Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bohužel je to místo kde Poláci krváceli skoro zbytečně a Evropa již byla rozdělena mezi vítěze.Dokonce Spojenci před útokem ujistili vojáky že Polsko nebude pod vlivem SSSR.

  • vanhorne

    "heslo od Monte Cassina"

    Pro Polaky je to neco jako poutni misto.

  • vanhorne

    "vám mění slámu v kotci, že?"

    Podle rozsahu tvych znalosti o zivote a podminkach v chlivku, troufal bych si tvrdit, ze ses v chlivku narodil a do dnesniho dne je to porad tve zaslouzene bydliste.

  • Pepane Nováků, zatím je to tak, že on sedí na Hradě vůlí lidu v klidu pohodě a bez starostí. Ty umouněná zakomplexovaná socka tady dlouze vypisuješ kraviny a hlouposti.Nikdy ničeho nedosáhneš. Jsi nikdo. Obyčejný prd. A tak už ti to zůstane do konce tvého zpackaného života.Fajn pocit, že?

  • No vidis - a pritom  spousta tupotnu k nemu, zcela nepochopitelne, vzhlizi ...

  • Nojono, někdo měl možná cirkusový stan, je znám ale je známo že jedno zvíře kterou vozili v autobuse - jmenoval se zemák. Už tehdy to byl jen vypelichaný dementně hýkající osel.

    Ta hnusná uslintaná žvástavá hnída to pak díky takovým "rozumbradům" jako vy vytáhla až na hrad.

    Ale jak správně pravíte - starého,nemohoucího, dementního k.r.i...l.a již novým kouskům nelze naučit proto je třeba ho utratit jak prašivého psa.

    Že ano zeMANe - rusofilckový komoušský konfidente - už má sbaleno? Je po švestkách, čerti už mají  kotle roztopené, tak hup do penálu. Ať máme před koncem roku důvod k velké celonárodní veselici.,

  • henrys

    Kam jste se to dopracovali od celkem vtipného článku o medvědovi, to soudný člověk nepobere! Máte štěstí, že blbost je rostlina tajnosnubná, tudíž nekvete. Jinak by vaše hlavy byly jako zahradnictví!

  • Mule Mule pan premiér byl dnes v Paříži na recepci.Vy jste měli doma v chlívku pomeje, co? Ale zítra vám mění slámu v kotci, že? To bude slávy mezi prasátkama.

  • smradlavá ryba od bureše stejně smrdí i když s tím jeden člověk nic neudělá,kapišto vokoune tupoune a pokud vím tak v celém vesmíru je vždy něco co má omezený čas, stejně tak ymrd bureš nebo kdo,prostě zubatou neuplatíš i kdyby si vyžral všechny dotace světa🙂.Hlavně aby ty jsi něčeho dosáh,není větší chudoby než chudoby ducha a to bez ohledu na majetek,nemá to cenu rozebírat s příznivcem Asociace Nenažraných Oberzmrrdů z čobolostánu.

  • A vidíš mule? Co s tím můžeš TY obyčejná chátra udělat?NIC.A to je na to to krásné. Naprostá  b e z m o c  takové chamradě jako ty. Nikdy ničeho nedosáhneš.A tak tomu bude až do konce tvého zpackaného života.

  • Tady je vidět demokracie podle čobola Bureše a tupost jeho příznivců ktera začíná trumfovat příznivce komančů a okatémůry.🙂Jen do nich a víc,jedno vejce za litr za to stojí ,ale to je stále málo.

  • No jo - nekdo je v Bohnicich, nekdo v Havl. Brode, nekdo na ''13''...

    Ty jsi nejspis v Dobranech...

  • Tak to se tobě Koloběžku povedlo. Ty vyhlášený obecní blb těchto stránek, který tady ústy naprostého bezmozka sviní stánky výlevy svého tupého mozku mluví o Bohnicích.

  • Ty jsi ale blbecek a jeste k tomu zcela mimo misu...

    A jinak - jak je v Bohnicich ...?

  • Medvědi nepatří jen do naší historie, ale i do současné přírody. Však u sousedů na Slovensku jich mají přes tisíc. Valašský medvěd vytáčející Čunka k zoufalým výkřikům vychází z umění možného, lidé mu vzali životní prostor a tak se medvěd stahuje k oblastem zabydlenými lidmi s jejich domácím zvířectvem. Medvěd je už mýtizován, jako by šlo o zloducha. Přitom jde jen o původního obyvatele středoevropského biotopu.
  • Ty holt si klasickej bllbb - rodrig!!!!Co to má společnýho s druhou válkou a bojem za svobodu v tomto případě Poláků a příběhem medvěda jak z pohádky.Radši umřít vestoje než se celý život plazit po kolenou,to je heslo od Monte Cassina .To takovej idiiootům jako si ty nic neříká a to napříč politickým spektrem.

    Reakce na "rodrig" a těch 6 souhlasnejch hlasů

  • Před volbami cca před 4 lety, byl vyhlášený medvědář i Kalousek. Přijel cirkus roztáhlo se šapito a medvědář zval na vystoupení medvěda. Záhy se vybelhal z pod opony Hloupý Karel. Zabrumlal pár nesmyslů a zas byl odveden. A jak praví klasik, starý medvěd hyne a medvědář si kupuje nové čerstvé zvíře. To se jmenuje nějaký JUDR. Pospíšil. Též kvalitní křivák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit