Přejít na výpis diskuzí
Mediální poprava Nečase? Experti: Ještě to nepropuklo naplno
17.12.2010 | Jakub Procházka
19 příspěvků
-
Tak nevím,zda se,vzhledem k předpokládaným změnám v politice,mám učit dopředu čestprácovat,nebo hajlovat.Ale lezt ODS do zadku už určitě potřebovat nebudu.
-
Souhlasím s bludičkou julií.Všechno to jsou prohnilí s prohnilími.Už před měsícem jsem dával této vládě dobu existence do Velikonoc./To se ještě neprovalila špína na Drobila a spol./Musím to ale přehodnotit.Dnes to vypadá tak asi do konce tohoto roku.Otázka ale zní:kdo může nastoupit po této partičce.Velký výběr na tomto českém politickém smetišti není.Je to "napříč politickým spektrem"jakési bratrstvo kočičí pracky,kde špinavá pracka myje špinavou pracku.Ještě nakonec budeme prosit p.Paroubka,aby se pokusil s tím něco udělat.Díky novinářům ze všech medií z něj před volbami udělali nestvůru a on pak histericky reagoval.Já se mu ani nedivím po všech těch kýblech špíny co na naněj ze všech stran vylévali.Jiný trochu radikálnější vůdce mně momentálně nenapadá.Všichni ostatní buď na to nemají svaly anebo jsou taky"cinknutí".
-
-
GOTT NA HRAD!!!!!! *6*
-
-
Ovečky a beránkové já věřím ve spravedlnost předá se věc vrchní velmi odborné paní Vesecké, ta to předá panu JUDr. Salichovi a pravda zvítězí nad lží a nenávistí.
-
Tady je něco co nemoho pochopit,vláda od roku 89 nenese žádnou trestní odpovědnost za to ,kam jsme se její vinou,a vinou vlád předchozích dostali.To se krade,šmelí,objednávají a zadávají předražené zakázky bez výběrového řízení.Kdyby byli trestné zodpovědní,bylo by vše jinak.Takhle tam mohou přijít jiní a bude to to samé.