Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Na tohle jsem samozřejmě jako programátor a celkově milovník IT technologií a internetu hodně zvědavý. Zatím se to rýsuje zajímavě. Otázka bude, jakým směrem bude reagovat Twitter a prostě konkurence, kterou to zasáhne. Tvorba mobilních aplikací je hodně choulostivá věc, kterou je potřeba nějakým způsobem globálně hýčkat. Ale otázka je, co s tím udělají korporáty.

  • tak snad všichni ti ukňouraní progresivní marxisti vypadnou z twitteru a zalezou do této cukrbleckovy nové woke sítě a přestanou škodit na twitteru a otravovat tamní uživatele.

  • Mladí kluci se už ani neumějí bavit s holkama, normálně navazovat známosti. Určitá degradace duševní i fyzická. Když vám syn nebo dcera začne trávit hodiny na počítači, bude se s vámi bavit jen přes rameno a znamená to, že jste je ztratili. Čumět na displeje se má má max. 2 hodiny denně.  A až se plně zapojí umělá inteligence a další technický "pokrok", plná digitalizace, vliv digitálních peněz na lidi, kdo ví, jak to bude s lidskou osádkou na Zemi. Vím, že menší kluci z Prahy například, nikdy neviděli hvězdy nebo duhu. O mrtvém kaprovi na hladině si někteří myslí, že spí, nikdy neviděli raka, neumějí si udělat z větvičky píšťalku, neznají houby, netuší co je to duběnka a podobně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit