Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S komunisty se diskutovat nedá, žádné věcné argumenty nepochopí, protože mají z fetování marx-leninismu trvale poškozený mozek,
  • Nechápu jakou má cenu polemizovat s ( anonimem) volem a vymytým mozkem. Inkognito mu to vypsal přesně.
    • Nemáš čím chápat!
  • .anonyme, opět jsi nezklamal svými " perfektními historickými a informačními znalostmi" a mimořádnou inteligenci. Koukni se někdy do historie Srbska, Chorvatska, kdo to byli ustašovci, Ante Pavelič a jaká byla role v Chorvatsku církve svaté jak ve druhé světové válce tak i nyní a možná, že se ti trochu i v hlavě rozsvítí a nebudeš kydat ty nesmysly. Humanitární bombardování bylo, je a bude vždy jen zločin a ten kdo tuto formulaci vymyslel je jen válečný štváč.
  • Kmotře, přestaň hlásat tu komunisticko-geobelsovskou propagandu z padesátých let minulého století. Mohl bys vypadat jako komunistický hlupák. To o čem píšeš tak to provádělo Rusko v Čečensku, kde praktikovalo spálenou zemi. A také Srbsko.
    Termín "humanitární bombardování" znamená cílené bombardování vojenských objektů tak, aby byly minimální ztráty na životech a co nejmenší škody na civilních objektech. Tím se dosáhne většího vojenského efektu a ušetří se munice. V býval Jugoslávii bylo Srbsko vyzbrojené po zuby a Miloševićova banda chtěla z bývalé Jugoslávie a dalších států na Balkáně vytvořit velkosrbskou říši. Ta zvěrstva, o nichž píšeš prováděli Srbové v Kosovu, ale i v Chorvatsku a jinde. Také Srbové rozbombardovali historicky cenný most v městě Mostar.
    Největší světoví teroristi jsou komunisti, socialisti rudí a hnědí, islamisti a podobní -isti. Samotný komunismus na svědomí nejméně 100 milionů mrtvých!!!
    • Ty blbý kecy si klidně můžeš nechat pro chovance ústavů mentálně postižených. Nejsi schopen dokázat nic, jen kecat výmysly. Humanitární bombardování totiž neexistuje a takové kraviny opravdu můžeš nakecat jen lidem v ústavech. Zajdi se zeptat známého lékaře Rajko Dolečka, který je po matce Srb a v době humanitárního bombardování byl v Srbsku, kde má příbuzné a podal svědectví, že sám vynášel mrtvé školní děti, pozabíjené tím tvým pitomým "humanitárním bombardováním". Vzápětí byl umlčen výhružkou smrti a donucen dementovat své pravdivé svědectví. Od té doby už pak nedostal slovo. Ale první jeho svědectřví lhářům uniklo na veřejnost a důkazy zlikvidovány - samozřejmě demokraticky...po cikánsku - desať raz si vrazil svoj vlastný nož do srdca...Tajné služby kapitalistů mají své umlčovací metody obdobné... Kosovo bylo ukradeno Srbsku a kdo asi vyzbrojil kosovské povstalce nejmodernějšími americkými zbraněmi a když to nestačilo, tak na to amíci pustili bombardéry s raketami...Američané se naučili vraždit od Hitlera. A cikánem vymyšlené stamiliony mrtvých jsou jen kec tady na netu. Nedělej ze sebe Miloševičova poradce, ty blbečku pitomej, jak jinak, než jeho poradce bys věděl, že chtěl vytvořit nějakou "velkosrbskou říši... ???Takže by tě měli zavřít a soudit pro šíření poplašných zpráv. Jinak Vatikán a USA se dohodly na výměně informací - jo, Vatikán bude poskytovat amíkům pod záminkou ekonomických informací špionážní údaje, získané ze zpovědí, známe jejich zpovědní tajemství. Je to forma získávání širokých informací od zpovědníků, to je známo už od středověku, proč asi tu instituci zpovědi církev zavedla ??? Kvůli rozhřešení hříšníkům určitě ne. Je to církevní "MOSAD" tajná špionážní služba, vždyť křesťanství přece vzniklo ze židovství... Kvůli Pištovi ovšem nepíši tento článek, ale pro čtenáře, kterým to v hlavě "dobře zapaluje", ti to pochopí. Pišta se zmůže zase jen na snůšku hovadin, vyšší inteligence mu významně chybí !!!
      • No právě proto jsem se ti to snažil vysvětlit. Jak vidím, tak marně. *7*
    • Jsi obyčejná proamerická vlezdupka, pomatenec jenž plácá páté přes deváté.
      Největší zvěrstva páchají stále jen USA a jeho přisluhovači, včetně tebe.
      • Rudoarmějče, ono je třeba znát fakta a mít vlastní názor. Znám oblast bývalého CCCP, ale také západoevropské země a USA. Poslouchám názory jiných lidí, čtu (a nejen v češtině), hodnotím informace a vytvářím si vlastní názor. Nebráním se ani diskusi a výměně a hodnocení věcných argumentů s věřícími komunisty, jsou-li k tomu ochotni. A jsou tací. Seznam se s reáliemi USA, s jejich ústavním systémem, mentalitou Američanů a hodnotami, jež vyznávají. A jeď se tam podívat, dnes to není problém. A budeš se stydět za opakování hloupých komunistických žvástů padesátých let minulého století.
  • Jestli se ta dohoda týká boje proti terorizmu, pak se obávám, že to podepsali s tím pravým partnerem. Copak jsou slepí, nebo nevidí, vždyť USA je největší celosvětový terorista. Humanitární bombardování nemocnic, dětských útulků, domovů důchodců, hřbirovů, kojeneckých ústavů a jiných vojensky strategických cílů, jaké si vybrali v bývalé Jugosávii svědčí o tom, že tomu tak doopravdy je.
    • To snadno pochopíš "Razovitý kmotře"... Přece proto, že církev je světový terorista dávno před vznikem USA, kdy se ještě na amerických pláních proháněli domorodci a lovili bizony... Takže na spojení dvou nejsilnějších teroristických organizací nic divného není, potřebují se....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit