Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Nikdo neříká, aby tihle mileniálové a současná generace šla dělat někam do skladové montované haly, tahle zkratka se mi taky nelíbí a nikdy bych neřekl, že by měli jít prostě makat. Ale na druhou stranu spoustě mladých lidí prostě chybí kontakt s realitou. Je super žít život v kanceláři marketingového korporátu, ale život je tam venku. A většinou se žije daleko za Prahou.


  • A
    to já jsem naopak slyšela, že posledních pár let zažíváme
    babyboom a Covid spojený s karanténou porodnosti dosti pomohl :-)
    za mě je tohle tedy nesmysl,
    život
    bez dětí je smutný, a že stojí spousty peněz? No, tak jasně,
    jako všechno dneska. Kdyby náhodou některá mileniálka
    přemýšlela, jaké zvolit škrabadlo pro kočku, doporučila bych
    https://www.finecase.cz/odpocivadla-a-skrabadla/kocici-strom-skrabadlo-172-cm-tmave-sedy/
    , ale je fakt, že v případě dětské výbavy jsem schopná
    poradit více. :)

  • Tak nevím, jestli je tohle ten reálný důvod... On i ten pes něco stojí! :D Když člověk smýšlí eticky, koupí si psa s pp a tam se cena pohybuje většinou kolem 30 tisíc a víc. Pak se také musí platit krmení, vybavení, stříhaní a veterina. To vyjde také na tisíce a víc. My máme doma dogu a krmit tuhle obří obludu není fakt levná záležitost... Teď jsem naštěstí našla slevu na krmivo na tomto webu: https://slevovykupon.net/. 

  • Milenialky by se mely misto starosti o psy a kocky radsi zamyslet nad svym zdravym, preci jenom starat se o psa a pak se v 35 letech pokouset otehotnet asi neni uplna idealni cesta. Ja jsem vyuzila Probrain slevovy kod a udrzuju se fit a zdrava a dite uz nastesti taky mam. :)

  • Ty "mileniálky" evokují vzpomínku na jeden hit:

    "... miluji kočky a svůj starej spleen ..."

  • Tak už jsem konečně pochopil co je generace X - nad 50 , Y nad 21 no  Z . Takže jen tak dál říká se tomu genocida spotřeby a ten soudruh z Talibanu měl pravdu , šaría bude v celém světě a jako první bude hostina z opuštěných psů a koček mileniálů na znamení vítězství nové doby kamenné 😎. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit