Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím jak na Slovenku, ale tady u nás se ženy v moc dobrém světle nepředvedly. Se podívejte na válkychtivou Černochovou, asociální Pekarovou-svetrovou nebo Helenu Langšádlovou a Miroslavu Němcovou. Anebo v minulosti blbá jednotýdenní ministryně obrany Karolina Peak, další blbá biomasa Kateřina Jacques, Kristýna Kočí, Vlasta Parkanová, Michaela Šojdrová. Samé křivé ženské s ještě ohebnější páteří než mají mužští politici.

  • Dobře je ,že to jsou ženy, ne 52 pohlaví 

  • Teoretický předpoklad vychází z toho, že ženy politiku celkově zjemní, že přinesou vyšší kulturu jednání a komunikace, že mají vyšší míru empatie.

    Dávám ale za pravdu nicku Diwa, že často se stane, že výjimka potvrzuje pravidlo. Bohužel na naší politické scéně nemáme velké štěstí na ženy v tomto slova smyslu.

    Spíše na agresivní, mocichtivé a bezohledné jedince ženského pohlaví. Konkrétní jména není těžké si dosadit. Jak v minulosti, tak dnes. Kdepak jsou ženy v politice? Mimo politiku.   

  • Diwa

    No tak jestli na Slovensku budou mít myšlením stejné ženské jako je u nás Černochová, Adamová a další atitalenti, tak to se budou slovákům kroutit palce u nohou.......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit