Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trendu merkelizace německé společnosti se přizpůsobují i naši vůči EU devótností oplývající eurohujeři a kolaboranti, kteří si uzurpují nárok posuzovat práci lidí pohybujících se v mediálním prostoru podle míry zanícení pro dogmata obsažená v eurohujerském katechismu. Čím zanícenější fanatik pro věc eurohujerismu a tedy pro likvidaci evropské civilizace, tím je více chválen a protežován, aby náležitě glorifikoval zhoubnou činnost Junckera a spol.
  • dzixy
    Tentokrát Robert Břešťan svým úvodním komentářem má naprostou pravdu. Dokud budou mít politici coby jenom jednu nitku spojení s některým z politiků, média nikdy nebudou nezávislá a pravdivá. Takové už máme politiky a takoví politici zase vytváří podobné mediální "osobnosti". Vyměňme politiky, budou i pravdivější média.
  • To je ta "morálka" a "čest", kterou lidem po půl století vtloukali do hlavy (často doslovně) budovatelé komunismu. A stačí dát koblihu nebo pár keců, že bude líp, protože "Oni" za zařídí a ovcané si je stále volí. ☹

    • Máš pravdu. Zlatý socialismus. Tam se žádné koblihy neslibovaly, žádní mrtví po podivných padákových kauzách nebyli a státní dluh taky nebyl......http://verejnydluh.cz/   😯

    • Už ve starém Římě byli zástupci vedoucích struktur moudřejší, proto uplatňovali systém v duchu hesla "Chléb a hry", proto zaměstnali mysl lidí tím, že jim dali najíst a ještě poskytli potřebnou zábavu. A lidé se těšili ze života. A současní bruselští eurohujeři a jejich kolaboranti na národních úrovních mají hlavy nabité k prasknutí nad vymýšlením nových a nových problémů, zákazů a příkazů tak, aby co nejvíc ztížili život obyčejného Evropana. Pod taktovkou Merkelové a spol. evropská civilizace upadá a zakrňuje do pseudocivilizačních schémat v duchu zhoubných merkelovsko-eurohujerských pravidel.
      • dzixy
        Starý Řím měl, jak píšeš, "chléb a hry", Evropská unie zase "velký bič a malý dvůr", no a v něm kdo??? No přece my občané, Evropané.
      • Tenkrát měl plebs zajištěný panem et circenses a jinak měl svobodu dělat si co chce, pokud nikomu neškodil, hledat moudrost a poučení u filosofů atd.

        Dnes se některé ovce spokojí, když místo chleba dostanou koblihy a kecy, že bude líp. A jinak musejí pracovat, aby se panstvo v parlamentu, ve vládě a na hradě mělo jako César.

        A když se pisatel necítí být Evropanem, může se z Vejprt odstěhovat do rusohujerské říše a tam bude pod taktovkou chána Putlera žít tak, jak po tom touží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit