Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mne byl v mládí, když pominu řádění fašistů, nejhorší zážitek Studna z 30ti případů majora Zemana, ale to je proti tomu co se u nás děje teď slabej odvar. Hledat příčiny dnešního zla není těžké. Média na nás chrlí jednu katastrofu za druhou. Zákony jsou vytvářeny pro zločince a co nejlidštější zacházení s nimi. Lidé ztrácí základní jistoty, bezpečí, střechu nad hlavou, práci a obživu. Rodina je pořád stavěna až někam na odstavnou kolej. Do ČR se importuje kdejaká svoloč z celého světa. atd. atd.
    V těchto případech, které by se nikdy neměly stát, bych hrozně rád věřil na nebe a doufám, že si tam teď všichni čtyři dopřávají vše, co jim zde bylo odepřeno a o co byli svým krátkým životem připraveni. Já být otec té rodiny, tak je tam teď o jednoho mrtvého více : (
  • Jsem na děti trochu citlivější, takže mám zkažený víkend. Proboha proč, existuje tolik zoufalých dvojic, které touží po dítěti a nemůžou ho mít !!!
  • Jsou to hyeny politické, včera nám už servírovali jak je úplně běžné připlatit si za porod 5-15 tis. takže by se to mělo zavést legálně. Prý se o tom v nemocnicích veřejně mluví!!!!! Kde jsou ředitelé těch nemocnic???? Prosím pěkně a to jsme zřídili výbor pro potírání korupce s dobře placenými st. úředníky v čele s paní Peak, už by měli ti doktoři být na dlažbě. A hlavní ministr zdraví naoko dělá že mu to vadí ale nakonec se to stejně zavede.
  • Myslím že to není první případ .Budeme se potýkat s těmito případy denně.Kdy rodiče nebudou s více dětmi rodinu uživit.Je to vina nás všech že s tím nic neděláme.Mám 1 dítě a jsem sama a mám co dělat abych vše zvládla.Neschvaluji neodsuzuji ale je mi líto těch dětí co museli vytrpět než umřeli.A té matky taky až si uvědomí co udělala.Je mi 44 a je to nejhorší období co prožívám .Už tu vůbec není dobře. Lidi se nechovají k sobě hezky.
    • Člověk je nadán od zvířat rozumem.Je třeba ho využívat.Nemohu-li uživit více dětí, nepořizuji si je.Ono je to o velké zodpovědnosti, která mnohým schází.Pak to tak dopadá a naříkáme že za naší nezodpovědnost může stát.Nevím proč, jste sama, ale otec dítěte snad alimenty platit může.I když tento případ je myslím o úplném psychickém selhání matky.
      • Vy jste ale chytrej jak rádio. Díky kryplům z vlády a nastolením tohohle systému se dostanete do problémů ani nevíte jak a ze dne na den. Tak prosím přestaňte tady žvatlat ty vaše debility *10*
        To platí pro všechny co tu žvaní o odpovědnost a sami ještě ani nedospěli *10* *10* *10* *10* *10*
        • Pokud se nebudeme držet tématu, tak asi takhle.Drtivá většina lidí dospěla a odpovědnost ji neschází!!!To, že se dostane někdo do problému se stát může.Pak ale nastupuje sociální stát, popřípadě příbuzní, známí.To ale vy zřejmě vůbec nepochopíte.Váš nesouhlas je o tom, že každý stojíme na jiném břehu.Váš pohled je státe dávej, můj opačný.
          • Sociální stát je jen pro cikány pro nás ne, to jste na omylu, ostatně mimo realitu jako vždy. Nejsem zastáncem dávej jako vy ale za svou práci odvádím nekřesťanské daně a víc a víc, ale dostávám za to nefunkční policii, rozvorané ilnice, školství a zdravotnictví v troskách a darebáky ukradený důchod.Asi podle vás chci moc co? Jste zabedněnec, když to nevidíte *10*
  • Ve kterém století žijeme????
    • Neříkám, že nemáš pravdu se sytuací v tomhle českým bordelu, ale koukám že v případu máš jasno...
      Mimochodem ne 3, ale 4 mrtvé děti, a pořezaná oběšená matka v péči pardubické nemocnice.
  • Dá se předpokládat,že podobné informace se budou v příštím roce objevovat stále častěji.I když ti hloupější hned vrahy,nebo vražedkyně odsuzují,ale nechápou impulz,který zoufalé rodiče k takovým vraždám vede.Důvodem k takovým masakrům,je bezmezná bída,která se na takovou rodinu valí.Protože zoufalí rodiče nevidí pro svoje děti žádnou budoucnost,než stále zvyšující bídu,tak se je snaží rychle zabít,aby se další bídě vyhnuli.Já osobně takové lidi dokážu chápat.Spíš odsuzuji ty naše lumpy,kteří nahánějí naše vojáky(a oni se nahánět dají)do zahraničních válek,kde zabíjejí mnohem větší chudáky,než jsou u nás.A při tom nám tito lidé nic nedělali.To je podle mně ta největší lidská zrůdnost.Takovými lumpy ,už se naše politická scéna plní jednadvacet roků.Tací jsou zralí na odporažení,na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
    • ... nejmladší mělo dva měsíce.... To co tu popisujete je blábol. Neříkám že se šrouby neutahují, ale ŽÁDNÁ NORMÁLNÍ MATKA BY NA DÍTĚ NEŠÁHLA.... Tohle bude duševní porucha a nebo - a proto jsem poukázal na věk toho nejmladšího dítěte - možná laktační psychóza.... Tahat sem politiku je ubohost.
      • Každý člověk ,který se narodil,nemá jistotu,že bude normální do konce života.Jednak záleží na jeho zdravotním stavu a prahu, rány osudu,snášet.Platilo a platit bude,že zoufalí lidé dělají zoufalé věci.Spiš by sis měl sám sobě odpovědět,že pokud by za tebou tato žena přišla,že má hlad ona i její děti,zda bys jí podal pomocnou ruku.Pokud bys jí pomocnou ruku nepodal,tak jí neodsuzuj.
      • Politická zodpovědnost sem rozhodně patří. Neříkám, že jsou to zrovna tyhle děti, ale naši politici už mají na svém kontě hodně obětí.
      • Koukám, že vy máte také případ vyřešený....
    • Neříkám, že nemáš pravdu se sytuací v tomhle českým bordelu, ale koukám že v případu máš jasno...
      Mimochodem ne 3, ale 4 mrtvé děti, a pořezaná oběšená matka v péči pardubické nemocnice
  • Každej to tady hodnotí a přitom víme prd co se stalo. Prostě může někomu prdnout v bedně, nebo existenční problémy nebo msta? Fízlové stejně nic neřeknou, takže se můžeme jen domnívat co se stalo
  • Kam jsme to dotahli za ta poslední léta. Hotová doba temna.
    • S tou dobou temna máš pravdu.Ale platí,že to co si jednadvacet roků obyčejný český blb většinově volil,tak to tam nahoře má.To ,že si obyčejný český blb nechal rozkrást i peníze na důchody a dnes se na důchody země dluží,ukazuje to,že se v brzku obyčejný český blb důchodového věku dočká takové diety,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.A jak nám pak český blb zázračně zmoudří,než zemře hladem.
  • Šílenost, kde mi tohle rozum nebere.
    nedávno magor vystřílel celý ostrov a ted tragedie u nás.
  • Jezdím 3 km vedle ....když ordne v hlavě, nikdo nepochopí, co se děje..:(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit