Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další vlna...?

    A čekal snad někdo po prázdninách něco jiného...?!

  • Dobrý reklamní trik pro "výprodej" zásob očkovacích látek...

    Ale pamatujte, že při očkování proti SARS, způsobené virusem

    2019-CoViD vznikají krevní sraženiny, dost znepříjemňující život. 

    Výbornou prevencí je aplikace ASPIRIN-u již 1/2 hodinu před 

    očkováním a poté každých šest hodin po dobu tří dnů... 

    V podstatě shodné, jako prevence vzniku krevních sraženin ve

    věnčitých tepnách (i v jiných cévách) po infarktu...


    • Já jsem se nechal očkovat bez váhání hned jakmile to bylo možné. A až bude možné dostat třetí dávku protikovidového sera, hned se přihlásím.

      • josef.chmela

        Souhlas, dělám to také tak.

    • Těm očkovacím látkám totiž končí expirační doba. Bylo jich objednáno

      dost - i pro ty jedince nad 60 let věku, co vinou té propagandy bolševiků

      očkování již odmítli (a stále odmítají) . . .

      Že jim ani ta doba lhaní 1948 - 89 nestačila k probuzení? 

  • Jestli je pro vystup z toho upati nahoru serpa Vojtech & Bures neni co resit. Vystup bude snadny. Obecne receno ztraty cca 20 % jsou v poradku. Uz jsem predem nektre slabsi kusy odepsal. Okoune , chmelo uz jste byli u zpovedi ? Posledni sance hosi. Vystup zacina. 

  • Zpěvák páté kategorie opět začal věštit z jeho koule. Sám neví co bude zítra, ale ví, že náš národ je opět na jakémsi úpatí vymyšlené pandemie. Kde asi bude věštit po volbách? To uhodnete všichni.

    • Jeho excellence, pan ministr Adam Vojtěch je především 

      právník.

      A jeho slova jsou jen výsledek jednání s poradci, co po

      stránce medicinské epidemiologickou situaci hodnotí 

      nejlépe. 

      Pan ministr jen koordinuje a komentuje jejich práci. 

      A to, že má jako svou zálibu zpěv (a kvalitní zpěv),

      nemluvě o hudbě sui generis, ho jen šlechtí!

  • Áaaa, už zase přišly notičky z nadnárodní chobotnice Aspen institut aby se pod záminkou údajné další covidové vlny roztočilo další kolo ekonomické likvidace nezávislé pracující střední třídy v zájmu nadnárodní agendy Great reset. A to ještě nemáme po volbách a už si trufají lidem dál utahovat šrouby.

    • To je výplod hodný bolševika - jako byla  kampaň proti mandelince bramborové 

      v padesátých letech - tehdy zvané "americký brouk" . . .

  • Vypadá to, že Titanic podle stoupajícího počtu nakažených zase nabírá vodu. Třeba v DDR už je voda v celém podpalubí. A do toho všeho se najde univerzální trotl a bývalý muzikant Daniel Landa. Koncerty už tak netáhnou tak se komediant zviditelňuje výkřiky pitomostí. Přidávají se k němu další šmudlové, které není vidět. Ale moc by si přáli, vyhřívat se na sluníčku. Zas nás čekají velkohubá prohlášení a týdny v rouškách.Po náměstích bude lůza  hulákat "svobodu, svobodu!" Alespoň přesně budeme vědět, komu děkovat. Nejlépe dlaní. Zaťatou v pěst.

    • I ty silaku jeden. Aby ti ta dlan nepristala na tvy zemedelsky tlame driv nez se nadejes ty supermane. Obvykle to tak konci . 

      • A o co keťáku , že nepřistane žádná. To je jenom sen pouliční chátry tobě podobné. Z DDR by si to východoněmecká chátra  přála? My povaleči tě budeme pořád nakopávat. A ty tady budeš věčně skučet a prskat. Do konce tvého zpackaného života.

        • Tak ze jsi povalec flakac a zbytecna nula je tady vseobecne zname. S IQ dnesniho data . Mimochodem jeste komunista jak jsi se zrovna priznal. Znakem komousu je prece zatata  pest. Vcelku prirozene spojeni . Poctive jsi nikdy k nicemu neprisel , vsechno , tedy tu bidu co  mas , jsi ukradl.  Ani me to neprekvapilo , veris ?  To tvoje ddr - jediny kam jsi smel jet za hranice vid ? Ty vzpominky ...Jojo.  Popis na co jsi tam kde taky nakradl a nasel v tech tvejch oblibenejch popelnicich.   Chytili te pri kradezi i tam v tom tvym ddr ? Asi jo , trouba jako ty neumi proste nic , ani neco ukrast. A nech me hadat . Ze te chytli pri kradezi nejaky exotycky klavesnice vid ty  zlodejska kryso ? Proto ty silny vzpominky ktery sem porad dokola cpes . 

  • jk-venus

    Jde to s námi z kopce.😯

    • Nmuze to s vami jit z kopce kdyz stojite na upati. To si protireci. Jedine nahoru . Pod takovym vedenim je to doslova rajska prochazka. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit