Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ses nejmenoval Jégl, tak bych tvým slovům i věřil. Takto je tento článek opět obyčejná sprostá a blbá jéglovina.
  • Je mi smutno z toho,co se děje na naší politicé scéně .Vždyť například pan prezident Ludvík Svoboda odešel ,myslím,ze zdravotních důvodů v cca 80 letech?A současného prezidenta Miloše Zemana(je mu 73) proč bychom neměli volit?Vždycky může odejít. A tyto stránky,kdo to píše?Přemýšlím o změně stránek.Na to se nedá někdy dívat.
    • Pan prezident má na svoji funkci stačit. Ale on už nestačí!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tak jak Jégl nebere v úvahu vyjádření lékařského konzilia o zdravotním stavu Zemana, ani my, kde kdo jiní, nemusíme věřit fandům Jégla, že je duševně zdráv. Ironizováním Zemana poukazováním na jeho zdravotní stav, který je jistě lepší, než se na pohled zdá. Kde se v Jéglovi bere tolik zášti, že se k člověku chová jako hyena???!!! Zeman sem, Zeman tam, ale Jégl, tak to je opravdu číslo. Číslo 7 na psychiatrii. Sorry Jégle, ale překročil jsi i tu nejkrajnější mez jako hulvát.
  • Kecáte jen aby jste ho pomluvily
  • Takto by jsis to představoval? Co všechno je schopen vymyslet redaktorský šmudla, aby se navýšila jakože čtenost textu. Ovšem tvoje osobní diagnoza není právě veselá. Z politického života jsi vyfičel. To tehdy když jste v 1992 zasekli v partaji s názvem OH spolu s Dienstbierem několikamilionovou sekeru. Soudy ostuda rozprášení partaje. Poctivá práce nevoní tak se nám stal Pavlík redaktorem.Články zrovna nesbírají ocenění, tak se nám Pavlík stal alespoň válečným štváčem. Čtenost není skoro žádná, ale zvědavost čtenáře obrovská.Záhy jak se zjistí že je to tady redaktorova klasika, ani se nemusí dočítat. A tak to bude už nafurt.
    • Já už to nečtu vůbec. Mě stačí nadpis a fotka a naprosto přesně vím, jaké "zajímavosti" se skrývají v textu těchto famózních pojednání.
  • Je úplně jedno, jestli mám nebo nemám ráda Zemana, ale co to je zase proboha za článek???!!! Z jaké pozice mi pan Jégl radí, koho mám nebo nemám volit? Můžu říct, že přesně takové články a doporučení Topolánků a Horáčků v televizi způsobují, že ač mi byl Drahoš do této chvíle celkem ukradený, tak k němu začínám pociťovat silnou averzi, asi jako kdysi k povinné četbě ve škole. Bravo, pane redaktore.
    *3*
    • Reakce na:Helena:On právě pisatel pana prezidenta miluje a proto ta antireklama!
      *1* *1* *1*
    • Jdi za svým srdcem a vyber mě, toho nejchytřejšího a nejsympatičtějšího *14*
      • Jasná volba. Pan prezident Zeman.
  • ivislo
    Jsem svéprávný člověk a nevím proč by mě nějaký pisálek prostřednictvím Tiscali vnucoval neověřenou hypotézu že někdo je nemocný nebo má kuří oko atd.
    Alespoň vidíme kdo za tímto plátkem stojí. Putin ti určitě nebude.
  • Zeman je záruka , že se vše nevrátí do starých kolejí. Fiala už se třepe na koryto. 257 vyhozených úředníků z úřadu vlády kvičí a ČSSD a KDu neví jak se postarat o tyto svoje nastrčené parazity v kanclech. To jsou přesně ti co vynášeli informace o státních zakázkách pro své chlebodárce . 20 let to tu měli vše podplacené a o všem rozhodovali dávno dřív než se to dostalo na světlo boží. Počínaje fotbalem a konče zdravotnictvím. Stranické pokladničky vysychají a pokud by byli nové volby, tak se jich většina už k moci nedostane. Je to poslední agonie prospěchářů TOP- ČSSD KDU . STriktně se drží hesla , ŽE BEZNICH TO NESMÍ FUNGOVAT. Nejsou státotvorní ale státo- blokující , kaboranti ve službách parazitů.
  • Pavel Jegl je zřejmě nemocnej člověk a svoje rady,koho máme volit si může tak akorát přednášet sobě rovným v pražské kavárně,protože lidi mimo Prahu vesměs ukázali za kým stojí a mají svůj rozum.
  • Máte rádi Pavla Jégla ? Tak ho proboha nečtěte !...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit