návrhem poslance Šincla přesunout z tučných provizí zprostředkovatelů ke klientům pojišťoven. Díky zastropování provizí a jejich rozložení do 5 let - ale to vše už pan Šrámek nějakým "omylem opomenul" napsat. Také se nezmínil, že v současné době pojišťovací makléři dostávají 200% ročního pojistného klienta, takže dva roky platí klient jen provizi. Při měsíčním pojistném 1000Kč to dělá 24000Kč, za dvě schůzky u "meca", to je dobrý ne? Jediné co pan poslanec Šincl chtěl udělat, bylo zastavit tyto šmejdy, kteří přetáčejí lidem po dvou letech jejich smlouvy na životní pojištění a ti přicházejí o našetřené peníze. Očividně pan Šrámek návrh pana poslance Šincla nečetl a můžeme jen spekulovat proč.
  • Ty seš hlavně stará k r á v a
  • Sobotka ani ne,ale Babiš na každém kroku.Je to největší špína ve vládě a v politice.
  • a nyní se za to určitě stydíš.Stale mě udivuje,jak mohl někdo Babiše volit.
  • vanhorne
    Streda 20. Pravo, ten pripad trosku osvetlilo."M.Pros podrazdil CNB.Letos v Dubnu M.Pros adresoval dopis guvernerovi CNB,v nemz vyjadril obavy z manipulace se sazbou PRIBOR.To je referencni sazba,ktera ma vyjadrovat za kolik si banky mezi sebou pujcuji penize.
    Podle M.Prose mohla zpusobit zkresleni kurzu dluhopisu a tak i cenu nekterych hypotek.Pripadna manipulace by tak mela 'Negativni dopady na spotrebitele a znamenala by masove bezduvodne Obohaceni bank',napsal Pros v dopise.CNB vsak na namestkuv dopis reagovala podrazdene.Proti dopisu se ozvaly i banky.Babis pak Prose kritisoval s tim,ze poskodil povest bankovniho trhu."At si kazdy udela obrazek sam pro sebe jestli s.Babis haji zajmy spotrebitelu nebo penezomencu.Zadna banka si dobrou povest za penize nekoupi,jedine svym jednanim vuci spotrebiteli si vytvori povest jakou si vybere..Zatim se snazi spotrebitele bez rozpaku ruzne zdimat,ale to v jejich kruzich patri asi take k dobre povesti.Neco jak se ruzne banky chovaji vim,protoze pouzivam dve banky v Canade a jednu v Cesku,markantni rozdil.
  • Já jsem stará komunistka a proto když přišel soudruh Babiš s koblihou
    neodolala jsem a dala jsem mu. Volební hlas samozřejmě.
  • Babiš se Sobotkou na nás hrají habaďůru a běda tomu, kdo jim uvěří -- HOLT SEŠUP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit