Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podobné voloviny zaznívají i v Bruselu:

    "Prezident Petr Pavel k prázdnému sálu na půdě OSN. Cituji: "Rusko páchá
    genocidu na mírumilovném národu Ukrajinců. Je mi ctí být prezidentem
    České republiky, která dostojí svým závazkům a bude třeba i do
    posledního haléře Ukrajinu podporovat."

    Nestačí že jsme celé měsíce  kvůli tomu z Hradu všem okolo pro srandu.Aktuálně se přidává ten bachratý z min. zahraničních věcí. Tentokrát s iniciativním škrábáním peněz po jiných.Je takovou prodlouženou rukou toho z Kyjeva.Na něj už je světové společenství alergické.

  • Na českou iniciativu na nákup munice pro
    Ukrajinu je potřeba více peněz, řekl ve středu v Bruselu český ministr
    zahraničí Jan Lipavský. K iniciativě se podle údajů české vlády a
    tisku dosud připojila zhruba dvacítka zemí. Lipavský dříve řekl, že
    Praha zatím od spojenců získala prostředky na nákup prvních 300 tisíc
    kusů munice a o dalším půl milionu kusů se jedná.

    • KIMCID

      no a než se to tam dostane je po

  • KIMCID

    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-nase-obrana-se-zhrouti-proti-ruske-mase-vojsk-ted-uz-nic-nepomuze-boji-se-ukrajinsti-dustojnici-40466321?fbclid=IwAR378ZBdgKK9V_7Y9OTeteiUxbUJwnPIzqtGT5rBn9LDmL9wRu2K7Rv9hOA_aem_Aa17Yz-e5UBf8sEL3KrMo0um0dBkLgp1qeonEuw92etew5YUn5J2ODSvCVtU_1k-gGqNBQERxcPfcbF4R73aTrtp

  • ..banda fanatických šašků se stále schází a plká a plká a plká a plká a plká .... a nic víc ... napište lidem po pravdě kolik kaček stojí jedno setkání, těchto hloupých, fanatických plkálistů, lidé by se divili kolik musí zaplatit těmto přížívníkům !!

  • Za nás tam bude přední ukrajinský přitakávač a válečný simulant nějaký Lipavský. Vrchní válečný štváč a místní neoblíbenec. Ten který zpackal co se kde dalo.Nikdy se nezapomene, jak byla naše oficiální vládní delegace vyfakována z Nigerie.Den před příjezdem! Ve filmu s Asterixem je taková postavička - "neumínic". Všude mu tak říkají. Jejda to tady na toho Budulínka z Prahy sedí.Moc moc sedí.Hochu pamatuj si.Sedíš tam sám za sebe. Republika ti prrrdí na válčení.

  • Ministři zahraničí NATO budou jednat o své válce proti Rusku? No, copak asi vymyslí? 

    • josef.chmela

      Nic sami nevymyslí. Budou jednat podle not od USA teroristů.

  • goyim

    Bude tam i Rakouský ministr?

    • mun.go

      Rakousko udržuje formální vztahy s NATO od roku 1995, kdy se připojilo k programu Partnerství pro mír - viz tady

      A těžký kalibr vyšel 3.3.2024 na bruselském webu Politico: Austria — it’s time to join NATO

      Rakousko již není pohraničním státem a je téměř zcela obklopeno členy EU a NATO - Německem, Českou republikou, Slovenskem, Maďarskem, Slovinskem a Itálií. Jeho armáda není ničím jiným než jednotkou pro reakci na přírodní katastrofy a svou bezpečnost fakticky přenechalo svým sousedům. Pro Rakousko se neutralita stala výmluvou, aby mohlo sedět se založenýma rukama a nic nedělat, zatímco NATO zásobuje ukrajinskou armádu. 

      Názor, že může přežít jako neutrální země, která vyvažuje zájmy Ruska a Západu a zároveň je součástí Západu, již není morálně ani politicky udržitelný. 

      Rakousko by mělo přijmout odpovědnost a vstoupit do aliance NATO.

      • goyim

        Politico hahaha. Médium, kde je podmínkou práce loajalita k EU a Izraeli, nemůže nikdo s funkčním mozkem brát vážně...

  •  A máme tady furt a dokola kyjevský kolovrátek. Kolovrátek který umí je pochtívat peníze , připomínat Světu nějakou odpovědnost. Vlezlost Kyjeva nezná mezí. Např. zde:

    "Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj nedávno varoval, že Ukrajinci budou muset pomalu ustupovat a že do ruských ruskou by mohla padnout i velká ukrajinská města, pokud americký Kongres v brzké době neschválí očekávaný balíček pomoci."

    Ale co je nám tady okolo a zejména v EU po nějakém válčení azbukových? První dokola prokazatelně provokoval a prudil. Varování nebral vážně. Tak se mu ten druhý vydal vyprášit kožich. Logické a ve světě běžné. Ale co my tady s tím? Nám je tam to jejich škádlení zcela ukradené. Pokud bychom nebyli masírováni naší propagandou tak to celé tady máme zcela u zadku.

  • josef.chmela

    NATO vznikla jako teroristická organizace v zájmu USA teroristů a z toho důvodu aby USA terorista ochránil své investice v Evropě a Německu po II. sv. válce před rozšiřováním vlivu SSSR. Němci museli držet hubu při stavbě USA vojenských základen na jejich území, protože museli podepsat tzv. "Smlouvu..." platnou 50 let za pomoc po válce. A u ostatních to byla jen síla protisovětské propagandy. Vznikem NATO začala i tz. "Studená válka". Úkolem NATO byla od jeho založení likvidace SSSR a jeho spojenců (Varšavská smlouva) jako  světové velmoci. Tento úkol se přenáší až do dnešních dnů a to vše v zájmu USA teroristů. I válka na Ukrajině je v zájmu USA teroristů. Jde tam o ovládnutí území a postavení USA voj. základen co nejblíže Moskvy, ovládnutí Krymu USA teroristou by bylo ovládnutí celého Černého moře (hlavní příčina boje o Krym) a nerostné bohatství Ukrajiny, které ještě USA terorista neovládá a nekontroluje, také není k zahození.

  • mun.go

    Tak to jo, založení aliance by si měli připomínat - zejména to, za jakým účelem byla založena (jako obranná organizace) a povinně si přečíst zakládací listiny - a pak v jejich duchu jednat.

    Doufám že dojdou k jedinému rozumnému názoru: NATO jeko takové je přežitek a zbytečný spolek.

    • mun.go

      ČR vstoupila do NATO dne 12. března 1999. A hned o pár dnů poté - 24. března 1999 - byl využit vzdušný koridor ČR k mírovému bombardování Jugoslávie.

      Španělské F/A-18 Hornet se přiblížily k Bělehradu a zaútočily 24. března 1999 jako první stroje NATO na postavení jugoslávské protivzdušní obrany. Následovaly útoky střelami s plochou dráhou letu Tomahawk vypálenými z lodí a ponorek v Jaderském moři. Nešlo však o varovný úder, ale začátek desetitýdenní operace, během níž tisícovka letadel podnikla 38 000 letů a neútočila jen na vojenské cíle.

      viz článek na Novinkách Vzdušné údery na Jugoslávii přešly ve velkou leteckou válku

      • Pod tento článek ještě alespoň dva právě vaše příspěvky, prosím... takové delší, nejlépe. Pokud už máte opraveny všechny písemné práce.

        • Že ale fazolový Venoušek Mung-go ale umí opepřit diskusi něčím úplně novým... To je jistě tím, že baští zdraví fazolky (způsobují ovšem meteorismus): Mungo fazole je obecné pojmenování semene rostliny s názvem vigna zlatá, někdy též vigna mungo či fazole mungo.

        • mun.go

          Jo, jo, už doplňuji:

          11xcvb, 12xcvb, 14ayxc, 15ayxc, 16burunda, 8brunda, Antipedagog, Cbnmx, Cmaro, Cvbnmx, cvbmk, cvbn, ertWc, etalonpravdomluvnosti, etanolpozitivismu, etanolsympatie, etanolzenomysli, Masunta, mykolog, polymorf, rameno.pedagospravedlnosti, vyzlovka-18

      • Ano. A Havel jako největší tehdejší válečný štváč útoky na Jugoslávii schvaloval, až byly ze strany OSN schváleny až dodatečně, a ještě byl několikrát navržen na Nobelovu cenu za mír. Alespoň, že byl tak soudný a cenu odmítl. Tak ji tehdy dostala Matka Tereza. Sověti už tehdy neměli sílu svého chráněnce - Jugoslávii, ochránit, tak pindosi našli drzost zaútočit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit