Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No konecne. Jeste tak aby to zabalil Bureš, Pitomio aby se vratil zpatky do Tokia, Zeman aby... no nic, Vandase vykastrovali v poulicni bitce a Klausove aby byli verejne lyncovani a verim ze by v tomhle state mohl byt i klid

    • josef.chmela

      To by bylo, že? A pravicová mafie (ODS, TOP09, STAN a jim podobní) by tu opět mohla beztrestně a neomezeně řádit. To by se líbilo všem zlodějům, podvodníkům a lhářům.

      Pevně doufám, že se to nestane.

      • ne že bych se jich zastával, ale doufat že tam bude jen jeden zloděj,podvodník a lhář a bude líp je poměrně bezduchá myšlenka, které už jen chybí jeden vůdce , jedna pravda,  jedna říše , v našem případě jedno pole osazené řepkou a hotovo.

        • vanhorne

          "jen jeden zloděj,podvodník a lhář"

          Kdo by to sakra mohl byt, to mi budet vrtat v hlave po celickou noc.🙂

          • nechci někomu způsobit nespavost🙂 , ale docela by mě zajímalo jestli výměnu ministrů schválila čínská ambasáda neb panďák z Hradu to přivítal , dneska už jsme po projevu AB jak se nechal unést létem ,

            Slunce seno agrotika jednoho prolhanýho .........

            ale uplně od tématu koukněte na knihu Bez slitování ,autorky :Kirstie McLellanLiba Švrčinová-Cunning. Bohužel někdy člověka napadá že i v zemi kde by to člověk nikdy nečekal může všechno selhat .

            • josef.chmela

              Ano. Tvoje zakomplexovaná imaginární čínská a ruská vláda to schválila.

              • Reakce na příspěvek:

                hhohoo ochmelko kdyby byla moje vláda čínská či ruská tak si nepíšem neb bych si užíval světa 

  • Nemohu hodnotit Vojtěchovu práci, ale působí slušným dojmem a snaží se. Ale především to, že resignuje, když se mu zřejmě situace začíná vymykat z rukou a je k tomu vyzván, za to si zaslouží úctu.

    Naproti tomu jsou jiní "bývalí", kteří nás táhnou do ruské nebo dokonce čínské "píp" nebo "kradnú tak ako všici" a ti neodstoupí, ne a ne a ne! No a ovečky dostanou "všimné" a k tomu pár rádoby "bonmotů" a slib, že bude líp a budou je volit.

    • vanhorne

      "Nemohu hodnotit Vojtěchovu práci"

       Ja mam dojem, ze Vojtech se zacal vudci sprajcovat, proto musel z kola ven a stejne to byl jenom mourenin. Bylo to videt hned ze zacatku, kdyz oba vystoupili pred TV s nejakym prohlasenim. Tam se Bures choval k Vojtechovi jako povyseny estebacky boor, " no tak se nestydte a reknete to" tak nejak postekava a rozhlizi se kolem, jako kohout po hromade mrvy v ocekavani applause. Tehdy mu Vojtech mel rict at mu do toho nekeca, kdyz ho na to misto strcil. Ted se bude estebak naparovat a vykrikovat, ja nic ja muzikant, to ten Vojtech za vsechno muze. Mozna ho obvini i z toho, ze duchodci kterym vek neoslabil soudnost vidi, ze Buresovo rouskovne je predvolebni uplatek a jen dalsi z jeho triku. Nesouhlasi a ti kteri si to mohou dovolit, uplatek odmitaji. Ovsem ti chudsi duchodci, kteri by ten uplatek pouzili ke koupi neceho potrebneho, misto zbytecneho utraceni u holice, tem at to daji. Stare prislovi nam rikaji:" Vsechno zle je k necemu dobre. Vsechno ma svuj konec a s cim vetsi vyse pad, tim tvrdsi dopad. Covid asi pomaha tim, ze lidem zacal odebirat ruzove brejlicky, ktere jim Bures povesil na nos pres ktere by na neho meli koukat, jako na spasitele. Buresuv konec se blizi, spadne tak tvrde, ze to az zaduni. Az pujde k certu, doprovod by mu mohla delat baba pokladni, cim driv tim lip a pak mozna opravdu bude lip.

    • Hmm, na rozdíl od mnoha "chytrolínů" jsem nikdy ministrem nebyl, abych  mohl objektivně hodnotit. Myslím, že ten mladý pán byl pod velkým tlakem už moc dlouho a to by asi nevydržel nikdo. Jinak souhlasím s prvním odstavcem kolegy Občana. 

      Zdraví by nemělo mít politickou konotaci. Potřebujeme jej všichni bez rozdílu ideových, politických nebo životních postojů. Tak ať jsou jen dobří ministři. 

      • vanhorne

        "od mnoha "chytrolínů" jsem nikdy ministrem nebyl"

        Bud rad, protoze jsou tam nekteri, kteri tam vubec nepatri za ty alotria co tam tropi. Kdo chce s vlkodlaky ziti musi s nimi vyti. Treba ta hlavni kasirka co toci klikou od statni kasy a Buresova verna opora, nebo nova patronkyne lazebniku, ktera doporucuje duchodcum hojne navstevovat jejich oficiny.  😀

        • Dovoluji si tak trochu osobní pohled na celou tu věc zvanou COVID.

          Trochu zdravotní problém, hodně politiky a mnoho horečnaté masáže médií. Takový podivný koktejl.

          Normální člověk by se s tím nějak vyrovnal, nakonec nic jiného mu nikdy ani nezbylo. Ale o čem by tlachali politici a psali novináři? Tak tu máme problém. Kdyby nebyl, museli by si jej politici a novináři vymyslet. 

          • tady ani nejde o to zdravotní riziko vůči jiným rizikům ,ale mě prostě nepřestává udivovat ta neskutečná nakažlivost (až synteticky uměle vytvořená?)

            nepodceňovat.

    • josef.chmela

      Snaha a slušnost nestačí. Na funkci ministra je nutné mít zkušenosti s vedením lidí a rozhodovat o věcech samostatně. Být odborníkem v daném resortu, mít přirozenou autoritu a hlavě stát za svým rozhodnutím. Hned neběžet za svým nadřízeným a neptat se ho jestli tak a tak může rozhodnout a jestli to a to může udělat.

      Toto vše mladý nezkušený minstr zdravotnictví neměl, byl hodně závislý na premiérovi. A to se i Babišovi nemohlo líbit.

      • jeden Maďar říkal že si od toho "slušného"Slováka z eštebé nenechá "vybraně nadavat"tak nevim ale neříkal ten slušnák že je ukrutné ho.ado ,aspon jednou neměl prolhanou tlamu.

        • josef.chmela

          ????

          • nevim co to znamená??? ale diskuze s lidmi kteří něčemu rozumí víc než já nemůžu védst sprostě a umlčovat je protože jsem predsa vševědoucí andrej a mam iné stanovisko a teraz se mi to nehodí.

             .A že se Madaři uměj hádat🙂🙂🙂

  • Na začátku celé zdravotní krize - a nekontrolovatelného šíření nemoci - stála  tehdejší hlavní hygienička ČR, paní E. Gottvaldová. 

    Tu pan Prymula úspěšně nahradil a prosadil smysluplná opatření proti šíření infekce, podobnému, jaké nastalo ve  Francii, či ve Španělsku.

    Tehdejší pokles nových případů SARS, vyvolaného 2017 CoViD, je jen a  jen jeho zásluhou, resp. zásluhou intensivní restriktivní politky, kterou prosadil!

    Ale pak se politikové, včetně těch z ministerstva zdravotnictví, nechali ukolébat nízkými čísly, presentovanými ÚZIS MZ ČR na základě hlášení hygienických stanic, uvolnili režim - proto ta "druhá vlna"! Nemluvě o uvolnění cestování do - z hlediska epidemiologie -  risikových oblastí Italie a Balkánu -  prý "k móři"... - ve prospěch cestovních kanceláří, aby jejich majitelé nemuseli vracet peníze za neuskutečněné zájezdy.

    Je rozumné, že pan Prymula převzal odpovědnost a bude pokračovat v trendu, který nastolil, než byl neználky denunciován a donucen k odchodu z funkce!


    • problém není v tom že jede někdo do Chorvatska autem a vyhejbá se diskoškám ale v chování a za tohle období může bud čas ale i stopro chování lidí viz Praha ten hophop klub a trávit dovolenou ve vinném sklípku na Moravě a pak si dát tejden v Marjánkách lázní je daleko horší než letět do Řecka a ležet na pláži.

      stupnice možného ohrožení:

      -výzkumný pracovník ve Wuchanu

      -účastník protičínské-protikomunistické demonstrace(včetně cest jednotlivce na Thaj-Wan)

      -setrvávání ve špatně větraných prostorech kde je víc lidí , kde se křičí a zpívá či tvrdě maká, , prostě tam kde to prostředí připomíná ty "jeskyně syntetickejch netopýrů" 


      už je těch informací tolik že může být manuál jako fík a ne zasílat předražené čínské hadry s falešným certifikátem ,zvláštní u domácích výrobců nepatřící pod agrofertov ta certifikace vadí i když to berou jiné státy EU ale falešná certifikace o d čínskejch komunistů neva a Hamáček se taky blejsknul prej uřad pro kontrolu léčiv mu nebude radit , pročínská palice nad SÚKLpovyšuje se velice .Třeba odvoláme řiditele a moh by to dělat Tvrdík ne.Už chápete nebo ne ?A to je nejpopulárnější politik následovanej prolhaným eštébákem a z Hradu kouká vrchní co svěří svoje povinosti třena tomu mlynářovi . 


    • A pak tady byly takové nátlakové skupiny bezmozků.Nelze zapomenout jak ta hlupaňa co pořádá v Ostravě Colours vyhlásila v létě jakože truc festival.Nazvala jej Nefestival.A když přišlo celorepublikové nařízení o globálním zákazu hromadných akci - jak panečku "Vyhryzovala".Zejména kdo jí zaplatí škodu?Odmítám uvěřit, že je někdo taková guma.Samozřejmě se našli přitakávači co na protest pomalovali schody na Krajské hygienické stanici kravinama.Takže shrnuto.Aby tahle soudružka mohla festivalovat, mělo by jít všechno stranou.

  • Ken se vrati k Barbie a budou zase spolu stastni. Tohle na nej nebylo. :-)

  • tobro

    Akce CoViD-19 běží od roku 2017, mouřenín odvedl svou práci (i proto byl vybrán mladý nezkušený kluk, který nebude moc odmlouvat) a plukovník už má živnosťák, ehm; Burešovy a další "zdravotnické podniky a výrobny" jsou též připraveny, takže akce pofrčí dál..😉

    • Když se chce řídit stát jako (svůj) podnik, tak se musí vybrat zaměstnanci, kteří budou poslušní a nebudou odmlouvat. Však si to ovečky zvolily, dostali přece koblihu a slib, že bude líp.

      • vanhorne

        "že bude líp."

        ANO, v jednom smeru verim, ze bude lip, ale jen bez 'Bývalého dôverníka ŠtB agenta Bureša, registračné číslo:26085'. Staci aby 1/4 jeho volicu si konecne uvedomila, ze ackoliv se chvasta, ze nelze a i ked vsetci kradnu on to nedela, tak do oci lze a hlavne tem, kteri mu duverovali tak, ze mu odevzdali sve hlasy i duse. Na druhou stranu, ze bude i hure je jiste. Na jak dlouho nikdo nevi, nez a jestli vubec se neco vrati do normalniho stavu. Ovsem za normalni stav nepovazuji ani ten, ktery panoval v pred Covid dobe. 

  • Tak a za ministra zdravotnictví teď dostaneme šmejda, který je střety zájmů prolezlý skrz na skrz, že i samotný Babiš je se proti němu žabař. Málo lidí taky ví, že Prymula je členem zločinecké organizace, Světové zdravotnické organizace WHO, stojící za současnou koronavirovou hysterií, financované propagátorem eugeniky (tím byl i Hitler) a vyhubení ostatní podřadné lidské populace pomocí vakcín s přídavky jedovatých kovů, potratů a genů opic, Billem Gatesem.  

    • vanhorne

      "Babiš je se proti němu žabař."

      Jenom aby te ten zabar nezaloval, za podcenovani jeho schopnosti a tim i nactiutrhani. Bures je vsechno mozne, pred cim by se mel kazdy slusny clovek chranit, ale zabar neni v zadnem pripade.

    • Tvl. - to je síla!

      Pepa Goebbelsů by to lépe nesesumíroval...

  • Jsem zvědavá, jestli bude koblihář Prymulovi do všeho žvanit, jako to dělal  Vojtěchovi...

    • Zapomínáte, že pan profesor Prymula je odborník s medicínským základem v oboru

       hygiena a epidemiologie. Jeho rozhodnutí jsou a budou poplatná jeho odbornosti...

      Pan Mgr. Vojtěch byl především právník a sociolog - a po této stránce během působení  

      na Mzd ČR hlouposti rozhodně nedělal! Chyba byla, že neangažoval odborníky v oboru

       hygiena a epidemiologie (a někdy  je z ministerstva i vyštval) 

      Přesto jeho práci ocenil i tak významný odborník v oboru epidemiologie, pan MUDr R. Maďar

      • Toníku já nezapomínám...

        Vím, jaké vzdělání má Prymula i Vojtěch...

        A jaké koblihář, který velice rád a často kecá do věcí o kterých nemá ani ponětí...

        • Asi musí z titulu funkce. Pan Fiala by držel pusu? 

          • Tím chceš říct, že z titulu své funkce může kecat nesmysly, lhát, dělat zmatky, podvádět, uvádět lidi  v nejistotu a z toho všeho těžit ve svůj prospěch...?!

            Jestli by p. Fiala držel pusu - nevím = nejsem jasnovidec...

  • Je to obvyklá praxe premierů.

    Ale ministrem zdravotnictví by měl být člověk s medicinským vzděláním, 

    právník jako jeho náměstek...

  • na začátku jste všichni byli vyděšení k smrti že ačkoliv nikde nebyl žádnej hadr na hubu tak druhej den je měla půlka obyvatelstva a když to moc ČR neodnesla tak jsou všichni frajeři typu to se tyká starejch a nás ne , ted na to pečete a každej se diví , přitom nevíme co bude za tejden .čobolisku klesaj preference tak nějaká změna musí nastat , no snad nemá odštepnej zavod na dotací - agrokrematoria s.r.o.Pravdou je že akceschopnost Pekarová ,Fiala tak to pak potěš,si to nějak neumim představit.

    • Tvl. - to je síla!

      Pepa Goebbelsů by to lépe nesesumíroval...

      • bejt ten josef živ tak dneska maká pro ano🙂 , já prostě nemužu za to že přes určitou inteligenci a pravděpodobně velké zadlužení nevidíš dál než na dno peněženky🙂

  • Dovoluji si tak trochu osobní pohled na celou tu věc zvanou COVID.

    Trochu zdravotní problém, hodně politiky a mnoho horečnaté masáže médií. Takový podivný koktejl.

    Normální člověk by se s tím nějak vyrovnal, nakonec nic jiného mu nikdy ani nezbylo. Ale o čem by tlachali politici a psali novináři? Tak tu máme problém. Kdyby nebyl, museli by si jej politici a novináři vymyslet. 

    • 2019-CoViD není žádná "věc", ale RNA virus - tedy jeden z nejprimitivnějších živých organismů - způsobující SARS (Syndrom Akutního Respiračního Stressu)

      CoViD = Corona Virus typi D

      • No tak dobře no. 

        • Ale máš pravdu Jindrichu,on ten virus sice existuje,ale není to žádná Ebola,je to takový chcípák co se dá přetrpět.Problém je spíš ten tyjátr kolem toho,prakticky kolem ničeho a ten je schopný přivodit zhroucení systému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit