Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tradiční slet Zemanovských socek. Na hospodu nemají a tak schůzují na tiscali. *2*
  • ... pitomeček Simon, místní idioot se nám rozjel, budete se divit co z tohoto idioota vypadne a ještě k tomu si opět vybalil spacák aby na Tiscali vydržel celou noc, viď ty pitomečku :)))
    • kdo se bude divit zlej trolle ?? tvoje nicky ??? *15*
      • ... ty zlej trotle :))) *2* *2* *2*
        • Spacák a stan máš na tiscali jenom ty ruský teplouši semjone BTw zlej trolle.
          Jako vždy tu semjonuješ od rána do noci. *15* *15*
  • Náš "osvícený" kremelský poskok Zeman natropil jako obvykle kopec ostudy a myslím, že by si celý svět odpočinul, kdyby dobrovolně odcestoval s jednosměrnou letenkou na opuštěný ostrov i s celou hradní suitou....A již se NIKDY, zdůrazňuji NIKDY nevrátil. *9* *13* *7*
    • ... dej si pohov, pitomečku :)))
  • Dřív jsme uctívali Brežněva, dnes uctíváme Havla. Vyjde to nastejno, komunista jak komunista *14*
  • A jejej teplouš Semjon Gayínek tu o5 straší od dvou v noci furt pryč!!!

CHICHICHI !!!
  • OVAR
    chro chro, hned zítra povalím do Prahy a udělám si to dvakrát na havlaplace. A pak mi ho Simča přeblafne *14*
  • neházejte moudré perly Zemanovským swiním na tiscali.
  • Zechcanej Havel nikdy nelhal, byl tak blbej, že nevěděl co mele držkou!
    • Ani na to se však váš zmrdský zeman nezmůže, ten se pochcává jen na rozkaz putina když má svoji držku vraženou v jeho řiti rusácký kolaborant. Ten jen mele svoji dementní držkou a zvrací jeden ostudný žvást za druhým.
    • přééésně, kdyby byla možnost tak se na sto procent radši vyspím se Zemanem
      • mám stejné pocity
  • Zemanova prasata na Tiscali chrochtají a švindlují s bodováním.
    A je jim to stejně prd platný. Zeman brzy ve funkci končí. *5*
    • každý občan ČR si tajně přeje aby byl Miloš Zeman zvolen doživotně.

zasloužil by jsi to
      • No vzhledem k tomu že chcípne dřív než mu skončí volební období není to špatný nápad.
      • souhlas
  • Putin již klepe na naše dveře, stačí otevřít
    • dearputin.com
    • já se tak těším až zase uvidím na václavském náměstí ruské tanky *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit