Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až USA vyprovokují válku mezi západní a východní Evropou, zařveme všichni. I ti, co USA poklonkují a mají za zlé Rusku, že se připravuje na obranu!
    • Na válku se chystá Rusko. Rusáci jsou líní a místo vzdělávání své země jsou po staletí dělají loupežné nájezdy do okolních zemí. Když civilizovaný svět zavedl sankce, tj. stopnul Rusku podporu, tak se Putinovo carství hroutí. Civilizovaný svět nabídl Rusku spolupráci a praktikoval ji. Jenomže Rusko toho zneužívá a salámovou metodou zabírá další a další cizí území. Starého psa novým kouskům nenaučíš a z Rusa civilizovaného člověka neuděláš.
      • USA vynaloží 74 miliard USD na vojenské operace v zahraničí
        Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news/2014_12_10/USA-vynalozi-74-miliard-USD-na-vojenske-operace-v-zahranici-9803/

        Stačí než něco napíši si seženu informace. Z národa, který vyhubil domorodce a mučí na Qwantanámu zajatce nelze čekat něco civilizované.A to v jednadvacátém století. To jsem nepřipomenul Afganistán. Irák. Libyi a Syrii. Vy anonyme.
        • A Maďarsko, NDR, Polsko, Československo a to je jen střed Evropy.
        • USA vydává uvedené částky na boj proti těm kdo porušují práva jiných. Na Quantanamu došlo k "mučení" několika desítek teroristů, tedy lidských zrůd. Naproti tomu v komunistických a jiných fašistických a nedemokratických zemích docházelo a dochází k brutálnímu mučení statisíců a milionů lidí. Na Quantanamu byli lidské zrůdy "mučeny", aby řekly pravdu. Komunisté své oběti mučili a mučí proto, aby se přiznaly.
          Afganistanu nejdřív poskytl "bratrskou pomoc" CCCP a jistě tam lidi zval na čaj a proto je Afgánci vyhnali.
          • Zajimave je, kolik se tech teroristu /i pres praktiky, naposled praktikovane spanelskou inkvizici
            v 15. stoleti/ nepriznalo a u kolika "teroristu" museli sami Amici konstatovat, ze je zadrzeli a mucili omylem. *3* Jenze pokud by doslo k soudu a v USA, bylo by z toho mastne odskodne, takhle je "jen daruji" svym spojencum. Pokud z nich pred mucenim teroriste nebyli, po neopravnenem muceni z nich teroriste budou. *3*
  • Putin nařídil nezdražovat vodku! jojo vychlastanej rusák se snáž ovládá
    • Dobře ví, že zdražení vodky by vyvolalo novou říjnovou revoluci, tentokrát nikoli v listopadu, ale možná hned v lednu. A co by bylo s ním a s jeho sebrankou, to si snad ani nelze představit.
  • Tak tihle zástupci mohou tak akorát dojednat, kdo bude uspokojovat čí starou. A možná ani to ne. *1*
    • Zejmena z "ukrajinske strany" to je naprosta pravda. O tom, jestli se bude na Donbase bojovat
      rozhoduje Bildenberg a jeho exponenti: Kolomojskyj a Nulandova, a pro ty jsou Ukrajinci "stejne duleziti", jako byli pro jejich soukmenovce Kaganovice za dob holodomoru. *16*
      Mimochodem, vedi Polaci, ze pod Katyni "byl podepsan" za bolsevika Berija a Kaganovic?
      Jestli ano, proc "pliji" na Rusy?
      • Poturčenec horší Turka, poruštěnec horší Rusa.
        • No, takhle titulovat ukrajinskeho jevreje Kaganovice- porustenec, neprehnal jste to trochu? Nebo jste "tim poturcencem horsim Turka" myslel ty dnesni "Ukrajince", Jasenjuka, Parubije,Turcinova,Hrojsmana, Tymosenkovou nebo Porosenka? Ti jsou take "stejne krve"
          s Kaganovicem. Kdyz ne uplne, alespon "smrncnuti". A Nudelmanova /Nulandova z juesej
          "to jisti" juesej miliardami. Jen nove love budou chtit po EU. *3* *16* *16*
      • Mimochodem Kaganovic pred tim take likvidoval popy a jejich cerekve, hubil basmace
        v Turkmenistanu, a mimo ukrajinskych kulaku , kulaky v Povolzi a na severu Kazachstanu a take narudky severniho Kavkazu, vcetne Cecencu. *3*
  • všechno je a bude jinak.Rusák nemůže nikde rozdávat karty.Možná se mu to na chvíli podaří ale napořád to nejde.Pořád je to zakrnělá poloopice ze stepi která by se chtěla vyrovnat ...... Když se nahrnou třeba v Egyptě rusáci k obědu je to pohroma.Žere to i rukama a všude by to chtělo bojovat.I ve frontě na nápoje nebo zákusky či grilované maso.Prostě je to chátra která si pořád na něco hraje.Včetně toho z Kremlu.
    • Co jiného čekat od ožralých obyvatel stepí. U nás po válce taky hromadně znásilňovali holky, kradli jízdní kola a náramkové hodinky (davaj, davaj časy) a jakých zvěrstev se dopouštěli v Německu... *12* *16*
      • Vypadas jako jejich potomec. Zda se podle tvych nazoru a tveho protiruskeho "zaujeti",
        ze na tve mame se vyradili nejaci obyvatele stredoasijskych republik sborem, takze sikme oci
        Kirgiza nebo Kazacha te jiste prozradi. *1* *2*
      • Vy osvětáři bez vlastního poznání jste jen zmanipulovaný ubožák, který si něuvědomuje, že přes všechny "zločiny" se zasloužili, že může ten produkt svého mozku zde publikovat.
        Já je vítal neboť to byli osvoboditelé od strašného jha. Může to ten anonym pochopit? ON těžko!!! Na to mu mozkové závity těžko stačí.
      • A tvoji kámoši v sekyrárně likvidovali naše lidi, to se ti líbí. Mimo to jsme byli součást fašistického německa. A němci s vybranými ukrajinci a pobaltskými fašisty se dopouštěli v rusku nezměrných zvěrstev. Nyní tvoji kámoši u nás kradou nezměrně více.
        • Neměl jsem žádné kámoše v sekyrárně. Naše země byla PROTEKTORÁT, tzn. pod "ochranou" 3.říše. Proto naši lidé také nemuseli nastoupit do Wehrmachtu. Ta zvěrstva, jichž se tam dopouštěli se naučili právě od Rusů (Pakt Molotov-Ribbentrop). Ta ruská zvěrstva však byla mnohem horší, trýznivější a délé trvající než přišla smrt. Mezi těmi co u nás kradou nemám žádné kámoše.
          • Pakt Molotov-Ribbentrop prisel po anschlusu Rakouska, Mnichovske dohode, zabrani Protektoratu III. risi a cca 3 mesicich marneho jednani Sovetu s Brity a Frantiky o kolektivni obrane v Evrope, na to nezapominej. A jak vazne myslel zapad sve spojenecke zavazky na vychode se nedlouho po tom, presvedcili Polaci: byt Frantici i Anglani meli spojeneckou smlouvu a dokonce vyhlasili III. risi valku na zapade nepadl proti Nemecku ani jediny vystrel! *3*
    • Hlavne ze ty jsi ucitel bontonu! *1*
  • Mír není možný! Je to pouze přestávka během keré se obě strany dozbrojují.

    USA se chce pod záštitou NATO utábořit u Ruských hranic a proto potřebuje celou Ukrajinu.
    Rusko naopak bude muset podporovat Doněck a Luhansk aby získalo nějaké bezpečnostní
    pásmo.

    Proto také Rusko nemohlo připustit aby Krym s námořní základnou padl do rukou USA
    protože by se kruh Amerických základen který ho obkličuje uzavřel.
    • Jsou v podsttě dva druhy polečenstev.

      První tvoří schopní, samostatní a pracovití lidé, kteří budují svoji zem. Ostatní považují za partnery, kterým nabízejí svou pomoc, své schopnosti, své civilizační zvyklosti, aby se dostali na stejnou úroveň jako oni. A pak nechť se ve svobodné soutěži ukáže kdo je lepší.

      Druzí jsou líní, neschopní hospodařit ve své zemi, nesamostatní a potřebují vůdce, aby jim řekl co mají dělat. Všechny ostatní považují buď za mocné protivníky, kterých se bojí nebo za slabší, a na ně pak dělají nájezdy, zotročují je, loupí a plundrují jejich zem. A když všechno vydrancují, táhnou dál a za sebou nechají spoušť.

      Kdyby fašistické Rusko neohrožovalo svět a neusilovalo o podmanění si a zotročení jiných národů, nebylo by třeba NATO. A proto, aby se zabrániílo Rusovi konat nájezdy do okolí a drancovat cizí zem, musí existovat NATO, které Rusovi nedovolí opustit jeho step a škodit jiným.
      • Budete zřejmě patřit mezi ty LÍNÉ usuzuji tak z toho, že jste líný to po sobě přečíst!!!
      • Četli jste slovo fašisty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit