Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    A on  sám bude nejvrchnější poraděnko a přidá si peníze za vícepráce!

  • Gorobilypes

    Odborník na hnůj a kůrovce Jurečka,chce dát poradcům práci.Z čeho je zaplatí?

  • Stihne tu radu vytvořit do příštích voleb? Stále stejná písnička, podíváme se, prověříme, napíšeme, že PHM jsou předražené. Stále ale nepadají žádné hlavy za neplnění. Jak se lidově říká, cochcárna.

  • vanhorne

    Bures, to je muz cinu, takove dnesni doba vyzaduje. Proc ho nepovolat ze zalohy aby bojoval, zvlast kdyz se sam nabizel, ze bude bojovat az do roztrhani? Proc mu nedat moznost, at ukaze co umi. Neprohlasil kdysi "ja jsem nejlepsi krizovy manazer a cim tezsi, tim jsem vykonnejsi"? Tak mu dejte moznost se roztrhat. Jsem pensista Vojta a volam, za Burese se trhalo a bylo lip.

  • Dobrá rada nad zlato...

    Nakoupíme si svetry, teplé ponožky, rukavice a kulichy...

  • Dobrých rad a signálů má tato podivuhodná vláda na rozdávání. Právě v tom je ta zásadní změna.

    Když vidím ten upřímný pohled a úsměv bodrého Moravského zemědělce - kdopak by jej mohl podezírat z něčeho špatného? 

    Poslouchat pana Fialu je také radost, ukazuje jak bohatý je náš rodný jazyk. Prostě kluci jako malina. Jenom ta ministryně války a obchodnice se smrtí jim do obrázku nějak nezapadá. Ale někdo to dělat musí. 

    • Holt, co se za Burešovy vlády rozfofrovalo, to se teď musí ušetřit.

  • "Snížením vytápění o 2C snížíme platby Rusku za zemní plyn o 2 až 3 miliardy korun ročně"

    Tak takové vymazlené  moudro už nyní prsklo do světa nějaké horlivé sdružení Občanský rozcestník. A to jako hoši proč? Když chci být v pohodě tak si doma za své peníze zatopím. A zaplatím. Pokud je nejlevnější plyn z Moskvy, tak samozřejmě tam.To jako pro rozhodnutí Prahy budeme doma mrznout? A takto válčit za UKáčka? Tak zkuste hoši v zimě zvonit na zvonky.Lidi se budou řezat smíchy vaší blbosti. Jiní možná budou řezat návštěvníky. Za blbost se v naší kotlině vždycky platí.

    • 2 až tři miliardy ročně? Pod rozlišovací schopnost státních financí.

      Ale vláda prázdných gest to musí využít. My to budeme platit, tak proč ne?

    • Už se začnou omlouvat Bulhaři a požádaji Putina o pomoc,jinak by nepřežili tuto zimu.Jednota EU se začíná trhat a to ještě nezačala zima.S EU to zrovna nevypadá nejlíp.

      • Pravá zima u nás trvá poslední léta tak tři týdny.

        Tak se vyhlásí uhelné prázdniny a dny tulení (jako přibližování se jednoho ke druhému) a to by bylo, abychom to nezvládli. 

  • goyim

    "Doba činů skončila, nastal čas velkých slov." -Petrovič Fialenko, politruk

  • kocourXL

    Ke zvládnutí drahých energií můžete použít síť poradců a
    nebo si napsat Ježíškovi o novou vládu.😀

  • Na tomto příkladu vidíte zcela jasně, že paraziti z pětikolky nemají vůbec žádnou snahu lidem pomáhat. Měli by si ovšem uvědomit, že nejsou naši vládci, ale naši zaměstnanci námi zvolení, aby řídili naši zem. Pokud neplní přesně naše zadání, tak musí být okamžitě odvoláni, aby nemohli způsobit další škody.

    • Tak to prrr.....ŽÁDNÉ REFERENDUM, ZRUŠENÍ IMUNITY POLITIKŮ A ZAVEDENÍ JEJICH HMOTNÉ A TRESTNÍ ODPOVĚDNOSTI A ODVOLATELNOSTI......s takovými nebezpečnými rozvracečskými nedemogratyckými úvahami bychom dopadli jako zbídačené Švýcarsko.....

      Jednou byli "zvoleni" tudíž jsou "pomazáni a bohem vyvoleni vládnout nevzdělané spodině" a tak je správné je bez rebelie poslouchat.....jen vzpomeňme na minulost, kdy jsme všichni nezřízeně trpěli, páč nebyly banány....TEĎ JSME KONEČNĚ BANÁNOVÁ REPUBLIKA......ale že to dalo fušku dostat nás na úroveň rozvinutého Somálska.....DÍKY ZATO....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit