Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejde jen o potraviny. Vyrobeno v EU j totéž jako sdělano v CCCP. U výroků z Rumunska a podobných zemí označení EU klame a působí dojmem, že se jedá o stejně kvalitní zboží, jako německé. Navíc označení EU může znamenat jen dovozce, sám výrobek pochází z Číny.
  • Ministr Toman zřejmě netuší, jaká byrokratická banda bude posuzovat to, co by mělo být naprosto samozřejmé, když jde o životy a zdraví občana. Zřejmě ale s bandou evropských byrokratů a se silnou lobby potravinářských firem moc nepochodí. Kdyby ano, měl by dostat Nobelovou cenu. Ale tak to asi nebude, protože víme, coza snůška papolitiků / od pablb / tam sedí a rozhoduje. Nejhorší, že proti nám, co je platíme.
  • Již brzy půjde ta "tlačenka od válu. *1* Tak se snaží být důležitý.
  • Tuto nulovou toleranci podpořil Kalemba v souvislosti s kauzou masokostní moučky, kterou se prý hospodářská zvířata v Polsku dlouhodobě nelegálně krmí.

    A v ČEZku jsou ovčané touto masokostní moučkou krmení naprosto legálně - co jiného je "strojně oddělené maso" - zbytky co se již dále nedají použít se rozemelou, ochutí a za vysoký peníz se tváří jako kvalitní potravina. *16*
  • Pan ministr Toman by se měl spojit se všemi českými europoslanci bez ohledu na jejich zařazení v EP a projednat s nimi společný postup. Takhle už to dávno dělají i jiné unijní státy a jejich snahy se setkávají převážně s úspěchem. ČR je jednou z mála zemí, kde toto podnes nefunguje.
    • Tak ať začnou zemí původu alespoň u nás , než to prosadí v EU, aby se nestávalo , že značení cz může být potravina z dovozu akorát u nás přebalená. Většina dá těmto potravinám přednost před něčím co je zakuklené pod nejrůznějšími značkami a většinou jde o závadné šmejdy z dovozu, zejména z PLR.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit