Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, Topolánku, dělal jsi všechno pro to, abychom zchudli...:-)
  • Máš pravdu. Tvoje ODS už na tom 20 let tvrdě pracuje. Lidi jsou na tom stále hůř
    ale kmotři jako tvůj Dalík jsou na tom díky rozkrádání státního majetku stále lépe.
    KLaždý ODSák má plnou pusu konkurence a soutěže na trhu ale k majetku či
    korýtkům se dostávají jen díky protekci a korupci.
    Státní peníze jsou převedené na konta mafiánů a lidem se předhodil účet k zaplacení
    spolu s pohádkou že peníze nejsou a může za to právě chudina.
  • Abychom zchudli?My pane Topolánku nic nemáme,všechno jste si ,kdo byl u moci kdekoliv uložili pěkně na konto,ale svoje,kdyby se dal ukrást vzduch tak lidstvo vymře.....a větrné elektrárny taky.....
  • Topolánek sám se postaral o zchudnutí naší země nejméně v 50 ti procentech. A nyní dává hraběcí rady, které si může strčit do p r d e l e !!! Ať tedy vrátí nakradené miliardy a hned budeme bohatší. To ho ale ani ve snu nenapadne , syčáka, a ještě bude krást dál !!!
  • Překvapuje mě,že se takovému člověku dává prostor v tisku a otravuje vzduch v této tak prohnilé společnosti.On se vydává za odborníka na energetiku a když kecal svá moudra na poradě skutečných energetiků tak mu tam jeden ředitel řekl co tam říká za blbosti a on odpověděl,že to má od poradců a to ještě nikdo nevěděl,že od Dalíka,ale bylo mu doporučeno,aby udělal změnu.Tak vyměnil manželku za konkubínu.
  • Sám má sluneční elektrárničky. *5*
  • Topkapitalista si stýská po výletech služebním letadlem do Alp, řádění v residencích v Itálii, milenkách za státní peníze, žranice za peníze z daní lidu, ale i on stát přivedl do bahna horšího 3 zemí. Měl by chodit kanálama a všechno co nahrabal místo vládnutí pro lid by mu mělo být odebráno a měl by stát ve frontě na pracáku. To by byla spravedlnost.
  • Topolánek je vlastizrádný gauner,který sem chtěl zatahnout radar USA,abychom byli s touto nejzločinější zemí světa ještě více propojeni.Navíc vytahnul z našeho rozpočtu miliony na propagaci této lumpárny.Také,když předsedal EU, dělal vše pro znepřátelení Ruska a Ukrajiny.Důsledkem,je ,že se s prodejem ropy Rusko začalo orientovat na Čínu a ropvod Družba čeká uzavření.Hlavně,že on touto vlastizradou chytnul dobré koryto při výstavbě nových ropovodů.Topolánek,ten už měl dávno sedět naražený na kůlu,po řádném stažení z kůže,po tom jak Česko ohrožoval a jak jej pomohl zbídačit.Také je třeba znárodnit veškerý majetek jeho rodu,jako náhradu jím ,této zemi,nadělaných škod.Co odesák,to lump.Transport ropy přes Německo nám ropu značně prodraží a ještě budem vazalem Německa.
  • A proto jsi si pořídil voltaiku?Proto jsi hrabal,kde se dalo?Proto jsi kšeftoval přes Dalíka?
    Ty nezchudneš,jedině,že by se začalo šetřit a ukradené a nabyté díky pozici odebírat!Už aby to bylo!!!
  • Proč textová zpráva nemůže dát pár facek a nakopat do zadku. Topolánku, ty by jsi chodil řiťou dopředu a už by jsi se nenajedl a nevysmolil. Technika má daleko k dokonalosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit