Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co na to dalších 300 pohlaví není to diskriminace ?

  • To je zase keců měli tam dát Michaela Jacksona a hned by z té dvacky byla sběratelská relikvie min. za 200 doláčů , nojo ale ten chtěl být bílej a utratil za plastiky dost prachů , už by taky mohli v Fedu přemýšlet . Nedaj pokoj dokud Ješíš nebude černá ženská přišroubovaná na zkříženým půlměsíci . Někdy zbejvá jen sarkasmus.


  • Těším se na ni.Moc se těším. Jak v marketu nebo v  99 cent na pokladně budu dopředu avizovat "tu černou dvacku nechci". Protože prostě je světovou tradicí, že na bankovách se zobrazují lidé kteří něco znamenají.Něco dokázali.Tato přiblblá jakože modní vlna brzy opadne. Ale to musí dorazit výletníci z Čech.Když jsem loni v Palermu řekl africkému plážovému prodejci, že toto je autobus MHD a ne dodávkové vozidlo - moc moc se zlobil. A tady musíme začít.Jsme přeci národ Komenského.

  • A proč tam nedají Indiána nebo Inuitu? V čem je černošská otrokyně pro USA význačnější, než nějaký indiánská náčelník? 

    • Přesně. Dá se pochopit, že FED uvítá odstranění tohoto prezidenta z bankovky.....jeho historické oddlužení Ameriky je příliš v kontrastu s tím, co FED provedl USA v prosinci 1913 (tedy prosadil zákon jak dostat Ameriku a svět do dnešních s..aček. Na druhou stranu jeho zločinecká genocida a teror vůči prvotním obyvatelům Ameriky nemá omluvu......

    • dzixy

      ..indiánský náčelník, navíc prvotný obyvatel Ameriky.

  • Dobře živená a dobře oblečená, tahle otrokyně. To si je ušáci docela rozmazlovali. Nebo se jim na jejich ušmudlané peníze reálná podoba otroka nehodí? 

    • Nechci jít do sporu, ale otroci nebyli špatně živeni. Nebyl k tomu důvod. Byl to majetek jejich pánů a když si koupíte nějaký majetek, pečujete o něj, aby se vám zaplatil.

      Otroci dostávali fyzické tresty, ale nebyl důvod je cíleně mrzačit nebo je nechat hladovět. Otrokář potřeboval, aby pracovali. proto je měl a kupoval si je.

      Samozřejmě že jsem v té době nežil a mám to z knih. Ale zdá se mně to logické.

      • Ale já to mám pane Jirko 2504 také jenom z knih. Tam spor není.

        Jen si myslím, že kdyby se měli tak dobře, tak je tam otroctví do teď. 

        Spíš to vypadá, že senilní kmet nemá nic užitečnějšího na práci, než vymýšlet blbosti. 

        • Ale ono je tam otroctví doteď. Jen se změnil název, oficiálně se mu přezdívá "demogracyje". Ale jinak platí, otroci volte si co chcete, stejně rozhodneme my kdo vyhraje a co se bude dít....a otroci nic zlého netuše, opiti agitačními slogany o neexistující virtuální chiméře svobody poslušně táhnou pluh....praví jedna poučka....nikdo není více otrokem, než ten, kdo věří, že prý je svobodný......

          totiž když víme, že jsme otroci, bouříme se, protože nemáme co ztratit....pokud ale je nám nabulíkovaná iluze naší údajné svobody, bouřit se přestanem, poněvadž si myslíme, že není důvod.....

    • dzixy

      Mám obavy, že se zanedlouho z 20ti dolarovky stane sběratelský objekt, ale nikdo s ní nebude obchodovat.

  • strategicky geniální tah až v Africe nebo Americe  budou chtít někoho uplatit a strčí mu tu dvacku tak si bude myslet že je falešná , vypadá to že ten Bitcoin zase nabere na síle😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit