Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po vstupu do EU už nic.....cukr nemáme.A to co bylo dřív dobré už děláme dle norem Eu a je hnusné.
  • Těch šest plechovek na obrázku bylo poslední české jídlo,které se ještě dalo konzumovat.Dál to nemá smysl komentovat.
  • Krásná ilustrace. Ještě poctivé "bolševické" půlkilové konservy (kromě té nejvyšší)... a v tom VeVeŠu (vepřové ve vlastní šťávě) byly kusy masa, sádlo a šťáva... To bylo na vandru pošušňáníčko... *5*
    • ostapkotab
      bylo...
  • Kupovat výrobky od našich výrobců, s tím souhlasím. Důležité ale bude, za jakou cenu, když vidím v obchodě české hrušky za 38,- kč, jablka za 29,- papriky kolem 30,- tak se mi otevírá kudla v kapse. Potom ukáží pěstitele z Moravy, jak v holinkách šmajdá v paprikách a vypráví, že je musí zaorat, jelikož je nikdo nechce. Tak se u nás hospodaří, raději zboží zničit, než zlevnit. O tom, kde na to má vzít důchodce ani nemluvím. Ti nakupují podle ceny a je jim fuk, odkud zboží pochází.
    • Blboune,je vidět že sedíš v kaceláři,nebo u soudu.Vem si ty holínky a za směšných 38,- skus vypěstovat,zaplatit lidi a dopravu...budeš vprdeli ty sračko májová...Žrali byste vše zapůl zdarma,ale nemáte páru co to obnáší... *14*
      • Říká se, že nejhorší je srážka s blbcem a já jak je vidět zrovna na jednoho narazil, je to nějaký Milda.
  • PO tolika letech a zákazník nemá jistotu, zda kupuje českou potravinu a označení místo vlajkou je vždy v záplavě blech , které se nedají přečíst pomalu bez mikroskopu.
    Když Poláci křiváci hnusáci k nám vyváželi jejich odporné potraviny všech možných jedovatých a pochybných příchutí a ingrediencí, z uhynulých i nemocných zvířat, tak to EU i hyper-super a nadnárodní korporace vyřešily šalamounsky a z obalu zmizel výrobce Polsko a byl tam výrobce EU.

    To by jeden blil a to je fofr na tom Ministerstvu zemědělství od r. 1990. Zavřít je všechny šmejdy, kolik jim za to svinstvo všem do jednoho zaplatili , aby na to kašlali.
  • Dnes už i oblíbená tatranka není nic moc, broskve , nektrinky - některé vůbec nezměknou, jako šutr, pak se už kazí, sra-.ky kam jen oko dohlédne ale je toho záplava, jeden pracně hledá kvalitu. A to nám ještě blbci z vlády , Babiš i Akademie věd schválili GMO potraviny. Opravdu děsné a nic nebude označené. Ukázka USSá diktátu. TI tuto šílenost vymysleli a pěkně s ní do celého světa a běda tomu, kdo toto svinstvo nebude chtít, tak dopadne jako Kaddáfí. RUsko a Čína jasně řekli ne a české ovce budou opět za pokusné králíky pro USSá Bilderberg. Zákazník je chudák, neví co má hlídat dřív a ještě je to drahé . Se-ete mě. .
  • Ty ceny a ta kvalita !!!!!!!!!!!!
    Z fota mi to úplně stačí ! bejvávalo BLAZE !! *14* *14* *14*
  • ostapkotab
    české potraviny to je to jedovaty predrazeny svinstvo naseho milovaneho estébaka------odchazim pohotove zvracet
  • Driv byly potraviny chutne jidlo,kvalita,dodnes vzpominam na chute a co chutnych vyrobku zaniklo.,karlovarsky toceny rohlik,kavovy maly rohlik,hreben makovy,orechovy,kavovy,sladke rohliky.,parizanka termix,tolik toho vseho bylo levne a druhy jogurtu,pacholiky,z poctive,smetany apod.....Nyni se to ani neda snad nazvat potravina,ale smes sizenim,ruznych ochucovadel,E,co nema kolikrat chut a nevydrzi to,pak se v tisku divi,ze lide vyhazuji jidlo,kdyz salam meni barvy sotva se to da do lednice a chleb hned hnije atd...Kdyby se nedavali sajrajty do jidla,vydrzelo by vse mozna dyl a bylo to i jedlejsi.,i varene brambory hned cernaji,driv vydrzely dyl..Delali jsme si z nakysleho mleka livance,z kyseleho piti,jako jogurt,chutne to bylo.Nyni z mleka zbyde sama voda a kus neceho moc smradlaveho...Driv jidlo lip chutnalo,nyni je vse,ke vsemu predrazena sizenina,hnus.Sidi na kg,obalu,napise se sleva,cena je vsak stejna,jen se navysi cena,aby to vypadalo na slevu,..Jeste ze mohu porovnavat mnamky driv,chudaci ml.,co rostou uz na sizeninach,bez vyzivy...
  • Pan ministr by měl zakázat používání separátu, éček a dalších chemických náhražek a pak to důkladně kontrolovat jestli to výrobci dodržují. Stačilo by opráit a znovu zavést normy ČSN
    • 111;dobry napad,ale pristoupili by na nej cesti vyrobkyci ?Vsechna barviva,ecka jsou prece levnejsi nez prave suroviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit