Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlépe když odejdete vy!!!
  • Prosím pane Hegere, dodržte slovo. A pusťte tam Drábka. Ten to srovná. Lékaři, kteří už trochu umí, se tu mají dobře ! Ti, co neumí, se naučí a budou taky ve vatě. Spousta jich dělá pár hodin ve špitále a odtud si pacienty rovnou směrují do své soukromé praxe, coby ambulantní specialisté. Ale kluk ze školy hned nemůže, musí se něco naučit a jít na atestaci. A to ho štve, je nedočkavej. Dočká se. Atestace jsou všude, možná jich netřeba v Africe. A jestli má do té doby moc malý plat, to musí vyřešit šéf nemocnice, někomu ten hodně vysokej trochu oříznout. Řeže se všude.
  • a kam asi tak by odešli? víme v tomto státě vůbec, že v okolí existuje lékařská nezaměstnanost? a proč u nás je diplom z LF (na rozdíl od všech okolních zemí) poukázkou na zaměstnání ? je docela obyčejně p¨ředoktorováno. co je nutné, je personální audit (ale ekonomy a profesionály, ne lékaři) , organizační audit a přezkum např. tzv."komplementů" - laboraotří,rtg.... kde mizí zbytečně neskutečné peníze.
    jenže proti bílé mafii nikdo nemá tu odvahu to říct a navíc provést (!) co tak začít v laboraotřích ( a třeba u prof. Vorlíčka?????)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit