Přejít na výpis diskuzí
Miloš Zeman na Rhodosu ležící, deportující, válčící
4.10.2016 | Tomáš Chalupa
143 příspěvků
-
... musím to tady zpestřit tomu Simonovu hovnožroutu, viď ty kolaborantská prasečí držko :)))
-
Podle hlasování je vidět, že teplýho Semjona Gayínka zde každý pozná na sto honů!!!
Jeho primitivní slovník, a tapety od blbců jako Cígler nebo Kostlánová, je nezaměnitelný!!!
WOW WOW !!! -
Poctivé hlasování vždy ukáže na teplýho Semjona Gayínka, i když se on s hlasováním snaží manipulovat!!!
YEAH !!! -
práglu je pré nejaké plácek, kde chodijó scať aj sa zesrať psékové, a bude sa to menovat Havlůj plac, to samé je u nás, na pomník nejakého Havloňa ščijó chlapy, když dó z palírně
-
Dřív jsme uctívali Brežněva, dnes uctíváme Havla. Vyjde to nastejno, komunista jak komunista *14*
-
http://www.pravdaozrude.cz/
-
-
Zase kradeš Simoně nick ruský BTW teplý Blbe.
S tím plus mínus 6 bodů za vteřinu jsi nenápadný jak howno na plotě ty ruský kookote
-
-
Že je Simon teplý prase, to je fakt.
-
že se tam kluci sešli. Je dobře že opět vyslali zřetelný signál, že tady nejsme zvědaví na žádné přivandrovalce.Ať už legitimní nebo sprosté vyžírky. Ani jedna sem nepřichází pracovat. A pokud je ti vyžírko doma těžko, sám se musíš snažit. Protože tady v EU je pomoc dočasná.Jen trochu, maličký kousíček stát poleví v hlídání vetřelců - tak pomažou. Pomažou všichni a svinským krokem. A to bude z ř e t e l n ě projevená vůle národů Evropy!
-
-
Ano, všechna bolševická pakáž z Asie hajdy domů a že jsou jich v Česku statisíce- Vietnamci 40 000 legálně, rusáků alespoň 50 000, severokorejci, a Semelová *1* *1* *1*
-
-
Jsem tu pod sto nicky a pak to vypadá, že je tu hóóódně proamrdólskejch xindlů, jenže vy normální mi to nežerete a z toho jsem nepříčetná!
-
-
Ano máš desítky nicků ruský teplouši Semjone BTW zlej trolle juro hrdino putine zbitý pitomče bez registrace Rybanne.
Jména měníš ale slovník ne takže ti to je k hownu,
Simoně kradeš nick a podvádíš s hlasováním.
Na víc nemáš brzy zplynovaný StBácký kookote
-
-
Teplouš Semjon Gayínek se mě bojí!!
To je fajn!!!
YEAH !!!