Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořád a pořád pokračuje situace, kdy si Řekové z EU dělají jenom prču, protože ví, že je nenechají padnout. To všechno kolem je jenom divadélko pro občany EU. Ti se většinou domnívají, že by se Řecko mělo samo vzdát členství v EU, protože to, co dělají / nebo nedělají / nemá nic společného s EU. Řekové by chtěli kapitalisticky žít a komunisticky pracovat. A aby se měli všichni dobře až do smrti. Nesplnitelná realita ve třídě sci-fi.
    • Od začátku sanace dluhu se Řecké zadlužení nescvrklo ani o korunu.
      Řecko má podobnou velikost jako my ale dluhů maj jako by v ČR nikdo nezaplatil 4 roky ani kačku daní.

      Tak nechápu o čem ještě jednaj. Ze 4% HDP EU by jejich bankrot byl zhruba stejná stráta jako naše sankce vůči Rusku. Každý o tom kafrá ale nikdo neví kde je ta stráta.
  • dearputin.com *14* *14* *14* *14*
  • Tolik potentátů na jednom místě tak je rozhodování na dlouhé míle. No a Řecko se může smát z politických důvodů ho nemůžou nechat zbankrotovat i kdyby EU padla na hubu. *12*
  • EU je v případě Řecka neschopná cokoli rázně vyřešit, stejně jako není schopná zastavit příliv tzv."uprchlíků".... až se nám tady budou prohánět jednotky IS, podle kvót pěkně rozmístěné do všech zemí EU, to pak bude teprve tanec:(
  • nebude pracovat a nebude.Jo tancovat chlastat rakii a brat důchod to by se mu líbilo.Tady Evropa bude padat na hubu a tam veselo?Nakopat!Když byly penízky to se rozdávaly důchody.To se stávkovalo.A teď jako dělat potíže.Nahnat do moře.Nebo sebrat ostrovy.Přeci líný řek nemůže parazitovat na zbytku EU!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit