Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tenhleten OLAF bude asi nějakej bebilní chrchloid, né?
  • Ten Jirka má pravdu,nikde nevidím jména Babiš a Faltýnek.No ten Olaf má 40 stránek,tak doufám že je Kalousek někam nepřipíše. *4*
  • http://bleskove.cz/politika/10210-je-spor-o-dotaci-na-capi-hnizdo-malicherny-ano-rika-znalec?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=denni-tisk
  • takže oni jsou takoví vyšetřovací kutilové. To se nám to šetří když se protistrana nedostane ke slovu. To se nám to mastí, když do závěru promítneme směrnice a zákony které v době šetření neexistovaly. A prokazatelně vznikly až poté. To se nám to mastí do PC kraviny když je nemá kdo řádně konfrontovat a ověřit. Takže závěrem - oni jsou nám Olafáci taková smečka příležitostných vyšetřovatelských kutilů.
    • A to se to buduje čapíčapí... z evropských fondů.
  • Sejřím vám na nějakou olafovinu,zahnute okurky,i inženýry z Afriky!!!
  • a nikdo ji nepochopí
  • Bureši, Bureši, tak dlouho se chodí se žádostí o dotace až o tom někdo napíše zprávu.
    *1* *1* *1*
    • Prasečí držko opět se mýlíš, přečti si to ještě jednou.
  • Aby článek HN měl nějako validitu, musel by uveřejnit ty stovky dokumentů, které mohou mnohé naznačit, třeba i to, že "doporučení" OLAFu může být založeno opravdu na neznalosti všech dokumentů, dosavadním neposouzením odvolaní skupiny vlastníků Čapího hnízda, ani nevzetím v úvahu příp. výpověď svědka k vyšetřovateli kauzy. Je toho tolik, co může změnit misku vah v neprospěch žalobců a škodolibců, pod vedením Kalouska a spol., ve prospěch žalovaných. Nebo alespoň remízu.. Překvapivý je postoj OLAFu, když jenom doporučuje, přesto, že je orgánem, který posuzuje správnost dotací, a proto může nařizovat, jasně, že ne soudit. Na to máme naše soudy. Zdá se však, že naše soudy EU zřejmě neuznává, což je patrno z jeho rozhodnutí o tom, že naše soudy, včetně Ústavního soudu, nesprávně rozhodly ve věci vydání mobiliáře Colloredo - Mansfeldové. Z tohoto pohledu na kauzu Čapí hnízdo se dá usuzovat, že nikdo se našich soudů nemusí obávat. protože stačí napsat stížnost do Štrasburku a ten to již zařídí.
    Problém je tak propleten různými vztahy, že málokdo pochopí podstatu problému. Přesto si každý, nejenom zde, troufá vše pochopit a má naprosto jasno. Z té zprávy si jenom ti, co chtějí Babiše likvidovat, vyčetli coby vědmy Pythie jména Babiše a Faltýnka. Holt, naši politici i nepřejníci dovedou pěkně kejklit, mást, lhát, když jim někdo leží v žaludku. Takovým, nelepším ze všech, je náš nenahraditelný Kalousek.
    • Podstatu DOTAČNÍHO PODFUKU spáchaného organizovanou skupinou, vedenou kontroverzním miliardářem, slovenským imigrantem a bývalým agentem StB Andrejem Babišem, pochopí i pětileté dítě. CO NA TOM nechápeš Dzixy?
  • To máme představitele. Konfident StB Bureš a hlasatel fašismu (chce řídit stát jako podnik) je premiérem a nesvéprávný chlastem a komunismem zdegenerovaný Becherovič bez ohledu na zásady morálky, cti a slušnosti ho chce znovu cpát na premiérování, i když mu parlament nevyjádří důvěru. To opravdu vypadáme před světem jako ČR - Česká Rezervace lůzy ze IV. cenové.
  • Četl někdo tu zprávu Olaf?
    OLAF jednal na anonymní udání.
    OLAF konstatoval, že v době čerpání dotací nebyla jasná vlastnická struktura.

    Proč anonymní udání?
    A proč byla dotace vyplacena, když nejasná vlastnická struktura neodpovídá pravidlům pro čerpání?
    A nepochybil úředník, který tu dotaci schválili?
    A je to ojedinělý případ, nebo takto čerpají veřejné peníze i jiní?
    A šéf OLAFu je podezřelý z korupce. Takže důvěra v tuto instituci asi nemůže být vysoká. V těchto dnech OLAF nutně potřebuje chytit velkou rybu.
    Konstatování, že firma rodinného příslušníka je vlastně součástí podniku jiného plnoletého člena rodiny rovněž není příliš povedené. A to i přesto, že si tyto osoby mezi sebou nějak finančně vypomohli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit