Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My teď zrovna uvažujeme o pořízení krbové vložky. Naštěstí jsem si nechal při stavbě domu udělat i komín. Teď ale váhám, jak vybrat správný krb o domu? Víte někdo prosím? 

  • KIMCID

    Nenecháme nikoho padnout (ani zmrznout ) 😂

  • Diwa

    No, výborně a co si stát myslí, že když to zakáže že si lidi neporadí ? Dovezou si to z Polska a hotovo ! Čím asi tak lidi mají topit ?

  • mun.go

    Zatímco v Rusku Putin nařídil regulované ceny topného oleje, ruský zákaz vývozu zůstává v platnosti / Putin orders regulated prices for fuel oil, Russia's export ban stays - píše Reuters:

    Ruský prezident Vladimir Putin nařídil vládě, aby poskytla státní prostředky na zajištění hladkého průběhu topné sezóny, včetně zavedení regulovaných cen topného oleje dodávaného pro vytápění domácností v některých regionech, uvedl ve čtvrtek Kreml.

    V dokumentu zveřejněném na internetových stránkách Kremlu se uvádí, že vláda poskytne Murmansku a dalším arktickým regionům finanční prostředky na přípravu topné sezóny 2023/2024 a na "zavedení regulace cen topného oleje dodávaného pro topnou sezónu".

    Rusko 21. září zavedlo zákaz vývozu pohonných hmot, aby bojovalo proti vysokým cenám benzinu a nafty a také proti nedostatku pohonných hmot v období sklizně. Nebyl stanoven žádný časový rámec pro zrušení omezení. Kreml ve čtvrtek uvedl, že pro zrušení zákazu není stanovena žádná lhůta a omezení budou platit tak dlouho, jak bude třeba.Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov novinářům rovněž řekl, že po zrušení zákazu budou zvážena další opatření k zajištění stability trhu s pohonnými hmotami. "Vláda již opakovaně poznamenala... že zde není žádný termín, zákaz bude pokračovat podle potřeby. Jakmile nebude potřeba, budou zvážena jiná opatření," řekl. Vláda zvažuje zvýšení vývozního cla pro prodejce a zavedení vývozních kvót, podobně jako v případě opatření týkajících se prodeje hnojiv.

    Od zavedení zákazu klesly velkoobchodní ceny nafty na místní burze o 21 %, zatímco ceny benzinu o 10 %.

    • ...jó, kluci ruští (dle našich médií) ... jsou úplně v (_!_)  ... a my si žijeme, jako v ráji .... inflace stagnuje, úspory v (_!_), ceny rostou ... ale hlavně, že p.itomc.i z vlády (která nic nezvládá!!) .. lítají po vejletech Pepa s IQ 107 pronáší projevy, které nikoho nezejímají a pak mu horda v.ol.ů v EP  ve stoje tleská až se utleská a vedoucí pitomec skupiny vlastizrádců s černým prstenem ... lže a lže a lže a lže  .. a lže....  :-(  !!!

      P.S.: Vše jednou skončí i pro tuto pětidemoliční mafi (dnes to bylo vidět u teplého Moravy ... jak tam pirátská s.mažk.a a  f.eťá.k "exceloval") ... a vůbec to pro ně nedopadne dobře .. až zloba normálních lidí ...přejde do ulic !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit