Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

" problém mediální – ale možná i čtenářské a funkční – gramotnosti je reálný a má své dopady, třeba na volební chování."

Ze gramotnost ma velky dopad na volby potvrzuje skutecnost, ze se k moci dostal president Flashka a tim i trestne stihany agent STB Koblihar.

• Podle zjištěné aktivity Zemanových protivníků lze ovšem předpokládat pravý opak. Jednoho z agitátorů Drahošova podpůrného teamu znám osobně - sedáváme u jednoho stolu v restauraci - ovšem jejím svodům jsem i v tomto případě odolal.

• no hlavně mediální zatajení agenta STB a TOŠOVSKÉHO a jeho vlády ODS, KDU, stbáka jmenovaného agentem Havlem ,že ?takže stbácké vlády ods, kdu, (jejich odnože top09stan,zel ,vv,lidem, ..) kupodivu nevadily hereckým havloidům,ani mafiozům ods,kdu 

• vanhorne

"no hlavně mediální zatajení agenta STB a TOŠOVSKÉHO"vim

To co se tady delo tenkrat nevim, nebyl jsem tady takze me to celkem nezajima, sorryjako. Acutni je dnesni situace a tim je zajimavejsi. Mjr. Terazky to  rekl jasne, co bolo to bolo. Resenim starych prohresku se ty dnesni nevyresi.

• TheGGG

tak to mám dobré, falešné zprávy o doktorech a inženýrech z afriky jsem prokoukl hnedka, že migrační krize je přínosem pro evropu taky a pohádky o tolerantním islámu snad nebaští vůbec nikdo, ani ti co je píší... dobré, za jedna

• ...obávám se, že už samotná zpráva, na které je článek založený, je zkreslující čili matoucí a de facto fake.

"Jen každý sedmý Čech nad 50 let pozná falešnou zprávu" - mimo jiné připouští třeba pokračování typu "...zatímco v kategorii mladších 50ti let to je jen/už každý šestý...". Srovnejte si nyní tyto dva výroky a sami zhodnoťte, zda jde opravdiu o tak "převratný" rozdíl, jak se zpráva snaží příjemci vsugerovat.

Samotná informace "každý sedmý nad 50 let" je bez poměrně obsáhlého upřesnění, jak zněly hodnocené informace, jaká byla struktura všech skupin hodnotících atd. vlastně k ničemu, respektive ji lze interpretovat několika zcela protikladnými způsoby přesně podle výroku sira Winstona "věřím jen těm statistikám, které si sám zfalšuji."

• Už podle fotky se pozná fake news. Opravdu typický tmavočech.

• alicia1
      Praotec Čech byl prej napůl černej.
      • To nevím, jakživ jsem ho neviděl😉 Docela si myslím, že je to vybájená postava, takže pro mě za mě, třeba kapinku do modra😂

• mun.go
    Mediálně negramotní Češi. 

Pro Moravany naštěstí žádný problém v rozeznávání falešných zpráv neexistuje.

• vanhorne

"Pro Moravany naštěstí žádný problém"

Za Moravu tam si ziju, muziky jim k tanci hraju moc vina sa vypije, nosiju tam cervenice kazdy den sa hoduje.

• James Kirchick: KONEC EVROPY - Diktátoři, demagogové a doba temna před námi

Argo/Dokořán 2018

😯 !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit