Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Propaganda ze všech stran se na nás již několik let hrne a její intenzita se válkou na UKR zvýšila. Rusko v úplné izolaci nikdy nebude, jak by také mohlo když má nejvíce surovin? Ani cca 1/4 států světa se připojila k sankcím a mnohé je ještě mazaně obcházejí.  


  • Propaganda ze všech stran se na nás již několik let hrne a její intenzita se válkou na UKR zvýšila. Rusko v úplné izolaci nikdy nebude, jak by také mohlo když má nejvíce surovin? Ani cca 1/4 států světa se připojila k sankcím a mnohé je ještě mazaně obcházejí.  


  • Propaganda ze všech stran se na nás již několik let hrne a její intenzita se válkou na UKR zvýšila. Rusko v úplné izolaci nikdy nebude, jak by také mohlo když má nejvíce surovin? Ani cca 1/4 států světa se připojila k sankcím a mnohé je ještě mazaně obcházejí.  


  • goyim

    Co znamená mezinárodní? To je USA a jeho Eurosojuzská kolonie, které stále žije v iluzi, že je pupek světa? Tento článek je čistá propaganda. Fakticky to prostě není pravda. Většina zemí i obyvatel světa nepodporuje protiruské sankce. Pokud to tak není, tak se rád nechám poučit tvrdými daty.

  • TheGGG

    deprese z toho že si nebudou moci zajít na nějakou propagační hollywoodskou abcd kajdu do kina? hahahahaha

  • Jaká mezinárodní izolace? Západní politici a jejich směšní novinářští paňácové si pořád myslí, že západ je pupkem světa, bez něhož se to zlé Rusko neobejde nebo dokonce zhroutí. To už dávno neplatí. Proti Rusku se postavilo jen něco přes 40 zemí světa, samozřejmě z řad amerických vazalů. Zbytek světa má nějaké protiruské sankce u zádele a s Ruskem čile obchodují. Dokonce už i jeden z nejvěrnějších spojenců USA, Saudská Arábie dala spojenectví s USA vale a jala se spolupracovat s Ruskem.  

    • josef.chmela

      To samé Japonsko, člen G7. Čile obchoduje s Ruskem a kupuje jeho nedemokratickou ropu a plyn aby zachránilo svou surovinovou stabilitu.

      Jen naši jelimani tyto komodity nekupují za levno, protože u nás nedemokratický ruský plyn nehoří, na nedemokratickou ruskou naftu naše auta nejezdí a navíc by koupě ruského plynu a ropy rozvrátila celou ČR.

  • mun.go

    A tohle jim teprve zasadí tvrdý úder:

    Na Slovensku sa má vyrobiť pre Ukrajinu 16 húfnic Zuzana 2

    Zdroj: TASR / Erika Ďurčová, Radovan Stoklasa

    BRATISLAVA - Štátna akciová spoločnosť Konštrukta Defence by mala vyrobiť pre Ukrajinu ďalších 16 kusov samohybných kanónových húfnic Zuzana 2. Výrobu novej techniky budú financovať spoločne Dánsko, Nemecko a Nórsko, ktoré na tento účel vyčlenili 92 miliónov eur. 

    Dohodu o tomto zámere podpísal v nedeľu v Kodani minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽANO) s dánskym náprotivkom Mortenom Bødskovom. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva obrany (MO) SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

    • mun.go

      Velvyslanec RF ve Washingtonu je rovněž v depresi: Washington/Moskva/Kyjev 6. januára (TASR)

      Ruský veľvyslanec v Spojených štátoch Anatolij Antonov obvinil Washington, že neprejavuje dostatok ochoty, aby sa skončila vojna na Ukrajine, ktorú Moskva začala už pred vyše desiatimi mesiacmi. Veľvyslancovo vyjadrenie je reakciou na ohlásenie Spojených štátov, že dodajú Kyjevu bojové vozidlá pechoty. "Všetky súčasné činy Spojených štátov len priamo dokazujú, že Washington si neželá na Ukrajine politické riešenie," povedal Antonov vo štvrtok vo Washingtone, ako ho podľa agentúry DPA citoval ruský TASS. "Nikto by už teraz nemal pochybovať o tom, kto je zodpovedný za predlžovanie súčasného konfliktu," dodal Antonov. 

      Spojené štáty a Nemecko v týchto dňoch oznámili, že dodajú Ukrajine bojové vozidlá pechoty (BVP) typu Bradley. Malo by ísť o vôbec prvé obrnené delostrelecké pechotné vozidlá vyrobené na Západe, ktoré Kyjev dostane, analyzuje DPA. 

      Pritom len v stredu tento týždeň francúzsky prezident Emmanuel Macron prezidentovi Ukrajiny Volodymyrovi Zelenskému prisľúbil dodávku obrnených vozidiel francúzskej výroby. Macron v telefonickom rozhovore so Zelenským sľúbil dodávku obrnených vozidiel typu AMX-10 RC. Zelenskyj sa na sociálnej sieti Macronovi poďakoval za rozhodnutie dodať Ukrajine tieto obrnené vozidlá i obrnené transportéry typu Bastion. Paríž už Ukrajine poskytol raketomety, systémy protivzdušnej obrany, protitankové a protilietadlové strely či obrnené vozidlá určené na prepravu osôb.

  • Putin nařídil na pravoslavné Vánoce zastavit palbu, Kyjev to odmítl


    šup a diskuze jako kouzlem zmizela, ptám se proč asi?

    • mun.go

       Protože Tiscali tady 25.12.2022 zveřejnila článek paní Dvořáčkové  "Vánoční zázrak, který ukázal, že i za války existuje lidskost" o vánočním příměří v roce 1914 v zákopech u Ypry.

      A teď najednou navrhnou příměří Rusové! Neslýchaná drzost! To jim nemůže projít!

      Mimochodem, v prosinci před 42 lety zavražděný John Lennon složil v roce 1977 - song má tedy 45. výročí - spolu s Yoko Ono protiválečnou píseň "Imagine", která je také velmi často hrána o vánocích.

      Imagine there's no countries /* | It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace

      Představte si, že neexistují žádné země Není těžké to udělat Není pro co zabíjet ani umírat A taky žádné náboženství Představte si všechny lidi Žijící život v míru

      /* "Country" je tady ve smyslu "země" jeko politická jednotka: Political entity /  A unit with political responsibilities ... s důrazem na tu politickou odpovědnost

  • josef.chmela

    Nebudu se ani vyjadřovat, nemá to cenu a význam. Když se diskuze nebere tím správným "demokratickým" směrem, který je nařízen z vlády, tedy řádně diskutující neopěvují hrdinské činy ukrajinských vojáků, jak Ukrajina postupuje na frontě a drtí ve válce Rusko a nechválí USA imperiální choutky, tak je celá diskuze smazána. Ano, Tiscali v podstatě neomezuje jednotlivé diskutující, ona jim rovnou celou diskuzi zatrhne. Demokracie v praxi. Zlatí komunisti.

  • Diwa

    Mě se líbí jak se pořád blábolí o Rusku jak jsou všichni na dně, jak Ukrajina drtí Rusko ve válce a stále opakující se bláboly, jen aby lidi tomu věřili .......zkrátka samé žvásty a bláboly......ale něco se napsat musí, že ?

    • Nevzdělaný proruský primitive, podle Putina měla válka na Ukrajině skončit po pár dnech slavnostní přehlídkou ruské armády v Kyjevě. No naštěstí se Ukrajinci neřídí představami toho tebou milovaného ruského Hitlera a bojují za svoji svobodu už tolik měsíců. A Putin je zatím podělaný za ušima, že i na mši jde raději sám. Co kdyby se na něj někdo ošklivě podíval.

      • goyim

        Podle Ušáků měl být Irák hotov po 3 měsících s tím, že tam Bushovi postaví sochu jako osvoboditeli. Neměl bys věřit na pohádky. 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit