Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podvod placený USA jménem Majdanský puč spěje do krvavého konce. Lidé budou bez
    teplé vody plynu a elektřiny. Mnoho dolů v Doněcku je zavřených takže těžba uhlí stojí.
    Dotkne se to domácností úřadů i škol. Přitom už nyní lidé strádají drahotou a válečnou daní.
    Ta pomoc se samozřejmě opět rozkrade do kapes majetných - stejně jako u nás.

    Nezávislost na Rusku. Budeme samostatní jásalo se na Majdanu. Krásná hesla.
    Jenže nyní končí sen a přijde tvrdý den. Ukrajina dostane půjčky jen když rozprodá zem
    a lidu naordinuje utahování opasků. trh s plynem ovládá syn Amerického viceprezidenta.
    Jaká to je samostatnost? pouze se mění páni stejně jako u nás v roce 89.
    • Bohužel si Ukrajinci projdou tím stejným okradením jako si to zkusilo ČESKO!Naše vlády zastoupené cizáky a zřejmě i lobisty a politiky z judaismu drží kapitalistickou mocí tento spolek a lidé jsou od toho,aby dělali na podvodníky a lháře kteří jsou dosazeni na politické posty!Kde je jaká DEMOKRACIE!?Podvody politiků,vraždy,krádeže,násilí na starých,nemocných,dětech,vraždění policistů,napadání lékařů,sester,zdravotního personálu,hasičů a mohl bych psát ještě hodinu co je zde pro občany neštěstím,ale hlavně cizácké a zaprodané vlády!Nemohu si pomoci,když vidím že se fandí v politických kruzích tomu,koho USA doporučí,jsem již dnes přesvědčen že SSSR udělalo jenom dobře že nás v roce 1968 obsadilo,neboť by jsme již dávno měli republiku rozkradenou spolkem EU který je pod kuratelou USA!Za nás občany nesm rozhodovat pár zaprodanců a podvodníků,musíme dosáhnout REFERENDA pro důležité otázky naší republiky,nyní dar UKrajině v hodnotě 500 milionů eur,které opět zaplatí vlády ale z práce a daní daňových poplatníků!Politici nic nevydělají,naopak vše rozkrádají a nikdo není odsouzen! *10*
      • Až na ten rok 68 a Vámi celkem souhlasím. Já pochybuji, že by se tehdy k moci mohli prodrat takoví Švarzenbergové, lunatici typu Klause...(kteří mimo jiné prahli jen po penězích a majetcích, navíc na které vlastně osobně anebo rodově neměli ani nárok z důvodu kolaborace s nacisty). Po roce 89 se tito svezli na vlně nadšení, jeden na sympatiích k Dubčekovi- vydával se za největšího přítele a pak autonehoda a zbyl... Největší "přítel"! (Já nechci nic).
  • Povšimněte si toho formálního detailu, že prdoláskovské média píší o "dárku" 500 mil eur. Jenomže EU nemůže poskytovat žádné dárky. Ve skutečnosti se jedná o úvěrovou záruku, prostě EU se za Ukrajinu zaručí, tj. bude dělat ručitele na půjčku 500 mil eur.
    Tak snad poprvé musím prdoláskovské presstituty pochválit, protože ve skutečnosti to dárek je. *1*
    Akorát, že evropský daňový poplatník zaplatí více než 500 mil eur, protože banky si k tomu připočtou svoje. Jako u každého úvěru. *5*
  • Tzv.separatisté, co vyhlásili svobodné republiky nikdy neřekli, že se separují od Ukrajiny. Naopak, jejich požadavkem bylo,1) aby ruský jazyk byl v jejich republikách vedle ukrajinštiny uznávaným státním jazykem a 2) aby byla Ukrajina federalizovaná.Přečtě+te si jejich prohlášení!
    Němci to konečně pochopili.Kdyby však proti federalizaci nebyli takoví váleční zločinci, jako Jaceńuk,Turčynov , Nalitej-čenko a další, nemusely se rozhořet boje a nemuselo přijít o život tolik lidí !!!!!!!!!!!!!
  • No konečně se v článku také uvádí že federalizaci Ukrajiny již navrhovala Moskva . Jenom bych chtěl připomenout že federalizaci Ukrajiny Moskva navrhovala ještě před krveprolitím krve v Oděse a dalšími masakry . Jenomže Kyjev i EU a USA takovéto logické řešení odmítali . A nyní mají krev na rukou a chtějí jednat . Merklová, Obamo politici EU přiznejte že Moskva měla pravdu . Přiznejte že civilní letadlo úmyslně sestřelila Ukrajina a USA to tají !
  • Je neskutečné že frau Merkel si vzala do rukou moc všech občanů zemí EU a nabízí jako DAR pro Ukrajinu která již promrhala miliardy které dostala od EU a tím pádem i naše peníze a každý ví,že Porošenkova vláda vše rozkrade!Kde berou politici tu drzost,když ONI nevydělají pro republiku ani jednu korunu,naopak rozkradou biliardy a ještě darují ukrajině 500 milionů eur!Měli by jsme žádat okamžité vystoupení z EU a vládu zrádců která souhlasí s politikou EU.Opět budou občané chudší a bude větší bída.Zato Banderovci se budou hřát za naše peníze a ještě řeknou že nám nepošlou ruskou naftu!
  • fašistka a fašista to je radostne setkani.bandera a HITLER MAJI RADOST NESKONANOU..
  • Federalizace okrájené "Okrajiny" už není normálním způsobem možná, zašlo to až příliš daleko.. a těch pozůstalých po mrtvých je tolik, že ti už nikdy na celé generace nebudou chtít slyšet slovo "naše Ukrajina",ale budou chtít svoji zemi, cestu i za cenu, že to bude vyloženě od "0", protože by zcela paradoxně svými daněmi ještě nakonec přispívali právě svým vrahům, grázlům a těm co jim rozstříleli města, příbuzné a pod.. s tím, že Ukrajinu nejvíce rozkrádaly dlouhé roky právě jejich "vlády" spolu s oligarchy a korupcí úplně všude.. a příslib paní Merkel je jen opravdu utěšující a "politický příslib"..,něco za něco.. i velký risk, protože Ukrajina a její "vlády" celému světu jasně dokázaly a stále dokazují, že umět udržet své peníze, natož ty co jim kdokoliv nějak dá či půjčí a platit ke všemu své vlastní dluhy i jiné nedoplatky, je jejich "velká neznámá " a naprosto "majdanově" neslučitelná "kultura" s Evropou i s jejich pocitem a možná i přesvědčením, že "však on to někdo za nás vyřeší a zaplatí"...Mimochodem hlavní viník tohoto "majdanového" a totálně i genocidně zfušovaného scénáře na Ukrajině a vtáhnutí do válečného i hospodářského problému i Evropu, aby se konkurenčně rozhádala, znemožnila a oslabila..USA.. je kde ? Evropa si musí naopak uvědomit, že bez USA a jejich vychcaných i sobeckých zájmů ve všem vidět nejdříve sebe a hlavně sebe i na úkor všech ostatních po celém světě..nějak přežije..,ale sama bez sebe a své vlastní integrity, stability a bez spolupráce u obrovských východních i asijských trhů či dokonce jejich hloupým opuštěním, kde se tam hned na to nahrnou jiní.., tak to bude o mnoho těžší a návrat na tyto trhy bude taky o mnoho delší, těžší i co se týká získávání opětovných podmínek jako měli dosud, včetně ztracené reputace a důvěry..Mapa světa už se změnila a světové tempo už Evropa neudává, jako v minulém století..
  • Prý Holandsko oficiálně oznámilo, že nebude uvolňovat všechny informace o letových údajích a hlasových záznamech z MH17. Nizozemí by se tak stalo oficiálním komplicem zakryvající tuto operaci pod falešnou vlajkou a vraždy cestujících v MH17. Zemřeli zbytečně, Gliwice jim nevyšly.
  • Banderovští fašisti budou muset sklapnout podpatky.
  • 500 miliónů euro spadne do kapes pár oligarchům jen se po nich zapráší. A je trochu paradoxní nabízet Ukrajině pomoc, když ona na oplátku vyhrožuje Evropě zavřením kohoutků s plynem a ropou . Jsem moc zvědav, jak se budou politici EU tvářit až vyjdou milióny zmrzlých lidí do ulic protestovat proti svým vládám. Zima se kvapem blíží a bude krutá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit