Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivislo
    Pan Drahoš jako osoba by nedostal ani polovinu hlasů protože minimálně polovinu dostal jenom proto aby nevyhrál pan Zeman. Takový tichý bojkot. To je vše a kdo se ohání tím že prohrál " jen " o sto padesát tisíc hlasů lže !!!!!!
    • To není bojkot ale reakce lidí na to co se po hradu klátí.Havla někteří lidé taky nemuseli, vybrali si ho aby už tady nebyli komunisté a to jsme ještě nevěděli že nám tady povládne proruská komunistická smečka ještě v roce 2018 alá Nejedlý,Zemek,Veleba a pod. no a o soudruhu ze Slovenska Babišovi nemá cenu mluvit.
      • Nemluvíš pravdu.
  • Co může Drahoš čekat od budoucnosti ??. Za 5 let bude stejně starý jako Zeman, nikoliv moudřejší, i když je ověnčen tituly zepředu i zezadu. To se již v tomto věku chce něco naučit, když se mu to nepovedlo dosud?. Zeman jako osobnost prakticky nemá žádné výkonné pravomoci, má ale zkušenosti, jako žádný z jeho protikandidátů, a bude je využívat ve prospěch ČR to nejen na Západě, ale i na Východě kontinetu, Dle mé zkušenosti je charakterním člověkem, který se nehoní za bohatstvím, majetkem, je to člověk z masa kostí, který miluje svou vlast. Zeman nedovolí aby se do politiky vrátili takoví, kteří budou ČR škodit (Kalousek, Šláfenberg,a další zrůdy). A nedovolí ani aby život ve všech krajích a končinách naší země řídili zdegenrovaní pražáci a jejich zoufalci.
    • vanhorne
      "Dle mé zkušenosti je charakterním člověkem,"
      O kterem Zemanovi tady mluvis? V Cesku zije urcite nekolik stovek Zemanu.
    • Nejsu pražák, ale tvrdit že soudruh Zeman je superMAN toť chce hodně zdegenerovat.
  • Volby skončily, vítězem se stal ten, který získal o 100.000 hlasů víc, než vítěz minulých voleb, to je neoddiskutovatelné. A já jsem velmi zvědavý na to, jak se do sebe pustí ti, kteří se spojili proti vítězi voleb (že by to byli bývalí proletáři, kteří měli taky heslo o svém spojování proti přirozenému běhu událostí ???) za pět let až budou chtít usednout do uvolněného prezidentského křesla. Bude to zajímavé - budou se muset prezentovat něčím jiným než pouhým negativismem.
  • Proboha co si to zase novináři vymysleli za blbost, to "rozštěpení společnosti"? Můžete mně někdo říct, kdy nebyla společnost "rozdělena" od r. 1990? Jasně za socíku nebyla. To všichni volili stejně *1*
    • Posouzeno optikou těch, kteří neustále vykřikují něco o rozdělení společnosti a o hlubokých příkopech, které jsou v Česku mezi lidmi, by musela být stejně tragicky rozdělena společnost americká po každých prezidentských volbách, stejně jako společnost německá, anglická (například po referendu o brexitu), francouzká atdatd. Jediní, kteří se (neexistující) rozdělení společnosti snaží vyvolat jsou ti novináři, politologové a neúspěšní kandidáti, kteří neustále cosi o rozdělování vykřikují. Milí rozdělovači, volby jsou zde proto, že máme demokracii, a v ní musí zvítězit většina, a to i v případě že to bude většina jednoho jediného hlasu. Poražená názorová menšina bude mít příležitost v dalších volbách.
      • Mimochodem: U mě stoupnul v ceně poražený kandidát profesor Drahoš, který bez emocí a výmluv na kdeco uznal Zemanovo vítězství a poblahopřál mu. Z něj by si měli vzít příklad ti věční novinářští a komentátorští rozdělovači.
        • No, hlavně že řekl "Neprohráli jsme" a vymlouval se nadiskuze, jak on špinil na konci vystoupení prezidenta, jak mu pomáhalo 90% médií a pisálků, tak by všichni měli sklapnout podpatky a zalízt do nor!!!!! A prachy, ty destimilióny, měl radši milovník lidu dát na dobročinné účely a děti, umírající na rakovinu!!!!!!!
  • jede dál. Za rok za dva si na Drahoše už nikdo ani nevzpomene, zatímco Miloš Zeman, až jednou skončí, bude mít následovníky zcela jistě. Po jeho názorech je poptávka.
    • Tohle heslo se používá v zemí kde by jste žít nechtěl.
      • I arabáči dali v minulosti světu něco dobrého, třeba číslovky. Ale to už je dávno a nekažme si diskusí o nich den.
        • Ta společnost tam funguje jinak a kupodivu arabská přísloví se hodně schodují jak s židovskými , tak s těmi našimi .Takže nic nového pod sluncem .
  • Zeman je totiž zárukou toho, že budeme patřit tam, kam patříme. Ani na zprofanovaný a prohnilý Západ, ani na nevyzpytatelný Východ ale budeme ve STŘEDNÍ EVROPĚ. A také doufám, že jak křičí někteří že jsme tlačeni na východ - se nestane, byť svým způsobem mají pravdu. Protože nakonec i oni sami propagují ono tlačení na východ. Ovšem na t,zv. BLÍZKÝ VÝCHOD, což v migračních sporech vidíme dnes a denně.....
  • Koukám tady na ten ten ryk demokratů.Jestli je stahovač králíčků ten nejchytřejší akademik ,tak pánbůh s námi.Mohli jste soudruzi postavit lepšího kandidáta Pohled na protáhlé držky havlistů byl k nezaplacení.
    • honzas
      Ještě že nevidíme tvůj zkřivený zdeformovaný zemanoidní rypák,ty musíš mít u zrcadla nablito,hřbete ohnutej!
    • Miloš Zeman lepším kandidátem, než Jiří Drahoš? Jiří Drahoš nebyl špatným kandidátem, jen za sebou neměl armádu ruských trollů, kterou měl za sebou Miloš Zeman. I na moji adresu přišlo několik řetězových e-mailů na podporu Miloše Zemana. To snad má být tou lepší vlastností Miloše Zemana?
      • U koho byste hledali chybu, kdyby nebyl Rus?
        • ještě vy.
      • Já otevřu poštu vypadne na mne asi pětkrát Drahoušek, otevřu pc na jakémkoliv webu čumí na mě Drahoušek....Zeman ani jednou,asi žijete v jiném státě!
        • nejspíš žijete vy. A to dost daleko na východ. Anebo alespoň na jeho výsostném území v Bubenči.
  • On i Havel byl svým způsobem věštec. Václav Havel v druhé polovině devadesátých let pronesl tuto památnou větu :,„byl bych nerad, aby se příštím prezidentem stal nějaký zasloužilý profesor egyptologie (dnes by možná řekl chemie), který nakonec bude zvolený jen proto, že nikdy nikomu nevadil a nikdy nikoho nenaštval“. A takový se zdá být prof. Drahoš. Sice slušňák, ale v naprosté většině záležitostí bez názorů na konkrétní problémy, které by v podstatě okamžitě po inauguraci musel řešit. I když v některých názorech s prezidentem Zemanem nesouhlasím, musím konstatovat, že jeho tzv. orientace na východ, která je mu vyčítána, je pragmatickým chováním, které pomáhá české ekonomice.
    • "Čínští turisté v Česku loni poprvé utratili ze zahraničních návštěvníků ze zemí mimo EU nejvíc. Jejich podíl na útratách turistů ze států mimo unii v tuzemských obchodech loni stoupl na 25 procent, roce 2014 to bylo 14 procent. Podíl Rusů, kteří ještě předloni žebříček vedli, naopak klesl na 24 procent z předloňských 44 procent. Vyplývá to z údajů společnosti Global Blue, která turistům ze zemí mimo EU zprostředkovává vracení DPH."
    • Naprosto souhlasím,lépe bych to nenapsal.
  • Stejně jako když přímou volbu prezidenta leckdo prosazoval s nejlepšími úmysly a nedbal přitom rad ústavních právníků. Konec citátu. Pane Bicane, přímá volba prezidenta je důsledkem počínání politiků při volbách prezidenta Václava Klause a obludných machinací, ke kterým při nich docházelo. Je třeba říci, že to byli především tehdejší politici ODS, kteří se těchto obludností dopouštěli a kteří si přímou volbu prezidenta vykoledovali. Tehdy ovšem byla ODS ruskými trolly podporována, tak jako jimi byl podporován Václav Klaus a nyní Miloš Zeman. Stěžujete si pane Bicane na přímou volbu prezidenta. Ta nepřímá byla podle vás lepší? Já bych si něco takového tvrdit nedovolil.
  • Již je zvoleno na pět let.Lidé si vybrali a je téměř jedno,jestli je to o jeden hlas,nebo o plus 152184 hlasů pro prez.Zemana,jak zní oficiální rozdíl.Lepší je ten druhý údaj,neboť při malém ,byť kladném rozdílu,by se Drahošovi stoupenci domáhali přepočítávání hlasů.To zcela určitě.A co za 5 let?Už vypadávají jména kandidátů.Přitom si myslím,že p.Babiš je a bude dobrým premiérem,nikoliv prezidentem.Tam by se cítil jako nahý v trní.Mně se osobně líbil p.Fischer,který již prošel politikou a má k tomuto úřadu předpoklady.
    • Jo, Fischer byl fajn. Ale nějak zapadl.Čím to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit