Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Energetická krize tu bude několik let. Jako investor mám zainvestované vlastní peníze jak v ropě, tak v LNG, tak v uranu. Putler samozřejmě krizi vyhrotil, ale ta příčina je hlubší - deset let trvající podinvestování v celém světě do energetiky. Energetika, jako suroviny obecně, jsou cyklické, tj vysoké ceny vedou k masivním investicím, což způsobí přebytek nabídky nad poptávkou a levné ceny, a pak se to obrátí, díky levným ceným se neinvestuje, vznikne převis poptávky nad nabídkou a ceny letí vzhůru. A tam jsme teď. Současná energetická krize bude trvat 5-10 let. Až Biden přestane pumpovat ropu z SPR, tak ropa půjde zpět přes 100 USD za barel. Zelená revoluce samozřejmě má smysl, klimatické dopady jsou čím dál horší. A Putlera je třeba porazit ať to stojí co to stojí. Radši zimu mrznout než tu mít opět ruské tanky.

  • Zasedající ministři jako by nemohli vystřízlivět ze zeleného opojení. Nechtějí čelit blížící se katastrofě v podobě realizace podvodného projektu pod krycím názvem "Green deal". Nechtějí čelit iniciativnímu blbnutí různých zelených aktivistů a dalších vyznavačů dogmat z katechismu gretensko-klimatické věrouky. 

    • Diwa

      Tohle není o blbnutí nějakých zelených aktivistů. To je o tom, že EU chtěla být za hrdiny, že z Ruska nic kupovat nebudou.....zkrátka že na ně dají sankce a nic od nich nebudou nakupovat. No a tady to máme !!! Jak to EU chtěla, tak to má...Energetika přeci není také žádný problém......to nemá s greendalem nic společného. Tu energetiku tady máme a máme ji nadbytek.......jenže potáže jsou na straně NAŠÍ vlády, která NECHCE nic řešit.......Tohle všechno není o zelených, to je o politice EU a naší ODSácké vlády parazitů, se kterou jsme měli tu čest v porevolučních dobách, kdy tatíček Klaus rozkradl celou republiku, zničil vše co fungovalo !!!!

  • Příčinou, zakrytí rusofobové prominou, je nenažranost distributorů a neschopnost vlád ovládat trhy strategických surovin. Občana (nemyslím zdejšího diskutujících, ten má svou vládu) nechrání nikdo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit