Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je to pořekadlo."Za peníze je i v Praze dům:"
    I když na druhou stranu,když se měla stavět Eifellovka,tak hodně i významných lidí byla proti?!?
    • nemyslím, že by se Eiffelovka stavěla jako součást obchodního centra jehož 100leté využití je nereálné...
  • Nechápu, proč do rovinaté Hané cpát rádoby-mrakodrapy, které stejně ničím vybočovat nebudou, obchodní centrum jako v Malmö od Wingårdha to zcela určitě nebude (i to je naplocho, nevyčnívá). Olomouc byla pěkná, když jí z dálky dominovala věž dómu sv. Václava, za čas se celé historické centrum utopí mezi skleněnými zuby. Být tam památkářem, toto bych neschválil.
  • Opět důkaz o tom, že pamatkáři jsou nevzdělaná banda, kterou lze koupit za cokoliv. V ím z mnoha míst, že jejich postup není o tom, co je opravdu vhodné, ale co se jim líbí. Tuto bandu by měl stát zrušit. Přece na každém městském a krajském úřadě je stavební a kulturní odbor, který se ve věcech vyzná, navíc má k nim i svůj vztah. Tak proč někdo od stolu rozhoduje o něčem, čemu nerozumí? Od jednoho soudního znalce- mého dobrého známého- ví, že jich je jak mladých myšía ničemu nerozumnějí. Kolik hypermoderních budov s jejich požehnáním vyrostlo v těsné blízkosti historických budov, jejichž bezprostřední okolí úplně zničili. A zadarmo to určitě nebylo,- tady není podezření z neodbornosti a korupce?
    • V Uherském Brodě měl známý opravovat střechu na svém domě v památkové zóně a památkáři mu zakázali dát si moderní, že by porušila ráz památkové zóny. A tak jej oprava střechy vyšla 3x dráž jak normálně. Za 2 roky postavil hned vedle něj nejmenovaný kapitalistický žid skleněnou hrůzu a památková zóna byla posunuta o 100m dál.
      A co na to na úřadech ? Na to jsme malí páni. Přišel pokyn z ministerstva.
      Taky takové historické demoliční hov*do !!!! *16* *16* *16*
  • Blázni, původně zajímavé panorrama města zničí jen proto, aby někteří "podnikatelé" získali svůj pomníček. Bude to další bradavice hyzdící původně hezkou tvář města.
  • Vrchol hyenismu !!!! Tohle si ani komunisti nedovolili. Ale tady ta zkurwená kapitalistická svoloč si dělá co chce. Poslat do uranových dolů spolu s olomouckými památkáři !!! *16* *16* *16*
    • Při pohledu na kostel sv. Mořice z jiného úhlu byl kdysi vidět Prior, obludná betonová stavba, materiál stejný jako v Prior v Brně neb Jihlavě, a to schválili právě komunisti.
      Mělo to jednu výhodu - v Olomouci poskytoval čekajícím na tramvaj ochranu před deštěm. Tuším, že u nové prosklené obludnosti vzniklé z bývalého Prioru se už není kam schovat. Inu, pokrok...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit