Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dívá se někdo na ČT24...?

    Žvaní tam soudruh Bureš a opět všechno svádí na jiné...

    Nejsem epidemiolog...

    Já tomu nerozumím...

    Ale proč se sejří do maturit na to neodpoví...

    Opět jen - JÁ jsem zaměstnával 35 000 lidí a nikdy jsem se na maturity neptal...

    Je to neuvěřitelný sebestředný iidiot...

  • Ale trvalo to. Nějaký bezvýznamný advokát III. cenové skupiny chtěl být vidět. Jasně nejsou klienti. V kanceláři tady toho advokátního šmudly slovem "nikoho"se nudou kopou nohama pod stolem. Tak si chtěl udělat antré. A podařilo se. Rázem je z něj klasický veřejný žalovníček z 1.A co přišel požalovat paní učitelce, že je počuraná stěna na WC. Trapné vnucování a snaha být vidět, se nepodařila. V době kdy tady máchá kosou covidová zubatá není zájem o takové koniny. Chlapečku běž to požalovat do ředitelny.

    • Je vidět , že tvoje myšlení ustrnulo na 14. sjezdu KSČ.

      • Jo. Zas svěží myšlenka dvou ricinových agetů. A kde jste přišli na sjezd? Vy dva přisluhovači CIA?

  • Politici nejsou zodpovědní, zEman je nesvéprávný. To jsme to dopracovali, když taková sebranka dostala moc

    • Vždyť tupé ovce si "to" zvolily, stačilo jim pár sprostých rádoby "bonmotů".

  • Ani evropská agentura pro léčiva, která schvaluje vakcíny nikdy nebude pohnána před soud, pokud by se ukázala některá ze schválených vakcín jako nebezpečná svými vedlejšími účinky. Takový je svět, ve kterém dnes žijeme. Všichni chtějí zastávat vysoké funkce, brát hezké prachy a rozhodovat, ale BEZ ZODPOVĚDNOSTI za svá rozhodnutí.

    • Opírá pisatel svůj názor o znalost fakt, nebo to jsou pouze jeho domněnky? Já jsem měl nejednou možnost setkat se s obyvateli civilisovaných zemí na západ od našich hranic, pro které čest, pravdomluvnost, morálka jsou nejvyšší životní hodnoty, kterými se naprosto samozřejmě řídí.

      Pisatel zjevně vychází z komunistického názoru opírající se o "východostepní zvyklosti" a který hlásal rádoby car Uljanov: "K dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit