Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Učinilo tak poté, co veřejné pálení koránu v této severské zemi rozlítilo muslimy po celém světě."

    Takže už se může terorismus spojovat s islámem? To je velký průlom! Teď ještě stanovit pravidla, jak se má civilizovaný svět postavit k těm, kteří kvůli spálení knihy dokáží vraždit nevinné lidi. Třeba pro nás je "posvátná" Ústava ČR a přesto všichni Češi s klidem a bez agrese viděli, jak ji Minář na Letné roztrhal.

    Právo na své náboženství by měli mít ti, kteří ho dokáží vyznávat bez agrese a nenávisti vůči jiným. A cestou dopředu by rozhodně nebyly zákazy jinověrcům nebo bezvěrcům, aby třeba nesměli pálit náboženské knihy. Protože pka by se to začalo rozšiřovat a nseměli by pálit žádné náboženské symboly, poté by nesměli zpochybňovat jakoukoliv víru a pořád by se to šroubovalo dál. 

    Ještě by se dalo napsat, že článek je napsán tak, že za ten terorismus může právě a jenom to spálení koránu, ale v jiných, než mainstreamových médiích (které píčí jen o tom, co se jim hodí), najdete informace, že ve Švédsku stoupla teroristická činnost již dávno před tím spálením koránu a staly se tam běžné útoky granáty apod. Takže se tady trochu zaměňuje příčina s následkem.

    Znásilněné ženy jsou také důsledkem toho, že chodily tam, kde neměly a provokovaly muže sporým oblečením? Takže chudák sexuálně frustrovaný muž prostě nemohl odolat? 

  • 😂😂😂😂 nic jiného si nezaslouží.

    • Diwa

      Ono nejde jenom o ně. Ono celkově je vidět co se všechno děje a co všem státům leze do vlastních zemí ! Jednou přijde doba, kdy budou opět fungovat hranice a budeme rozhodovat o tom, koho si sem pustíme. To Šwédsko je samozřejmě ohledně Gripenů, ale celkově se to sejří tak jako tak.....

      • Právě že nejde jen o ty státy. Jsem úplně alergický na ty hlupáky, kteří roky mávnou rukou nad přílivem migrantů, protože prý stejně chtějí do Německa. Ti hloupí lidé si neuvědomují, že jsme v schengenu a že nic nebude bránit těm migrantům si prostě vyjet na "výlet" za hranice Německa a "obohatit" i nás? 

        "2. 1. 2022, 21:18 – Karlovy Vary Ve vazbě skončil v neděli večer třiadvacetiletý cizinec, který tři hodiny po silvestrovské půlnoci v Karlových Varech u nádraží nejdříve pobodal sedmatřicetiletou ženu, a posléze znásilnil devatenáctiletou dívku. Cizinec, který je podle informací Práva Afgháncem, který do západočeských lázní přicestoval z Německa, měl krátce po svém činu potkat o několik ulic dále teprve devatenáctiletou dívku, kterou měl ohrožovat nožem, a přitom po ní požadovat pohlavní styk."

        Vím jistě, že se dal najít i článek o Afghánci, který byl v Německu hledaný, přejel k nám a znásilnil zde mladou holku, ale bohužel o tom najednou nemohu najít žádné informace. Asi je chyba ve mně. Tedy doufám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit