Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde je Karolína a Lucka, nikde od nich nečtu? Opravují hrubky?
  • Pane Taaaa stejně by mne zajímalo kolik z nich je věřících? Víte káží a nedělají. A pokud je Duka tak neuvěřitelně chytrý jak to tady pan Petr nebo pan Jan popisuje, je to jen pro to, že že za celý svůj život nešáhl na práci ale z knih ví o co jde.
  • Blb Petr je určitě potěšen že nezůstal na pozici blba sám, a má konkurenta.
  • Nejraději mám blby kteří se pasují na myslitele, jako tito dva.
  • Ouha,sešli se tady blbové dva,Jan a již známý Petr,teda pokud to není blb jeden pod dvojím jménem.
  • Pro "bob" i +1:: Další inteligent na obzoru! Nezná člověka a hned ve dvou krátkých větách tak skvělý projev inteligence a kultury. Skoro bych blahopřál!
    • Správně, nezná člověka. Ale přesto o něm ví mnohem víc, než všechny Církve dohromady O BOHU. *10*
    • Jene, ztotožňuji se s Tvým příspěvkem, lépe bych to nenapsal. Ale to, že stáváš předmětem sprostých nadávek lůzy, to jen dokazuje pravdivost Tvých slov. Bohužel, dnešní technický pokrok umožňuje, že i nevzdělaný, nevychovaný a závistivý primitiv se naučí ťukat do klábosnice a chrlit své sprostoty. Oni to jinak neumějí, jak tu svou "socialistickou morálku" předváděli po celé půlstoletí. To je normální psychologická reakce: když se primitiv setká s něčím, co přesahuje jeho chápání, tak na to pro jistotu zaútočí nebo to alespoň slovně zneváží - co kdyby ho to mohlo nějak ohrozit. Pokud ovšem v tom nevidí takovou sílu, že se toho bojí.
  • pro Jan, a to jsi myslel ty osle že tady nějaká demokracie je? Jsi opravdu ubožák.
    • Bobe, můžeš svobodně volit, kandidovat a být volen, zakládat politické strany, podávat petice, pořádat demonstrace, můžeš tady svobodně diskutovat a vulgárně napadat své oponenty, můžeš se učit a pracovat, aby ses měl lépe nebo naopak žít jako primitivní zvířátko, záleží jen na tvém svobodném rozhodnutí. A to není demokracie? Doporučuji Ti, než začneš to slovo používat tak si nejdřív ujasni co znamená.
      • Je to z řečtiny, a znamená to, pane Petře: lid vládne (démos krátos) - a je to tak opravdu? U nás určitě NE!!
  • Žasnu, kolik žáků VUMLu u nás žije a jak dobře stále opakují fráze naučené komunisty. Z celé dosavadní diskuze mám pocit, že máme k demokracii opravdu velmi daleko. Posuzovat či dokonce zesměšňovat někoho kvůli jeho postavě je opravdu proti všem společenským pravidlům. Já panu kardinálovi blahopřeji. Kdybychom porovnali vzdělanost a rozhled těch některých kvákalů, kteří jen hloupě opakují a nevědí ani co se vzdělaností a rozhledem nového kardinála, pak by kardin ál vyhrál na celé čáře. Těm "znalcům" dějin bych uložil povinnou zkoušku z historie, ovšem ne podle VUMLu a pokud ji nesloží, pak bych je poslal za mříže pro trestný čin hanobení rasy, národa a přesvědčení a pro šíření rasové, náboženské či národnostní nenávisti. Kdybychom byli právním státem a hlavně slušným státem, takové slabomyslné přízpěvky by se zde ani jinde neobjevily. Soudruzi uvědomte si, že dnes už nejsme od světa oddělení žaleznou oponou a ostnatým drátem a některé vaše výlevy nám dělají v zahraničí jistě "skvělou" reklamu!!!
    • Já zase žasnu, kolik katolíků zapomíná, že ti nenávidění exkomunikovaní komunisté byli buď obřezaní Židé, nebo POKŘTĚNÍ, katechety vzdělaní KATOLÍCI.. či svobodní zednáři. Gottewald i Husák například k těm katolíkům. Tak spíš hledejte, co jim církev provedla, že na ni tak zanevřeli... *16*
    • Je mě 60. - nikdy jsem nebyl komunista VUML nemám, ale histzorii římskokatolické církve by jste si měl zopakovat Vy. Právě proto, že ji kumunisti na veřejnost potírali (třetina jich do kostela chodila) tak jsem se o to zhruba do 40. let věku zajímal - zjištění absolutní zhnusení historickým postupem církve - války, vraždy, poodvody a hamižnosat po majetku druhých na běžném pořádku.
      Po (i mém) zvonění první na pořadě majetek. Jejich vzdělanost nikdo nepopírá, alke tato vzdělanost
      (v otázkách víry již archaická) neslouží k dobru. Pokus si připomenete Ježišovo vyhnání kupčíků z chrámů - dnes by nezůstal v přeneseném slova smyslu ani jeden církevní hodnostář na svém místě.
  • Duka bude pro katolickou víru to samé co Nečas pro ODS.Kardinál je jen odměna,že se podařilo ukrást národu Katedrálu.Snad největší jeho poklesek byla cesta do Afgánistánu pozvednout morálku našich žoldnéřů.Jeho církev za jeho hanebné činy zaplatí jenom dalším úpadkem.
  • Duka je pouze jedním z prolhanců,na které zatím musí národ dělat.Uvedené bude revoluci končit.Pro církevní oblbovatele pak začne takový tanec,že je od zasloužené odměny,za oblbování národa, nezachrání všichni bozi,které si lidé vymysleli.
    • Pane Klas kdyby došlo na vaše slova, a konečně přestalo to oblbování, vždyť jsou tak lstiví a rolhaní.
    • Praha je dnes bezvyznamna stoka a cela ta zem je pouze smetistem Evropy.To se jim povedlo *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit