Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dejte již s tou vyzáblinou pokoj,pro nic za nic by jí je neodebrali.Měla sedět doma na zadku a ne se honit za mamonem,jenže manžel ji prokouknul dost pozdě.
  • My budeme dělat to samé,ale na Česko,protože tady se nectí základ státu tj.rodina.Ministerstva ani podřízené organizace nepracují ve prospěch rodiny nesezdané i s dětmi,kdy dětí nevidí měsíce převážně otce z důvodu,že je matka unesla cca 200 km z trvalého bydliště a využívá děti k manipulaci za vydatné pomoci svojí matky/údajně bývalou pracovnici DD/ve šluknovském výběžku vč.příslušných tam úřadů k objektivnímu vyřízení s nevyrovnanou matkou a důraznému upozornění,že se takto děti nevychovávají jak ona má ve své nepřizpůsobivosti a manipulací dětí proti otci,kterého mají rádi,ale brání jim všemi prostředky,aby ho dětem vymazala z paměti za vydatné pomoci a asi i známostí na OSPOD Rumburk,který v této věci neudělal nic.
  • Porušila zákony a zvyklosti, dodržované v Norském království. Videa zachycující její děcka s toaletním papírem, uniklá na internet, rozhodně nevypovídají o jejích rodičovských kvalitách, odhlédneme-li od morálního kodexu, platného v civilisované společnosti.
  • jo kdyby byla mohamedánka, nebo dokonce černoška odněkud ze Súdánu, Sómálska nebo Eritreje, to by si na ni žádná sociálka netroufla...
  • Pokračování případu ze šluknovského výběžku.Přestupková komise rozhodla vůči synovi,že se chová účelově,když chce vidět svoje děti.Ani o Vánocích mu je nedala nepřizpůsobivá z toho kraje a navíc dostal pokutu .Proto tento případ přeložíme do světových jazyků a pošleme mimochodem i do Norska,EU apod.Dětem je přes pět let a tři roky a syn nezná slovo táta.I dívka se zhoršila ve vývoji,když celé měsíce nevidí otce ,babičku i dědečka.A tady se řeší Zeman x Drahoš x Babiš místo toho,aby se makalo pro občany této země omylem vytržené z Rakouska -Uherska neskutečnými žvanili z ciziny.Pokud tento případ nebude v krátké době vyřešen tak sté výročí budeme bojkotovat a poukazovat na to ,že tento stát ,který nedodržuje lidská a dětská práva na oba rodiče nemá právo na existenci a někoho kritizovat.
  • takový zamrzlý národ zatrpklých hlupáků. Problémem je že je tam furt zima. Když je zima místňákům se nechce souložit Když nesouloží , nemají děcka. Když nejsou děcka přikrádají je jiným národům.Nelze jinak nazvat jednání té jejich sociálky s tím zpackaným severským názvem. Pokud odmítají i komunikaci dětem s dědečkem nezletilých - pod záminkou školního roku .... viděl bych to na pár výchovných liskanců. My se v česku nestřílíme. Mi se tady lískáme, jak řekl komisař Ledvinka z Adély. Blbost Nora je bezmezná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit