Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Ignorujme ty ideologické žvásty. Realita:

    Je to válka mezi rozkradenýma a zadluženýma koloniema USA s nezávislou, soběstačnou a suveréní zemí. Vítej v multipolárním světě, Oleksandro.

  • Titulek měl znít  -Putin se bojí, že nevydrží do švestek...

    Nebo nějak podobně...

  • Vypadá jak Matrjoška pro turisty v Praze.

  • Rusko nemá zatím závaznou vymahatelnou státní ideologii, proto si tam 5. kolona proamerických rozvratníků dělá co chce. Příkladů se děje v Rusku nepřeberně každý měsíc. Jen tři příklady - v náborových střediscích pro příjem dobrovolníků do boje na Ukrajině podpindostníci příchozím říkali, že o ně není zájem ... Přehlídku vítězství sabotovali tak, že skoro žádný záběr nebyl na projíždějící techniku, jen byly záběry, jak si tam nějaký reportér plácá játra... Dokonce je 5. kolona schopna odměňovat Erdogana za dodávky zbraní Ukrajincům. Erdogan za to dostává požadované komodity. Alespoň, že tam probíhá zatýkání za účast na nepovolených demonstracích. Už existuje i právní výnos, že je trestné sabotovat státní politiku, například i odmítnutí nastoupit v mobilizaci. He dobře, že z Ruska odpůrci emigrují.

  • Diwa

    To mě paní Matvijčuková rozesmála. Chtěl bych vidět na Ukrajině tu demokracii.......to bych se asi zasmál ! Samozřejmě že válka je špatně a nikdo si ji nepřeje, to je jasná věc, ale paní Matvijčuková by se měla zeptat toho svého prezidenta s nataženou rukou, jak k té válce vůbec došlo a proč ! Už vůbec si nebudeme nic říkat o tom, že to pro plno států je za současného stavu pouze byznys na zbraně, ale o tom příště !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit