Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše se děje dle jejich scénářů na oblbování lidí,pod záminkou bezpečí a přitom jde pomalu a potichounku nejen převzít úplnou kontrolu nad pohybem občanů,jejich myšlení,názorů,ale i celého světa. Kdo myslíte,že má nastarost ve Francii ty útoky,migraci,Majdan??
    Kdo má špínu nejen na tu německou makrelu? Držím palce nynější vládě v Polsku,tam se rozhodne,jak to dopadne s emerickým projektem EU i ISIL. Zeman je můj president,Sobotka je zrzavej chlup na merkelovic zadnici ohýbajíc se za každým jejím pšoukem......dodnes sám nevěří,že je premiérem,proto se směje jak osel.
  • "Jenže dokud Američané radikálně nezpřísní kontrolu zbraní, takových "obyčejných dnů" je čeká ještě mnoho, ať už v tomto konkrétním případě to byl islamista nebo ne." Jo. t je přesně ono. Další akce specnaz SSa. Ještě včera v noci byla oficiální verze ta, že šlo o tři bílé muže v uniformách s kuklami na hlavě, kteří byli vyzbrojeni profesionálními zbraněmi, které si běžný občan nemůže zakoupit nikde. Akce byla předem připravena. V bydlišti střelců bylo dnes nalezeno 25 bomb. Včera v noci jednoho útočníka zadrželi a nebyl to žádný náhodný spolupracující, ale přímo jeden ze střelců. A dnes píšou báchorky u nás o jakémsi manželském páru. Lidi, už se probuďte, krmí vás ho.nem!!! Tohle jsou sra.ky, které zorganizovaly samy federální složky, aby mohli amíkům zakázat zbraně. Na RT 24 si můžete v pohodě shlédnout videa a důkazy o tom, že celá akce byla provedena profíky s armádním výcvikem. To všechno v součinnosti na místě s americkou policií. Krmí vás ho.nem, zdejší pressti..tky!!! http://www.vesti.ru/doc.html?id=2694249&cid=9
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=2693811&cid=9 + video
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=2693814&cid=9
    • Přesně tak,díky za příspěvek:-)
      • Není zač. V relaci na Svobodném vysílači s panem Doleželem (žije v USA a odtamtud taky informuje), který komentuje různé události a přináší informace o dění v SSa, se přímo po tom, co jej jeden posluchač obeznámil se situací s útokem v san Bernardinu, o čemž ještě Doležel nevěděl ze zpráv, jelikož dvě hodiny byl na skipu s redakcí, hned vyjádřil v tom smyslu, že je to zase jedna z akcí Federální vlády, která má za úkol odzbrojit Američany. A jako naschvál, pak jsem překládal na jeden server zprávy z ruských webů a vida, bylo tam ještě podrobněji to samé, o čem se v kostce a už skoro znuděně (jako že je to zas jeden z pokusů) vyjádřil i Doležel. Pro mě je to zcela jasný. Mám to ze dvou stran a zcela spontánní reakce. To je stoprocentní jistota.
  • Já bych si dávala pozor na tyto zprávy-každý důvod k odzbrojení slušných občanů je dobrý,dnes bylo řečeno,že byl podán zákon na zpřísnění získání ZP prý kvůli Vrběticím:-))))
    Zároveň dělají nábor na policajty a vojáky(komu budou dle Žilky přísahat?)
    Někdo tady má asi strach a někdo asi chce mít stádečko pěkně pod kontrolou.Nepřipomíná vám to něco?
    Zločinci a represivní složky vždy budou zbraně mít.
  • Moc smutná zpráva, ale i u nás vraždí nevinné lidi řidiči pod vlivem alkoholu a drog. 56 lidi za měsíc, to není tak málo na tak malou zemi, jakou je ČR. V přepočtu na jednoho obyvatele, je myslím, střílení v Americe nic proti podobným úmrtím u nás. A řidiči jezdí a vraždí vesele dál. A nikdo nemusí mít ani jednu zbraň. Stačí alkohol, auto a nezodpovědný řidič.
    • Možná máte přílišné mínění o dokonalých amerických řidičích. I tam umírají lidé.
      http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010020704
  • U nás Hepnarová udělala malér a ani k tomu nepotřebovala střelnou zbraň.
  • Další všední den v bankrotujících městech Amrdolie plné šílených Amrdolů...: )))
  • No, Alina Holušová, no...
    • To je zase "bum", tři kliky "nesouhlasí". *1*
      S čím, prosím, klikáček nesouhlasí? *2*
  • Holusova, vy hlasna troubo vsech soucasnych trendu, ktere na nas uvaluji ti nadnarodni smejdi! Tak vam by se zachtelo odzbrojovat lidi? A voni jako zlocinci se budou namahat s legalne drzenou zbrani? Uz se proberte!
  • blegh
    Věřící muslim tiché povahy pracuje jako inspektor stravování v San Bernardino. Kolegové ho líčí jako dobře vypadajícího sympaťáka s plnovousem. Po několika letech práce odjíždí do Saudské Arábie, vrátí se i s novomanželkou a po nějaké době se jim narodí dítě. Farook stráví nějakou dobu na mateřské. Pak se vrátí do práce a účastní se večírku k oslavě Vánoc (muslim). Před hromadným focením zmizí, doma se převlékne (on i manželka), berou si neprůstřelné vesty, nezákonně držené útočné pušky AK 47, zásobu nábojů, nějaké výbušniny a vyrazí zpět na večírek, kde zmasakrují své kolegy z práce a jejich rodinné příslušníky.

    Další běžný den v USA. Někde se asi stala chyba...
    • Nechci se hádat, ale ne každá zbraň je kalašnikov. V tomto případě měli útočné pušky AR-15
      *2*
  • paní redaktorko Rozdíl je v tom že každý občan spojených států má střelnou zbraň
    na ochranu sebe, své rodiny a majetku. Může se tedy zločincům bránit.
    Jak říkal slavný pistolník: revolver je pouze nástroj a záleží pouze na tom jaký je člověk který s ním nakládá. Nožem také můžete ukrojit chleba nebo s ním někoho podříznout.

    U nás je to zařízeno jinak. Na obchod se donedávna nesměla vyvěsit tvář zloděje.
    Naopak. Kdo se zločincům ubrání je sám popotahován jako zločinec.
    Jako pán který postřelil zloděje a před vězením ho zachránila pouze milost Václava Klause.
    • Holušová není žádná redaktorka, to už bys mohl vědět
      • Jasně, Holušová je totiž šéfredaktorka...
        • *15*
          • Holušová je chlap:-))))))))))))))))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit