Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den chtěla jsem jenom připomenout aby se už někdo podíval na zaměstnance bulovky pracovala jsem tam 5 let a nevěřila jsem a když jsem byla u p. ředitelky Vrbovské tak to bylo ještě horší ne ohledně p- ředitelky ta se k tomu postavila správně ale ohledně zaměstanců dostávají platy za práci a celou pracovní dobu jezdí si po nákupech dávají si sami funkce vedoucích i když na to nemají školy a kupují si na opravy svých domů a vše platí nemocnice bulovka a když jsem byla za p. Novákem co dneska zastupuje p.ředitelku tak se se mnou ani nechtěl bavit a hned mě propustil není se kam obrátit se stížností nejhorší je to na ubytovně sester tam si dělají správci co chtějí př. p. Blažková p- Blažek p. Rodák a další prosím konečně se už někdo na to koukněte a něco s tím udělějte můžete se zeptat děvčat na telefonní ústředně ty vám vše potvrdí a řeknou jak si tam berou peníze od nemocnice za nic snad to nějak pomúže když jsem vám napsala
  • a tak by mě zajímalo,co vlastně provedla ?? Málo kradla bo co ? Článek dlouhý jak papír na vytření,ale podstatní ani žblecht. Bo holka nedělala nic a brala prachy ? Ale to je dnes celá vláda,poslanci,senátoři,hejtmani na tom sttejně a nikdo je nevyhodí,že nic nedělají !! Tak nevím,dnes se asi opravdu platí za vzdělání-můžeš být IÁ či BŮŮ sebevětší a nic neumět,ale jak máš turbo vysoký školy s titul.Bl...beC apod.tak máš flek a prachy....a pokud jsi byť jen špičkový soustružník,svářeč,brusič atd.bez titl. Bl,..beC atd. živíš tyhle vyžírky chodíč domů s žebračenkou. No,kdo to tu bude živit všechny ty- dájtě dafky,feťáky,hordy kvotových najezdniků,vrahů apod. až ta generace žebráků soustružníků,frézařů,pekařů tu nebude ??!! Kdo bude koho vyhazovat od koryta ?? Asi by to chtělo je nechat vyhladovět,vždyť na co jsou nám ty tisíce a statisíce filozopů,umělců,psychologů,zkoumatelů co nic nevyzkoumají a dalších kteří ze společného berou po fůrách,ale nedají do společného ani co by se za nehet vešlo !!!!
    • Někdo je výborný řemeslník a poradí si při opravě s každou závadou. Ale když má napsat nějakou zprávu o své práci, tak se hemží gramatickými chybami a nelogičnostmi, takže se vlastně neví "co chtěl básník říci".
      A jiný zase vezme do ruky šroubovák a má pracovní úraz. Zato ale umí vyřešit každý lékařský, fysikální, matematický, chemický... problém, zná historii, umí srozumitelně vyložit názory kdo jsme, proč jsme tady, odkud jdeme a kam.
      Nejlepší je to tam, kde se ti dva nehádají kdo z nich je lepší a "užitečnější", ale když spolupracují, každý dělá to co umí a navzájem si pomáhají. *4* *3*
  • Autor článku zpochybňuje rozhodnutí ministra, aniž by znal důvody toho rozhodnutí. Také ukázka novinářské etiky redaktorů na Tiscali.
  • anna.tvaruzkova.58
    Babiš si tam potřebuje instalovat svou podržtašku. která mu umožmí se této nemocnice zmocnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit