Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To ti věřím, v kriminále se máš jako prase v žitě, tak se nemá spousta poctivých lidí, ale až se to změní a budeš tam muset makat budeš tvrdit opak!
  • Nevím komu KSČ nejvíce škodila ALE Havel to určitě nebyl, tento Havel jezil mercedesem a do práce! Z práce pravidelně vožralej jako *12* . Takový h ov a do si nemohl na nic stěžovat snad jen na svou palici protože se v ní nic kloudného neurodilo. A ta drrramata to je opravdu drama, nesmysl na entou!
  • Skutečně, ti komunisté byli zlí:
    Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala.
    Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu.
    A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle.
    Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističní tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu.
    Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.
    Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.
  • Musím sm lítostí konstatovat že jsem se měl před rokem 89 rozhodně lépe! Měl jsem stálou práci a slušně jsem si vydělával hlavně když byla zakázka do SSSR! Jednu vadu to tedy mělo čas od času chodil opruz a otravoval s kandidátkou do KSČ! O moře nestojím a na banány s e r u! Na Favorita bychnašetřil za rok a teď? Nemusel jsem se o nic starat výplata byla vždy! Strana by musela stejně časem povolit nešlo by to tak dál!
    Stojí za vzpomínku na život našich předků obešlo se to bez telefonů, počítačů, televize a podobných věcí. Jen si dnešní populace nechce připustit že je to možné!
    Nevím jak si dnes může někdo dovolit živit 5 dětí, já jsem živil tři a je toho dost bez příspěvků!
  • Nevěř všemu co Ti říkají. A zamysli se. Němci nás po vítěžné válce chtěli vystěhovat jako otroky na Sibiř /tzv.Fall Grün/. Vyhnali Čechy ze Sudet a 300 000 nás povraždili. A do té říše přece chtěli. A kdo nezradil mohl zůstat. Jsem ze Sudet a ještě v šedesátých letech tady byla polovina rodin německých. Tak buď rád, že nechcípeš na Sibiři a nemluv o genocidě.
  • Má ty svatá prostoto, kde ty jsi chodil do školy?Když už si necháváš vyplachovat mozek, tak alespoň dobře poslouchej. Ale jako vylití vzteku na svou vlastní malost dost dobrý.
  • Ano byl! Teď budeme na letišti Ruzyně trpět pohledem na název všichni.
  • Čechům byly ukradeny všechny základní životní jistoty. Zdravotnictví zdarma, dnes pláče penzistka v lékárně nad otázkou lék anebo jídlo. Dříve školství zdarma, kolej a jídlo za pár šupů, dnes můžou se těšit študáci, přijde i školné. Bydlení pro každého, dnes bezdomovci chcípají na ulicích. Místo jistot lichva, exekuce, podvody, krachy. Práce byla povinnost pro každého, dnes se o ní kde kdo bojí, není-li už nezaměstnaný. A běda, když si vzal jako zaměstnaný hypotéku. Především jistoty jsme si nechali ukrást. Omluvou nám budiž, že v době kdy tady ty jistoty byly, brali jsme je jako samozřejmost. My neměly ani šajn o čem jsou ty komančský kydy o jakých jistotách. A republika? Republika byla bez dluhů! Bez dluhů! Dnes už to víme až moc dobře.
  • Republikany jsem volil tez-2x!!! *3*
  • Klídek, Pišto!
  • *12*
  • To není majetkový test, to je test, aby si pisatelé uvědomili, kdo za to prvotně může, taková expedice do svědomí, ačkoli to pravičákům chybí. Mé odpovědi jsou stejné. 1x jsem volil SDL, 1x Republikány a jinak pořád KSČM a nestydím se za to, jako někteří.
  • Pozor na to, to je nařčení a je trestné.
  • Klas Jaroslav ti už chystá výplatu důchodu bejkovcem na holou řiť, kdy máš důchod? *1* *1* *12*
  • Nebuď sprostý dobytku, tvůj domov je chlív!! *12* *12*
  • Maximalne skoncis v nakym pytli-a pote smer kafilerka!
    Aspon k necemu budes jednou uzitecny-udelaji z tebe jed na krysy! *16* *16* *16*
  • Ještě, že ti nevyšlo zvolení PANKÁČE, který tě jistě platí. Čech, jehož rodiče vyhnali z pohraničí sudeťáci a jemuž potom nacisti vyvraždili čtvrtinu příbuzných, nikdy na tvoje křivohubé výblitky neskočí. Konečně i volby dokázaly, kde je pravda a hrdost. Na smetiště patří vlastizrádci jako ty a Havel. Prvním laureátem ceny Emanuela Moravce pro vlastizrádce se stal již před lety přece Havel. Ty mu můžeš sekundovat.
  • Blahopreji ti-blbe! *12* *16* *12*
  • Zalez zpatky do K U N D Y ty ruda S V I N E!!! *16*
  • Zeman je můj prezident.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit