Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Milion chvilek je mnohem vlivnější, když není politickou stranou,"

    .

    Tak to samozřejmě. Vždy je mnohem snadnější kritizovat, než si stanovit volební program a přesvědčit voliče, aby vás volili. Kritizovat umí každý. A Minář se v tom vyžívá. Rád se nechá poslouchat a miluje, když mu lidé aplaudují 

    • A hlavně když přispívají na jeho transparentní účet. To se nám to protestuje, když nám lidi půjčujou. V tomto případě dokonce dává.

      Ale fakt je, že zase nekradou. Hloupý kdo dává.........Znáte to. Prostě nová profese - organizátor demonstrací - aktivista.😂

  • Nejlepší zahradník je Šablatura, umí se postarat a všechny vaše zahtádky 😍

  • Jak dlouho nám budete toho najivku tlačit do hlavy???

  • Karel

    Asi je ještě moc brzy ale těším se až na dnešní demonstraci miliónu chvilek ohlášené minulý rok, na dnešní den, že uvidím v televizi aspoň výzvy k míru mezi znepřátelenými stranami na středním východě a odsouzení dnes už okupačních(po odmítnutí stažení) armád(po výzvě Iráckého parlamentu) z Iráku a Sýrie.

  • ČSSD nedojela na to, že by její myšlenky či ideje někdo vytuneloval. Dojela na to, že si do svého čela "dokázala" postavit takové lidi jako celkem hodného a vzdělaného, ale neprůrazného a organizačně neschopného Špidlu, sice hlasitého, ale jinak neschopného (nebo spíš "všehoschopného) Paroubka, Grosse, který měl jedině schopnost "upřímně" si nahrabat co nejvíc do své kapsy, nebo podobně "schopného" Sobotku, který nejvíc proslul snahou zbavit se schopného ministra financi, zato neschopností domluvit se jakýmkoli cizím jazykem. A ty malé strany na pravé straně politického spektra ? Většinou neměly posledních 30 let jiné myšlenky a ideály než jak co nejlíp vytunelovat vše, co tady zbylo po 40 letech komunistických vlád, a teď když už není co tunelovat, tak by se nejraději servali o tučné platy poslaneckých a vládních funkcí. Takže pokud někdo převzal témata a ideje ať už z pravé nebo levé části politického spektra a měl odvahu jít do politiky ty dobré myšlenky z obou částí politického spektra uskutečňovat, tak to rozhodně není průšvihem naší politiky, nýbrž její nadějí (na rozdíl od těch "aktivistů", kteří tu odvahu jít do politiky nemají).

    A jen poznámka k těm rádoby pravicovým malým stranám a politikům: Je charakteristické, že jako těžký hřích vůči státnímu rozpočtu a budoucím generacím hlásají zvýšení snad nejmizernějších důchodů v Evropě o pár korun a drobný peníz na slevu studentům a důchodcům na jízdném, ale zcela vpořádku je podle nich si každoročně přidat několik tisíc korun na už tak přehnaně vysoké poslanecké platy. Kolik z těch pravicových poslanců dává celý svůj plat na charitu tak, jako předseda vlády ???

    • zkoc.par - v kostce asi tak nějak...

  • Karel

    Těším se že dnes na Letné uvidím v televizi aspoň jeden transparent o míru na celém světě zejména na středním východě a odsuzující nápisy vraždy představitele který chtěl v Iráku jako zprostředkovatel doručit mírovou zprávu na požádání prezidenta USA. Jak to dopadlo všichni víme.

    A že Minář se o této vraždě také zmíní.

  • Pokud budu chtít být slušnej,tak raději se o těch pouličních řvounech nebudu vyjadřovat.Zřejmě práce jim moc "nevoní",tak raději za peníze stejných darmožroutů,se povaluji a poučuji ty,kteří pracuji a chovaji se

    jako hospodáři.

    • No tak sbor pražských taxíkářů, směnárníků, prodavačů echte českého trdelníku a jiní poctiví podnikatelé mají konečně místo, kde mohou vyřvat své frustrace. Tak jim to dopřejme. 

  • Apropo: za svůj život jsem poznal mraky lidí co nosili lenonky a vždy to byli debilové, nebo podivíni....

  • Tvl, dejte ten xicht sluníčkáře do kelu, zvedá se mi z něj žalud!

    • Oj, bozinku.. Netusil jsem ze jste gay, a ze preferujete mirove aktivisty

  • dzixy

    Milion chvilek, jako hlídací pes, si musí uvědomit, že pes hlídá na omezeném a ohrazeném území, a pokud chtějí být zahradníkem, tak to musí vzít do ruky rýč a motyku a ohýbat hřbet, ne planě kecat a hrát si na turisty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit