Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy o 40 miliard jüanů v průměru za rok. To čísličko by jistě vypadalo hrozivěji, kdybyste ho třeba vynásobil padesáti a sdělil nám, že v Číně průměrně ukradnou úředníci 40 000 miliard juanů za tisíciletí.

    Ale daleko zajímavější je toto srovnání: V Číně úředníci ukradnou 30 jüanů (= 79 Kč) na obyvatele za rok. V Česku by to odpovídalo, že by celá vláda a státní úřady ukradli pouhých 860 miliónů ročně.

    Myslím, že reálné číslo bude kolem 100 miliard Kč ročně, spíše daleko více, které je vytunelováno našimi demokraticky zvolenými zástupci a státními úřady. Takže u nás se tuneluje v průměru ve 116× větší míře, než v Číně.

    Stačí jenom srovnat jednotky a nepodlehnout Vaší manipulativní snaze srovnávat číslo v jiných jednotkách. A to prosím jsem vzal v úvahu současný rok, kdybych udělal srovnání stejně jako Vy za posledních 20 let pro Česko, tedy bylo by v tom i období mohutné privatizace s tunelováním obrovského formátu, do toho nějaký ten Krejčíř a další, pak už bychom nebyli jen 116× horší, ale možná bychom mohli přidat nulu až dvě.

    Miloslav Ponkrác
  • hele soudruhu -štourale mrkni se co děla tvoje stará, neštoura se ji tam někdo, abys pak neměl modryho ptaka.
  • Naše mafiánská vládnoucí elita musí vše zamést pod koberec,protože jí nic jiného nezbývá.Kdyby obětovali a zavřeli byt' jen jednoho člena svého klanu,strhla by se lavina trestních oznámení a celý tento zločinecký systém by zkolaboval.Tito lidé to moc dobře vědí,protože každý něco na někoho může prásknout.
  • Zkorumpovaní úředníci z Číny utekli s dvěma bilióny
    Zkorumpovaní státní úředníci připravili Čínu v uplynulých dvou desetiletí o 800 miliard juänů (asi 2,1 biliónu korun), oznámila tento týden centrální banka. Dokument uvádí, že v uvedeném období uprchlo s penězi do zahraničí 16 až 18 tisíc státních zaměstnanců a vedoucích státních podniků.

    Vemte si z nich příklad ukradli jste možná víc, tak už taky utečte.
  • Obžalovat st. zastgupitelství.
  • Nechápu jaktože se neraduje R.John náš agent stb. To mám jako velice ověřenou informaci.
  • Dvacel let tvrdím, že bylo potřeba postupovat jako po 2.světové válce v "západním Německu" a nevěřit pravdoláskařům. Kdo spolupracuje se zlem sám se zlem stává. Dnes je technika provádění moci dovedena do tak precizních a obludných výšin, že už není šance v legitimních mantinelech.
  • Národe, národe nic jiného si nezasloužíš.
  • Vážení, co jste čekali. Už od samého začátku bylo jasno, jako již v případě pana Čunka, že se použije stejný scénař. Jak muže někdo říkat, že bojuje proti korupci, když celý systém je korupce sama.
  • Modrý dobitek krade 21. rok. Nezmohl nic JOHN ani vy nemá to cenu. Modrý tunel krade a válcuje všechny slušné lidi. Ochranou ruku nad šmejdy drší všeználek, slizou, teplouš, schoř, judr. B a další modrý hnus.Jedině vidle na ně platí a znárodnim ji zlodějiny.
    • Jak jte na to vy troubo přišel?Pokud vím, tak nejvíc kradli a kradu ti z onranžové bandy. Takový Palas nemůže doložit, kde přišel ke svému majetku na jehož hodnotu při prodeji by nevydělala celá žvanírna z příjmu za rok. A je klid po pěšině. Tak stůjte na zemi profesionální buřiči placený sockama.
      • To i Palas /a to je z....j/ je proti Nejvyssimu a Drobence jen maly corkar. *12*
      • Šťourale, šťourale, nešťoural jsi se náhodou v pr....?
      • K tomu mám jenom jednu odpověď.Jsi vůl!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit