Přejít na výpis diskuzí
Ministr Fiala ocenil nadané studenty a absolventy
24.11.2012 | Sebastian Kantor
9 příspěvků
-
Tak určitě budou z Gymnázia v Třeboni nebo z Plzně,
-
Ocenění fialka 2012 *8*
-
Cena se uděluje u příležitosti 17.listopadu, Dne boje za svobodu a demokracii.
Blbost !!! 17.listopadu je Den studenstva a ne výročí nějaké hadrové "revoluce". -
-
Probuď se. Den studenstva to nebyl ani za totality,byl to den mezinárodního studenstva až do roku 1989 a pak se stal dnem boje za svobodu. Prosím zajdi do školy,ať Tě doučí dějepis.
-
-
Byl to přesně Mezinárodní den studentstva a na památku českých studentů, zabitých nacisty jej vyhlásilo a schválilo do svého kalendáře OSN!! Možná je tam dodnes a nám se to tají.
-
-
Naprostý souhlas s tebou. Ti pravičáci si přivlastňují svátky pro sebe jak jim to pasuje. Nesnáším pravičáky, neboť zblbuji lidi pro své účely, jen aby se co nejvíce napakovali.
-
-
-
-
Zítra bude mladej Gréba oceňovat soudruhy, kteří udělali vuml s vyznamenáním. Čas a místo jsou uvedeny na jeho FB profilu. Čest!
-
Tak určitě je fajn, když se ti lidi ocení. Na druhou stranu ale prostě musejí sbírat pracovní zkušenosti. Talent není všechno. Já už při škole dělal ve firmě na potisk triček a snažil jsem se, aby to moje uplatnění na pracovním trhu bylo pak co nejlepší a abych měl co nejlepší startovní pozici do života.
-
-
Pokud to byla trička s tématem "Sláva Ukrajině!", máte tu nejlepší možnou pozici v současné ČR.
P.S.
Článek je z roku 2012.
-