Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím jak vám, ale třeba nám se pohybovat v tom rezervačním systému moc nešlo a byla to tedy pěkná blbost to tam zaregistrovat... Hodně se nám také nelíbilo to, že je to opravdu nepřehledné... Kdyby to třeba udělali jako kluci tady ze sdiary, tak by to možná mohlo celé dopadnout úplně jinak :) A nebo to mohli rovnou hodit jim.

  • Soudruh Blatný, jakého nového PSA zítra vymyslíte s Burešem zítra? Opět aby vám to šlo do krámu.

  • Ale co vlastně naši papaláši řeší - v souvislosti s propagovaným očkováním proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome - česky "závažným závažným způsobem probíhající  náhle vzniklý  soubor příznaků nemoci  dýchacího ústrojí" ) - už nyní  je možno nyní v tisku zaznamenat, že se Londýnem,  metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří - NOVÁ MUTACE VIRUSU 2019-CoViD. 

    Aby to nebylo jednoduché - výskyt další odlišné formy virusu 2019-CoViD byl zaznamenán na území Jihoafrické republiky...

    Proto se např. proti takové banalitě, jakou je chřipka, produkují každoročně nové a nové očkovací látky 

    • Na takovou (s takovou) banalitu jako je chřipka, umírají každý rok tisíce lidí...

      Nazývat chřipku banalitou...?!

  • vanhorne

    Jaka strategie to muze byt, kdyz hlavni 'manager' ma plno svych vlastnich starosti ohledne jeho problemu s dotacemi. Jeho prvorady zajem je vymyslet strategii, ktera udrzi dotacni cerpadla Agrofertu v chodu a ne resit jak postupovat proti Covidu. Abyse nakonec z nejake te strategie nevyklubala tragedie. Porad bulikuje spolecnost, ze je nejlepsi manager vsech dob. Tluchuba, ktery se dostal ke korytu v bezproblemovych casech prosperity, at dokaze ted co umi. Klapat zobakem, to jsou cele jeho managerske schopnosti. Kdyz to sypalo narazil si cervenou cepicku a pokrikoval, Cau lidi, Silne Cesko, Bude lip. Aby mira byla poctiva prihodil na vahu, ze nekrade, nelze a ze je clovek vysokeho moralniho characteru. Ted, kdyz dosla para doslo uhli, se ukazaly jeho prave kvality.

    Posledni Cesky kral Karel I. Republika je pekna vec, ale politicke strany vzdy budou hajit v prve rade sve vlastni zajmy. Kdo vsak bude dbat o zajmy statu jako celku? ANO? What an efing joke.😉

  • Máme kulový, ale umíme si to naplánovat. Doufám, že bude sedět hodně dlouho.

  • PES štěká a už je vyloženě otravný.

  • Plánování, plánování - a "skutek utek"...!

    Ve zhruba stejně velkém státě jako Česko - Medinat Israel  (cca 9 milionů obyvatl)- bylo už 30.12. 2020 provedeno očkování 150 600 lidí. 

    Druhý den po sobě tak překonal vládní cíl očkovat alespoň 150 tisíc občanů denně. Vakcinační kampaň zhruba devítimilionová země zahájila 19. prosince. Dosud první dávku vakcíny Pfizer/BioNTech dostalo bezmála 800 tisíc lidí - viz web tamního ministerstvo zdravotnictví.

    Navíc - v souvislosti s propagovaným očkováním proti virusu 2019-CoViD, způsobujícímu SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome = česky: "závažným způsobem probíhající  náhle vzniklý  soubor příznaků nemoci  dýchacího ústrojí" ) - už nyní  je možno nyní v tisku zaznamenat, že se Londýnem,  metropolí Spojeného Království Velké Británie a Severního Irska - se mezi populací rychle šíří - NOVÁ MUTACE VIRUSU 2019-CoViD. Aby to nebylo jednoduché - výskyt další odlišné formy virusu 2019-CoViD byl zaznamenán na území Jihoafrické republiky...

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    Brát do očkovacího programu primárně důchodce nad 80 let (či dokonce politiky na všech úrovních státního aparátu) - pro ekonomiku státu v podstatě bezvýznamné jedince - to je rovněž nesmysl.  Nemluvě o tom, že v Česku dpstalo  do dnešního dne očkovací látku jen pár papalášů na všech úrovních politiky - z toho je vidět, jak tito ... normálními lidmi pohrdají!

    V prvním sledu by měli rozhodně být očkováni lidé  ve "věku produktivním" t.j. mezi dvaceti a šeesáti lety věku! 

    V očkovacím plánu by se měla zohlednit rovněž statistika úmrtí -  např. statistika Zdravotního ústavu v Římě, prezentované šéfem
    ústavu, panem Silvio BRUSAFERRO jasně říká, že 
     80% zemřelých, u kterých byl prokázán virus 2019-CoViD, mělo v anamnéze více než 2 (dvě) diagnosy současně...  Podobnmá analýza z ÚZIS MZ ČR ale chybí!

    • uvidíme ale vzhledem k rychlosti vývoje to nemusí být výhra , a to rozhodně nejsem odpírač každého očkování , tak aby nakonec nezáviděli těm v Gaze , ale to by byla konspirace .

      V každém případě vzhledem k okolním "přátelům" mají neskutečně propracovaný plán k ochraně obyvatelstva který částečně aktivovali. Tak Sýrie byla velmoc v držení chemických zbraní a představa že by se tyto zbraně dostaly do pařátů západem podporované syrské opozice dováděla izraelské důstojníky chemické ochrany k šílenství .To byl Irák , ale i Irán , ten si dokonce zahrává s atomem a Rusko ,Francie , Německo se tváří jako že nic .Přitom se jich to může týkat velmi rychle vzhledem k náboženské populaci která roste , ale to jen tak okolo .

  • Přece Blatný má množírnu na psi. Nevím, proč kritizuješ Kchárla, ten má majetek rodový, ale Bureš nějaký zvláštně nabytý.

    • Nikdo tě nenutí, aby jsi se chránil proti infekci. Chceš být nakažen a nemocen je to tvá i když hloupá vůle. Majetek dostal Kharl na základě pokynů Vaška Havlů v rosporu s Benešovými dekrety. Kharl je adoptovaný  s  rodem nemá nic společného, v podstatě je to něco jako levoboček. Před 89 byl Havel, spnzorován šlechtickými rody a nasliboval jim navrácení majetku zabaveného na základě Benešových dekretů. Majetek rodu Schwarc. byl vydán  v rozporu s platnou legislativou. Khárl by měl být rád , že se tohom nikdo nevrtá.

      • vanhorne

        "že se tohom nikdo nevrtá."

        Nejvice by to nemeli radi vlastizradni zlodeji, Klaus a Meciar.

        ....Mohou se najít i vlastizrádci, kterí budou opet usilovat i o odtržení Slovenska od Ceské republiky. Bylo by to pošlapání odkazu našeho prvního prezidenta Ceskoslovenské republiky T. G. Masaryka a spoluzakladatele M.R.Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národu. 

        Nezapomente, že mé dekrety se týkaly i potrestání vlastizrádcu, že mají trvalou platnost a potrestejte všechny prípadné vlastizrádce at je to kdokoliv, a v kterékoliv dobe." 

        Váš dr. EDVARD BENEŠ 

        Praha, kveten 1947 

  • Očkování nebude žádná hitparáda. Slovo dostávají též odpírači naočkování.Je dobře, že někteří se k tomu tvrdě vymezují. Alespoň se dříve dostane na ty ostatní.A pak se samozřejmě najdo vypatlanci, kteří radostně otřou svoji špinavou sněmovní  botku i o to očkování. Vyhlášený drban za TOPáky nějaký Féri už přispěchal se svojí dávkou poslanecké pitomosti. Samozřejmě plantání páté přes deváté. Takový Kalousek, akorát to má víc vlasů. Tihleti TOPáci už se svých trapných figurek nikdy nezbaví. Hloupý vypelíchaný Karel je nahrazován podobnými bezmozky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit