Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neplacat a delat neco uzitecneho www.holesovskavyzva.zacit.cz
  • Kdo je na ten rypák zvědavej, proč ji ukazujete. Je to jasné, jakou roli hraje.
  • Kdyby mela Koci bouracku, tak ja ji krev nedam.
    • kopanec do pr,dele.
  • Jak může na ní nekdo vlézt.Figurína ve na šaty je hezčí.
  • Politici vymýšlejí teplou vodu a prodražují chod státu. Co taky s penězi, musí si je nějak podělit, než půjdou od vesel. No mezi námi občany oni pracovníci ÚP se také nepředřou, volají si uchazeče a protože ten nezájem o práci je vzájemný nic se stále neděje! Teď když mají vyplatit dávky neví si stím rady, kdyby byl ÚP zrušen, vůbec nic se nestane.
  • Kdo ji teda píchá za ty prachy z ministrů? Není to nakonec krysák?
  • Pánové a dámy, co se rozčilujete a jste hrubí... Co Vás tak rozčílilo? Vždyť je to běžné i v té nejnižší -komunální politice. Obec o 800 stech občanech..... Výněrová řízení jsou zmanipulovaná tím, že se osloví spřátelené firmy a ty se dohodnou na ceně tak, aby si nemuseli konkurovat, Protože v tom balíku, který je připraven, zbyde dost na každého. Má to jeden háček. Nemáte moc šanci toto napadnout, protože výběrové řízení má všechny náležitosti, které má mít. Takže je jedno, jestli je to Kočí, či někdo jiný. Je to prohnilé skrz naskrz. Je to o nás lidech, kteří umějí dělat "kompromisy" ve svých přístupech a jednáních. Jen si to představte.... máte fa a máte možnost získat zakázku, velmi lukrativní státní zakázku... ta představa....ach, jak jsme slabí. A o tom je dnešní ekonomický průšvih našeho státu. Problém je hlavně mravní.... je to v našem nastavení.
  • A není to jedno kdo ty peníze POCTIVĚ vydělá? Stejně by je někdo z těch vládnoucích nenažranců vytunil.Když to nebude za nefunční systém,nebo ozvučení (alias Vondra) a podobně,tak on už si někdo něco najde. A výsledek? Bude stejný prachy fuč akorát jiná kapsa plná.Tady se psaním nic nevyřeší.Hlavně si všichni pamatujme kdo a jak s náma vyjeb...á .Až půjdeme k volbám dobře si rozmyslíme komu svůj hlas dáme.Za mě *12* z ODS a jejich přisluhovači TOPora a Vokradem Všechny to určitě nebudou.Tedy pokud nebudou příští volby ala Šluknovský výběžek,kde jejich pohuňci mlátili slušné lidi.No a po dobrých volbách je všechny zavřem až budou podobní těm co je chrání.No a ty plk. MaGoRe P..r Lessy - tebe necháme samotného na náměstí ve Varnsdorfu místní si s tebou určitě budou chtít promluvit a myslím si že po této debatě už bude zbytečné tě zavírat.
  • Tak se konečně Kristýnka dočkala honoráře za podraz *1* *1* *1* *1*
  • Jedna ku-
    .dička v parlamentu zajistí kšeft celé své rodině. Kam jsme to proboha dopracovali? Co tam máme za poslance? Jedině je věšet tak jak to dělají v Číně. *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit