Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do čeho ještě bude ten čobol kecat? Ten ještě  chce ako sa ovce vyháňajů, naháňajů a slovenčina, (aby tomu rozuměl). Ještě musíme vyčkat, co k tomu řekne Hrad.

  • To se dalo čekat v tomhle čobolmanovském rádoby carství. Nejsou třeba vzdělaní samostatní jedinci schopní vyjádřit přesně své myšlenky. Naopak je žádoucí stádo poslušných ovcí, které budou dělat to co jim rádoby-vrchnost nařídí. To je přesně přístup "bývalých" komunistů. Král český a císař římský Karel IV a další panovníci Zemí Koruny České a jejich pokračovatelé presidenti T. G. Masaryk a V. Havel se musejí v hrobě obracet.

    • Naprostý souhlas, ale není to vina komunistů. Za komunistů byla laťka pro maturitu úplně někde jinde než je dnes. Na střední či vysokou školu si mohl člověk dát jen 1 přihlášku a buď to vyšlo nebo měl daný člověk šanci jedině na odvolání. Bylo to nekompromisní. Od revoluce se nároky na maturanty i vysokoškoláky rapidně snižují, protože , jak správně píšete, jde o to, aby většina lidí bylo stádo, které moc přemýšlet nebude.

  • Čobol neumí česky,tak češtinu zrušíme.Jsem zvědav, kdy hradní Glum navrhne ruštinu a nebo čínštinu?

  • Tak to už nebude maturita, ale jakási neprovedená parodie na ni...☹️

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit