Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    To jsem fakt zvědavý, jak se tento mzdový výměr dlouhodobě projeví na tom, jaká bude situace pro OSVČ. S ohledem na letošní zdražování odvodů mám takový pocit, že se to vybírá akorát tak na nás. Jasně, ať se to minimum zvyšuje. Já jsem ten poslední, kdo by nechtěl dávat lidem peníze. Ale musí to mít nějaký koncept a ne to, že se ty peníze vezmou jiným lidem.

  • gaheris

    Držte si klobouky, jedeme z kopce!

  • risach
    EU – Oficiální ceník imigrantů zveřejněn! 795 miliard CZK zaplatí Češi díky Fialovi! Jeden Maročan za 15 milionů! Ukrajinec za 1 milion! A to se vyplatí!?

    Profesoři prestižní University of Amsterdam, 44 nejlepší ekonomické školy světa, spočítali skutečné náklady na jednoho průměrného imigranta, a na 274 stranách své rozsáhlé studie předložili veřejnosti skutečný obraz toho, kam imigrace vede a kolik ve skutečnosti stojí. Podle ctihodných profesorů, kteří měli přístup ke všem holandským vládním materiálům a statistikám, ve skutečnosti imigranti nepřinášejí evropské společnosti žádný zisk, ale jen z evropských rozpočtů odčerpávají astronomické miliardy! Podle profesorů jeden imigrant z východní Evropy, (Ukrajinec), včetně jeho potomků ve druhé generaci, zatíží státní rozpočet evropské země, která ho přijme, celkovou částkou 50 000 EUR, 1 250 000 CZK, (viz. str 18. studie). 

    Podle policejního prezidenta ČR se na území ČR legálně zdržuje 636 282 Ukrajinců, a jejich počet roste. ČR tak podle výpočtů profesorů Amsterdamské university bude muset za tyto imigranty vyplatit na jejich potřeby o 795 miliard CZK víc, než tito imigranti odvedou za celý svůj pobyt v ČR do českého státního rozpočtu!

    Ukrajinci a další Východoevropané jsou ovšem velmi pracovití lidé – podle studie jsou největšími upíry státních peněz tyto skupiny imigrantů:

    1. Somálci, Súdánci a další z tzv. Afrického rohu.                  600 000 EUR/15 000 000 CZK na každou hlavu!
    2. Maročané                                                                                    550 000 EUR/ 13 750 000 CZK na každou hlavu!
    3. Imigranti ze Severní, Západní a Střední Afriky                 400 000 EUR/ 10 000 000 CZK na každou hlavu!
    4. Imigranti ze Středního Východu, a Pákistánu                     200 000 EUR/  5 000 000  CZK na každou hlavu!
  • V Polsku se od ledna minimální mzda zvyšuje v přepočtu na 23 800 kč. Doteď měli minimální mzdu nějak přes 20 000. A to Poláci mají prakticky všechno mnohem levnější než my, k tomu mnohem nžší zdanění, menší odvody, nižší správní poplatky a maji jich i méně, upustlili od zpoplatnění státem spravovaných dálnic, přídavky na každé dítě se zvyšují v přepočtu z 2800 na 4480 kč.  V červenci je v plánu zvednout minimální mzdu a dalších několik stovek. Od roku 2015 se z chudého a zaostalého polského státu stal stát ekonomicky úspěšný a my se celé dekády plácáme ode zdi ke zdi a poslední dva roky pod Fialovou vládou padáme ve všem strmě dolů. Co tu akorát u nás razantně stoupá, tak jen zisky oligarchů, nadnárodní korporací a bank a odliv kapitálu do zahraničí.. 

    • Marcelskrc

      A do teď nemají to úžasné a výhodné Euro.Do kterého nás tlačí ,naše úžasně neschopná vlád a její finanční poradci.

  • inflace poroste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • To Bureš bude brečet, že musí dát víc peněz ve Vodňanech, sám mám málo! A ovce budou mít radost, že jim bylo přidáno!

    • Marcelskrc

      Ano jsi ovce co dál?

    • Předpokládám, že ty "ovce" tam dělají dobrovolně. Až díky tomu zdraží i výrobky Agrofertu, budete první, kdo bude řvát Babííííííš! 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit