Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem proti plošným zákazům a je jedno, jestli půjde o zákaz prodeje o všech svátcích pro všechny nebo pokud šlo o plošný zákaz koření v hospodách. Takové zákazy jsou vždy provázeny zdůvodněním o dělání "dobra a blaha" pro lidi, ale já to vidím jinak. A obávám se budouho dělání "dobra" ve formě zákazu výroby a prodeje aut se spalovacím motorem, zákazy topení nějakým palivem, zákazy pálení ohníčků a já nevím, co ještě. Zákazy nikdy žádné "dobro" nazajistily.

    • Plošně jsou zakázány například vraždy, vlastizrada, korupce, překročení povolené rychlosti v dopravě, sabotáže, terorismus... ovšem vy jste proti. Já jsem za to, aby byli plošně zavíráni osoby jako jste vy.

  • janhrom

    Proč ne.

  • Tenhle rébus rozseknou giganti diskuse - adepti na získání zenové mysli a na působení na webu pokec24.cz: fazolový Venoušek, s diagnózou učitel a  studený čumák často krátce gágající z hejna: jindříšek2309... Také v jádru skoro dobrý neděda donský kozák Hrom. Dávejte jim palce nahoru.

    • mun.go

      učitel©, když tak ...

      11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Cbnmx, Cmaro, Cvbnmx, Goryla.ZOO, Laktarius.Maximus, Masunta, bajonet, cvbmk, cvbn, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, lagemas, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

      • Že ale fazolový Venoušek Mung-go umí opepřit diskusi ... To je jistě tím, že baští zdravé fazolky (způsobují ovšem
        meteorismus): Mungo fazole je obecné pojmenování semene
        rostliny s názvem vigna zlatá, někdy též vigna mungo či fazole mungo.
        Nebo chce napodobovat komika Mr. Beana ?


        • Kde máte základnu? Nebo bych mohl práci vykonávat z domova? Jaký je plat? Kolik příspěvků denně musím vychrlit?

          • Můžete se také zaregistrovat na pokec24.cz a vymačkávat se podle libosti. Zdarma..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit